Gå til innhold

Vassbygding

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vassbygding

  1. Nokon andre som slit med å nedlaste Anhilation-packen til x-box? Får berre opp "Betalingsmåten ble ikke godkjent. Kontakt leverandøren din, eller prøv en annen betalingsmåte." når eg prøvar å leggje til kjøpspoeng på brukaren min. Har prøvd med fleire brukarar og fleire betalingsmåtar, men får stadig opp den meldinga. Hjelp?

  2. Eneste måte å ta hundene på er nok å stå i et hjørne. 2 skyter hver vei og bytter på å relode. må man skru på strømmen? blir jo bare kaos når det skjer.

     

    Sliter med å komme langt uten å få masingun eller rayblast eller raygun ifra mystery box

    Jeg samler opp poeng, tar på strømmen, kjøper Perk-a-Colaer og springer rundt nede teleporteren og samler de på rekke og rad. Fyrer løs, og stikker i teleporten om det trengs, eller springer tilbake til der en startet på lvl 1, og springer videre opp og videre til Speed cola, og ender til slutt med teleporteren, og repeat.

  3. Hvordan er det på zombie angående maps? Har de fortsatt de fra WaW, altså Der Riese, Shi no numa osv med i Black Ops?

     

    Nope. Det er tre nye baner. Den ene er Zombie-arcade-spillet som man unlocker ved å bryte seg løs fra stolen i menyen osvosv..., den andre er i Pentagon om jeg ikke tar feil, og den siste unlockes etter gjennomført single player så den vet jeg ikke ennå.

    Mener jeg las en plass at de skulle importere de gamle fra WaW? Blir litt skuffet om de ikke har med de, spesielt Der Riese

  4. Har gått lei denne drittmusa til 100kr, så må ha meg en skikkelig mus å spille CS med.

    Prisklasse: Helst under 600kr, da økonomien ikke er den beste.

    Kom med anblefalinger, gjerne egne erfaringer og linker til nettsteder å få kjøpt musen.

    Har forresten ikke noe særlig peiling på maskinvarer, så litt enkle forklaringer gjør seg.

     

    På forhånd takk.

×
×
  • Opprett ny...