Gå til innhold

Gondul

Medlemmer
  • Innlegg

    352
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gondul

  1. Hei.

     

    Håper dette ligger i rett forumdel.

     

    Da min ca 20 år gamle Btrieve 6.15 cd har tatt kvelden så lurer jeg på om det er noen der ute som har dette programmet/filene liggende et sted og som kunne tenke seg å dele de med meg. Har prøvd å kontakte tidligere produsent, men uten suksess. Ser også at det ligger diverse ting rundt omkring på nettet, men frykter at en del av det er virus og dritt.

     

    Så om noen har dette tilgjengelig hadde jeg satt fantastisk stor pris på om du kontaktet meg :-)

     

    På forhånd takk.

  2. Nå bruker jeg pcen min til AoC og jeg vet at det er ymse med drivere fra ATI til dette spillet(skal vistnok rettes opp i catalyst 8.6) samt at DX10 ikke er aktivert i spillet enda.

     

    Men skal bli spennende å se når det en gang blir lansert.

     

    Men poenget var at jeg syntes det var så liten forskjell fra 1900 til 3870 X2. Skal kjøre noen benchmarks for å se.

     

    Takk for alle svar.

  3. Sjekk at du har aktivert Catalyst A.I.

     

    Denne finner du i catalyst control panel, gå så inn på 3D, deretter gå inn på Catalyst A.I sjekk her at det ikke er noen hake i Disable catalyst A.I.

     

    Skulle dette være iorden så skal kortet ditt fungere med begge gpu'er når du kjører et spill som har støtte for det såklart. Ved vanlig last bruker du bare den ene gpu'en din. Nå kan det jo hende at 3dMark ikke har støtte for dual gpu? Eller at du må laste ned noen patcher for å få det til å fungere.

     

    Sitter med samme gpu selv, så kunne vært morro å prøvd en 3dmark på det.

  4. Takk for hurtige svar folkens. Er ikke så oppdatert på skjermkort fronten lengre :-)

     

    Akkurat ja, så det er slik det fungerer. Har også fått med meg at Catalyst 8.6 er rett rundt hjørnet så kan hende vi ser noen forbedringer der.

     

    La spesiellt merke til at dette kortet ikke fungerte noe bedre i AoC enn mitt gamle, men det kan vel ha noe med driveren å gjøre da det ikke finnes noen optimale ATI drivere for dette spillet enda, og sikkert også det at jeg ikke får utnyttet DX10 i Win XP.

     

    Spørs om ikke man skal få tak i Vista for å prøve ut ytelsen der i forhold til XP.

  5. Hei.

     

    Kjøpte meg i går et Sapphire Radeon HD 3870 X2 1GB men er litt usikker på om man kan utnytte begge gpu'ene og minnet ved bruk av kun 1 skjerm.

     

    I system info får jeg opp at den kun bruker 512MB og hastighetene på Core 825 MHz og minne 901 MHz.

     

    Bruker de nyeste catalyst driverne 8.5 samt windows xp 32 bit.

     

    Finnes det noen instillinger man kan endre for å utnytte dette eller må jeg inrømme at jeg har kastet bort 1500 kr :-)

     

    Grunnen at jeg stusser er at mitt gamle radeon X1900 kort ikke er noe svært dårligere enn dette kortet og da begynner man å lure litt.

     

    Kan også nevne at Catalyst A.I er aktivert.

    Er det også slik at DirectX 10 ikke kan brukes i Win XP 32 bit?

     

    Håper noen har noen gode tips å komme med.

     

    Takker for alle svar.

  6. Hmm høres underlig at man ikke kan binde seg på nytt.

    Hvis man finner en ny telefon innen de 12 månedene burde man kunne binde seg for nye 12mnd for å kunne kjøpe en subsidiert telefon.

     

    Egentlig ikke, tenk deg denne saken: Du kjøper et abn med subsidiert tlf. Uken etterpå finner du en annen tlf som du har lyst på, du viderebinder abn du kjøpte for en uke siden på den nye tlf, du har da 2 tlf til subsidiert pris, ergo selskapet taper på dette og du sitter med 2 nye tlf. Du kan da selge den første tlf med selvfortjeneste.(finnes jo uattlige tjenester på nett for å åpne en tlf)

     

    Så jeg trur nok ikke dette er noe noen selskap går med på :-)

  7. Fair nok, da burde de kanskje fortelle OneCall litt om hvordan man driver butikk. Eller så vil jeg tru smitteefekten er ganske stor og at mye av den negative omtalen kan smitte over til NWN. Siden de tross alt har kjøpt dem opp så vil jeg tru at de har en finger med i spillet hva Onecall anngår.

     

    Men nå er jo ikke dette en tråd om Onecall direkte, så la oss holde den til NWN.

  8. Som jeg ser ut ifra flere poster på forumet så er vi vistnok ikke de eneste med OneCall problemer. I forbinnelse med Mine Sider på onecall.no, så fungerer ikke disse skikkelig enda. Får ikke opp noe samtale informasjon etter 26. Mars. Men hvis jeg laster ned PDF filen som ligger der så ser jeg at jeg er belastet 661kr for April og 221 kr for Mai mnd? Og dette er jo litt merkelig siden jeg ikke har fått brukt tlf min i April og Mai. Og i følge min kalender så er vi fortsatt i April ;-)

     

    Men jeg har sendt mail igjen nå om at hvis jeg ikke hører noe fra dem innen kl 18:00 i dag så oversendes saken til forbrukerrådet.

  9. Har abn. hos Onecall og hatt det i ca 1 år nå.

    For en stund siden så ble de kjøpt opp av Network Norway og dette betydde at vi gamle kunder ville få nye sim kort.

