Gå til innhold

Hotmale

Medlemmer
  • Innlegg

    180
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hotmale

  1. Hallo!

     

    Jeg kj;pte elektriske m3 speil(m/blink) til aa bytte ut de orginale som er defekte(speil og mekanismen). Men det fulgte ikke med bryter/joystick til de nye speila, og jeg vet ikke hvor det selges. Hvis det er noen som vet hvor det kan skaffes/kjoepes saa si ifra!!

     

    PS> det er en vw polo-91, og kom saa vidt jeg vet ikke med el speil.

  2. Takk fot tips! Og til du som tror ingen vil stjele den, du tar feil!!! eller...

     

    Har bestilt hvite blinklys og jobber med å skaffe felger. men de koster jo noen tusen, men det kommer. Også skal jeg ta den rusten som er, kun overflaterust men den er stygg nok.

     

    Foreløplig har jeg fått lagd denne hattehylla( stygg som ett uvær, men gadd ikke å stresse. lagde emed det jeg hadde i øyeblikket)Og som dere ser så er det isolert der! det bråkte så jæævlig! hjalp litt med isolasjon. tror det blir bedre med nye dekk og felger! Uansett, så skal jeg "lage " nytt bagasjerom, vegger,basskasse osv IMAG0196.jpg

     

    Og her er rattet m jeg monterte, sinnsykt mye bedre enn orginal rattet

    IMAG0211.jpg

     

    Og en girkule, mye bedre enn den orginale! synd biltema må skrive merket overalt! IMAG0206.jpg

     

    Det var alt for nå, men nye blinkers er på vei, og jeg sparer penger som faen! til Rimz!

     

    Med den nye girkula og rattet tror jeg effekten er øket til rundt 63hk! :D

     

    Takk Photobucket!

     

    IMAG0195.jpg

  3. Morn! Jeg er 18 år gammel og er en skikkelig lat faen!Vet ikke om jeg kommer til å klare å fullføre... men jeg prøver å fiffe bilen min litt opp stort sett utseende messig men.

     

    Bilen:

     

    VW Polo Coupe

    1991 mod.

    1300ccm

    40kw/55hk

    191.000km

    Koksgrå

    3dørs

     

    Jeg kjøpte den for et par uker siden,etter å ha solgt den alvorlig "syke" pugeoten min(altid noe galt..). Den var helt standard, men nå er den i mine hender!!!

    :yes:

     

    Det jeg har gjort på bilen

     

    1. Jeg har begynt på stereon.

    Kjøpt meg en CD\mp3\wma spiller fra pioneer. Den heter DEH-3700, det var ett pakketilbud så av høytalere så har jeg GAS 6x9" og GAS 5,25 (som ikke brukes akkurat nå). Pluss at jeg har kjøpt ett sett Lightning Audio 3,5" som jeg har satt i istedet for de SKAMsprengte orginale.

    I tillegg måtte jeg jo lage en ny hattehylle for å få plass til alt ( og som var litt mer stødig) som jeg har kledd med filt fra biltema

    Og kabler er også klargjort, jeg har lagt 4mm2 høyttalerkabel til front og bakhøyttalere,sammen med en boss signalabel,og en stygg remotekabel.

    Liggendehar jeg en 50mm2 strømkabel som jeg skal få lagt snart litt adskilt fra de andre.

    Greit å klargjøre til forsterker(noe heftige greier) når jeg først er igang

     

    Pris: Cd-spiller pakken----------1700nok i sverige,BRL

    Lightning Audio Bolt 3,5"--400nok i sverige, BRL

    Kabler----------------------900kr rundt omkring, biltema osv.

     

    Bilder kommer!

     

    2.

     

    Interiøret er jo ganske fint så jeg vet ikke om det skal gjøres noe med på en stund, men jeg har bestilt en ratt adapter og ett Ganske fett skinnratt. Blir gøyå få på. Skal kanskje få meg en Diskree girkule , ikke en sånn jalla med leds som ser ut som ett horehus!!! så å si...

     

    Bilder kommer

     

     

    uff...sliten allerede... oppdaterer snart! men som sagt! JEg er en Lat faen, ikke bump!

     

    6_-19076472.jpg

    6_659809454.jpg

     

    Tar gjerne imot forslag og sånt!

    snakkes

  4. Hei

     

    Jeg holder på å skaffe meg en polo coupe 1,3 ( 91-mod). så har jeg sett at g40 er også en 1,3l. så jeg lurer litt på om det er samme motoren bare at det er g-lader og litt gromme deler på g40'n?

    Bare tenkte fordi det hadde vært fett å fått tak i en g40 delemotor hvis du bare trenger litt av delene.

     

    Hvis det er noen som har denne bilen så, vor breie\store dekk går det på den?

    Og hva må du gjøre for å kunne få større dekk\felger?

     

    Er det noen typiske feil med denne motoren som jeg burde vite om før jeg kjøper en?

  5. Hei!

     

    Jeg har kjøpt en cd spiller og noe mer til peugeoten som blei frastjålet den flotte kassett spillærn for en stund siden. men han som satte i kassettspilleren( forrige eieren) hadde tydligvis ikke mye erfaring! alle kablene henger rung omkring, dårlig skøyting og det ser ikke ut til å følge den normale iso-farge koden, noen ledninger blei klippa av tjuven også! jeg har kjøpt ett sånn sett meg iso kontakter på biltema så det er vel egentlig bare for meg å spleise de som hører sammen, men det vet jeg jo pokkern ikke!! så hvis det er noen som har en tilsvarende bil eller en annen løsning må gjerne si ifra!!