     

    Dette skulle tre i kraft 26. mars 2008 noe det også gjorde. Men da begynte problemene. Har ikke kunne sendt sms siden det. Sendte mail omgående om problemet, men tenkte jeg også ville ringe for å høre. Etter 20 min i tlf svarte det endelig, jeg måtte endre nettverksforbinnelsen min til GSM, og passe på at tlf stod oppført med det nye meldingsentral nr. Dette stemte, jeg restartet tlf men nei, fortsatt kunne jeg ikke sende sms. Lastet også ned de nye MMS/GPRS/Internett innstillingene. Heiv meg på tlf til kundeservice igjen, men denne gang ringte det og det ringte og det ringte, så jeg ga opp til slutt og tenkte at de vil sikkert svare meg på mail.

     

    Etter noen dager hadde jeg ikke hørt noe, og jeg sendte da en purring på mailen. Samtidig med dette var jeg inne på mine sider på Onecall.no og sjekket feilmeldinger og det viste seg at de hadde problemer med sending av sms. Dette problemet varte ca ett døgn og da var det rettet opp i ifølge Onecall sinde sider.

     

    Jeg skulle gjerne ringt dem igjen, men det er her sjokket kom. I følge Onecall sine sider så skal det koste meg 0,89 øre pr. min å ringe til dem, på min faktura er jeg blitt belastet 5 kr pr. min!?! Og det har ikke jeg råd til da man må beregne ca 1 time eller mere for å komme igjennom. La også merke til at jeg var blitt belastet 1.05 Kr for meldinger som jeg har prøvd å sende under denne perioden.

     

    Onsdag 9. April tok jeg mot til meg å prøvde å ringe dem igjen. Kom da igjennom etter ca 30 min. Snakket med en dame og vi ble enige om at jeg skulle få nytt simkort. Simkortet kom fredag 11. April og jeg fikk tom pinkode på mail. Men trur du det fungerte da? NEI!

    Stakk da over til naboen min og fikk låne simkortet hans for å utelukke at det var min tlf det var noe galt med, alt fungerte utmerket med simkortet hans i min tlf. Prøvde simkortet mitt i tlf hans of det fungerte ikke. Bruker en Nokia N73.

     

    Har sendt utallige mail til dem og jeg sitter her nå 14. april og kan fortsatt ikke sende sms.

    Jeg er ikke veldig langt unna med å ta kontakt med forbrukerrådet nå, dette begynner å bli en jævlig sak for meg, og min grense er nådd!

     

    Anbefaler ikke dette selskapet til noen, det skal nå sies at abn. er jo greit og billig, men får du først problemer, ja da kan det ta sin tid før noe blir gjort.

  10. Ja kan vel ikke si at de har vist seg fra sine gode side her. Abn de har er jo greie å billige, men det skal jo ikke være slik at når man har et problem så skal man måtte bruke flere mnd på å få det fikset.

     

    Nei det kan nok se ut til at jeg bytter operatør om ikke så lenge.. Men så er vel spørsmålet, er gresset virkelig grønnere på den andre siden...

  11. Er det flere her som bruker OneCall?

     

    Har abn. hos Onecall og hatt det i ca 1 år nå.

    For en stund siden så ble de kjøpt opp av Network Norway og dette betydde at vi gamle kunder ville få nye sim kort.

     

    Dette skulle tre i kraft 26. mars 2008 noe det også gjorde. Men da begynte problemene. Har ikke kunne sendt sms siden det. Sendte mail omgående om problemet, men tenkte jeg også ville ringe for å høre. Etter 20 min i tlf svarte det endelig, jeg måtte endre nettverksforbinnelsen min til GSM, og passe på at tlf stod oppført med det nye meldingsentral nr. Dette stemte, jeg restartet tlf men nei, fortsatt kunne jeg ikke sende sms. Heiv meg på tlf til kundeservice igjen, men denne gang ringte det og det ringte og det ringte, så jeg ga opp til slutt og tenkte at de vil sikkert svare meg på mail.

     

    Etter noen dager hadde jeg ikke hørt noe, og jeg sendte da en purring på mailen. Samtidig med dette var jeg inne på mine sider på Onecall.no og sjekket feilmeldinger og det viste seg at de hadde problemer med sending av sms. Dette problemet varte ca ett døgn og da var det rettet opp i ifølge Onecall sinde sider.

     

    Jeg skulle gjerne ringt dem igjen, men det er her sjokket kom. I følge Onecall sine sider så skal det koste meg 0,89 øre pr. min å ringe til dem, på min faktura er jeg blitt belastet 5 kr pr. min!?! Og det har ikke jeg råd til da man må beregne ca 1 time eller mere for å komme igjennom.

     

    Har sendt utallige mail til dem og jeg sitter her nå 8 april og kan fortsatt ikke sende sms.

     

    Jeg håper inderlig at Onecall fikser opp i dette umiddelbart og at det foreligger en fin kompensasjon for dette tullet. Eller så skal det vel ikke så mye til for at man bytter leverandør!

  12. Må gjerne nevne hva slags hardware du har, kan i noen tilfelder være enklere å analysere problemet ditt da.

     

    Skjer dette kun når du spiller online spill? Har du testet linjen din? Kan være et virus som "spammer" ut-linjen din og gjør all trafikk veldig treg, som da igjen skaper veldig lagg når man spiller online spill.

     

    Vær sikker på at PSUen er stor nok til å drive det nye skjermkortet fitt. Oppdater driverne til skjermkortet ditt. Husket du å fjerne de gamle driverne til skjermkortet da du installerte det nye?

×
×
  • Opprett ny...