     

    1993 Peugeot 306 XT

     

    Takk!

  6. Hallo!

     

    Jeg har litt lyst til å kjøpe en Opel Corsa som jeg har sett på ett par ganger. det er en 1,2S 1983 modell. Men det jeg lurer på er hvor elendig krasjsikkereten er på denne type bil?

    Hvilken Bil kan den sammelignes med i krasjsikkerhet?

     

     

    Hvis jeg vil ha tøff lyd fra bilen(som sikkert ikke er så lett med den motoren), bør jeg ta vekk katalysatoren og luftfilteret da? eller effektanlegg om det finnes?

     

    Er det noen andre opler som bruker samme motor som Corsa'n?

     

    Takk for svar!!!!

  7. Hallo!

    for et par måneder siden så jeg en side med 90 fangere og jetta lykter til Golf 2! det var en norsk side og begge av delene kostet 2000kr pr.stk! er det noen som kan hjelpe meg med hva den sida hette eller hvilke andre steder som selger dette?

    Takk for all hjelp!

     

    PS: Sida var i lignende farger av denne sida hvis det hjelper :ermm:

  8. dah! for en gjeng med horer! enten suger half life 2 eller så blir det bra, på begge plattformene! Aldri kommer synet på hl2 til å endres på grunn av at noen kommer til å se det på xbox! la oss si at det kommer ut om 1\2 år på xbox( siden det er valve,kanskje 2år). Da har jo alle sett det på pc......

    Uansett, kommer ikke til å skade noen andre enn xbox-mislikere\hatere\rasister

  9. hei!

     

    Her en kveld var jeg ute og labba, da ut fra en gate kommer det en gammel toyota corolla( hatchback), fra rundt 80-tallet. Den ga på, og den hadde såå rå lyd. Den så helt stock\orginal ut, men det hørtes ut som en bmw 320motor! Er det noen som bet hvilken motor som var i denne bilen,eller hvorfor den hadde rå lyd hadde det vært fint! er på utkikk etter en lignende bil, og denne var jo perfekt med så rå lyd( for å være en liten corolla)

     

    Takk for svar

  10. +

    Sinnsykt fett slosspill!

    Det er den spillsjangeren(kampspill) jeg nesten aldri har forsøkt mye pga. 2-4player, for hver gang ender opp i ekte slosskamp eller uvennskap, kan si det som at jeg er en dårlig taper. Men multiplayer på dette spillet er jo konge!

    Masse råe moves og spillere!

     

     

     

    -

    DMX er jo ikke med

    Man kan jo ikke øve\practice(jevli irriterende)

    Jeg har runna story mode en gang nå, og jeg tror jeg har hørt hordet f*ck 3 ganger, ikke det at jeg er noen spes. fan av banning, men en hardbarka rapper banner da for faen i hver setning, tror ikke helt på dialogene i spillet akkurat altså!

    Ville at eminem skulle være med, for å se åssen han ser ut når han blir rundhjult......kasta foran toget :yes:

     

     

    Virka kanskje som mye negativt, men det er bare små bagateller jeg måtte ta med!

     

    Kjøp spillet! anbefales! :thumbup:

  11. Hallo!

     

    Idag fikk jeg og ett par kamerater som bor på leilighet brebånd! vi har 2mbit!

    Men...

    Når en av oss går på internett og sjekker hastighet på speedometeret eller laster noe ned fra en større side(f.eks. megagames,file planet) går det bra\2mbit! det går også bra hvis all bruker internett til slik bruk!

    Men med en gang en av oss logger på dc++\bit torrent synker alt av nedlastning i dc++, bit torrent og utenom det ned til maks. 10kbps tilsammen!

    Når en av oss da sjekker hastighet på speedometeret får vi ikke mer enn 40kbps-200kbps! altså langt i fra 2048!

    Vi vet ikke hva som kan være galt, vi har forsøkt og slå av brannmur... ett par av oss har også innstallert win på nytt!

     

    Er det noen som vet hva som kan være galt?

     

    takk for alle svar

  12. Hei!

     

    1.

    Jeg skal formatere en pc, for min far. Han har endel viktige email han må ha, så spørsmålet er , er det den store filen *.pst som skal kopieres. I outlook mappen er det kun 2 filer. Den store tar bortimot 500mb, noe som tilsvarer alle mailene. Så hvis jeg brenner den ut på en cd, kan jeg da legge den inn på samme sted etter formatering og innstalering av ny windows og beholde\ha alle de gamle mailene?

     

    2.

    Jeg brukte en 80gb hdd til windows før jeg kjøpte meg en 200gb. Jeg vil gjerne ha endel av de gamle bildene og slikt, men jeg har ikke tilgang til mappene mine i den gamle harddisken. Jeg får heller ikke bootet windowsen fra den, så på den måten går det heller ikke. Er det noen som vet om et program som kan brukes?

     

    3.

    Finnes det et program som kan sette ned kvaliteten på mp3'r? det er jo begrensa

    plass på mp3 spilleren og kvaliteten er jo ikke så viktig på en mp3 spiller.

    Hva heter programmet og hvor kan det skaffes? gratis helst..

     

    4.

    Er det noen som har ett konverterings program å anbefale for filmklipp?.

    Jeg har lyst til å flytte noen lengre filmer over på mobilen og se dem derfra, men jeg vet ikke hvilket program jeg skal bruke for å få dem til å bruke mindre plass!. gratis gjerne...

     

    Takk for alle svar!!

×
×
  • Opprett ny...