Gå til innhold

Gravizt

Medlemmer
  • Innlegg

    130
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gravizt

  1. Jeg er en amatørmusikker, og føler det er på tide å oppgradere utstyret litt. Dette består hovedsakelig av at jeg ønsker å kjøpe meg en god mikrofon jeg kan koble direkte i PC'en uten mer om og menn. Noen overganger kan man takle, men miksebord og stæsj er ikke mulig i min situasjon. Den må takle ganske høy lyd, da den skal brukes til å ta opp vokal, primært skreamo/growling. At den er i en rimelig prisklasse for en amatørmusikker uten noen større intekter er også ett pluss.

     

    Jeg har også ett ønske om hvordan den skal være formet, for komforens skyld, da jeg har ganske sterke preferanser for hva jeg liker å synge i og ikke. Ønsket er noe som ligner på, eller i det minste kan holdes på samme måte som en Shure 520 Green Bullet, slik at den kan legges i håndflaten, så man synger inn i den, istedenfor at man synger mot siden av hånda.

  2. Dette er forhåpentligvis ikke så langt unna hva du ville ha. Var ganske dårlig kvalitet på denne logoen som skulle på, så jeg skalerte bildet etter den. Jeg kunne alltids lagt i litt mer arbeid og få pumpet opp størrelsen ganske mye uten at det så forjævlig ut, men ja. Du får se an dette først.

    post-192624-0-22290100-1353382308_thumb.png

    • Liker 1
  3. Hvem er jeg?

     

    Mitt navn er Jonas Ramsfjell. Jeg operer under navnet Gravizt for mer eller mindre alt. Musikk har vært en stor del av livet mitt i mange år nå. Det har vært en måte å slappe av på, eller en måte å muntre opp dagen på. Jeg begynte å skrive musikk når jeg var 13 år gammel, og har arbeidet relativt iherdig med det siden da. Jeg skriver musikk fordi jeg liker det. Om jeg har noe på hjertet setter jeg det ned i tekst, og om jeg føler noe kraftig, skrives det ned som musikk. Musikken min har hovedsakelig blitt liggende i diverse uorganiserte mapper. Noen låter har blitt fremført gjennom diverse bandprosjekter, men ellers har det blitt liggende. De siste månedene har jeg begynt å dra frem noen eldre låter, samt skrevet noen nye, og tatt de opp for å spre det til massene. Det dreier seg mer om å bli hørt og å høre, en berømmelse og finansiell vinning. All musikken min kan finnes på min soundcloud profil, så vel som nedover i denne posten.

     

     

    Sjanger

     

    Jeg prøver å ikke låse meg for mye fast i en sjanger, og heller se hvor musikken tar meg, men som regel tar musikken meg i retning metall sjangeren. Variasjon er det mye av selv innen dette, med innspill fra punk, thrash, groove, industriell-doom, samt mer.

     

    Musikk

     

    [LIFE] Living Inside Functional Extermination

    Dette er et verk jeg har arbeidet med i over to år. Det er fortsatt ikke ferdig men det nærmer seg. Verket er et slags konsept album, som tar for seg en alternativ verden hvor en korrupt regjering styrer verden. Gjennom flere låter reiser vi gjennom prosessen bak revolusjonen, hvor en gruppe mennesker planlegger og sloss for en bedre fremtid. Verket består for øyeblikket av syv låter. Nøyaktig hvor mange låter som skal til for å fullføre verket er ikke bestemt, men ett minimum av to låter vil følge. Musikalsk sett går vi gjennom flere sjangere, fra gammeldags 70-talls rock, gjennom powermetal, trash og en rekke andre sjangere.

     

    Sporliste

     

    01. The Brainwashing Begins

    02. The Truth

    03. The Lie

    04. Realization

    05. Misanthropic Society

    06. Apathetic System

    07. Revolution

     

     

    Det finnes også et sammenhengende opptak av hele låta. Her er overgangene til stede, og man får ett mye bedre helhetsinntrykk. Den er å finne her. En spilleliste med alle låtene i kan også finnes her, men det totale inntrykket vil bli noe svekket.

     

     

    Inside the Earth

    Jeg gjorde et forsøk på å skrive noe innenfor Stoner-metal sjangeren, men endte mer opp i retning Industriell-Doom. Fornøyd er jeg uansett. Låta ble skrevet, tatt opp og ferdigstilt i løpet av 6 timer.

     

    Låta er å finne her.

     

    Sleep

    Dette er en heller rolig og avslappende sang, skrevet for halvannet år siden.

    Låta er å finne her.

     

    Andre ting/Ikke original musikk

    Her er en liste over musikk jeg har tatt opp, som jeg ikke originalt har skrevet. Dette vil hovedsakelig være cover-versjoner av andre Låter, eller låter jeg ikke føler at trenger noen særlig introduksjon.

     

    4 non Blondes – Whats up? [Metal Cover]

    Growing Into Depression

     

    Oppdateringer vil komme i denne tråden etterhvert som ting dukker opp.

  4. Jeg leste for en tid tilbake noen strofer fra ett gammelt norsk dikt. diktet var svær makabert, og skrevet av en relativt kjent norsk dikter. Det var i korte trekk "Hva som skjer med ett lik". Jeg er meget interresert i å lese hele dette diktet, men jeg husker ikke navnet på diktet eller nevnet på dikteren. Jeg forstår at dette er svært lite å gå etter, men om noen skulle ha peiling, vær så snill å si ifra.

  5. Personlig skulle jeg tro det er måten han skriver på. Den litt forvridde humoren, og hvordan store ting virker så lite, og små ting så store i bøkene hans. Jeg leste først naiv-super når jeg var ikke mer enn 8 år gammel, hva jeg likte med bøkene da vet jeg ikke. Nå i nyere tid er det som trekker meg mot bøkene i første linje humoren. Humoren tror jeg har mye å gjøre med hvorfor de er så populære. Spesielt med tanke på at det er en type humor man enten elsker eller hater. Det finnes ikke noe "nøytralt" med bøkene. Det er enten eller. Jeg har aldri møtt ett menneske som sier de "delvis liker bøkene". Enten elsker de dem, eller så hater de dem.

  6. Oppdaget når jeg kom inn at du har bomma på seatinga, da meg og mine 4 venner er seata på 4 forskjellige steder på forskjellige rekker. Dette gjelder følgende personer.

     

    Jonas Ramsfjell

    Robert Reithaug

    Helene Feragen Syrstad

    Vegard Moan Viken

    Steffen Lilleevjen.

     

    Alle er bekreftet påmeldt med beskjed om ønsket samlet seating. Dette skjedde da ikke. Kunne virkelig tenkt meg å få ordnet dette...

  7. Nå klarer jeg ikke finne hverken meg eller noen av mine med-nærder hverken på listen over påmeldte eller i seatmap'et. Vi har blitt plassert et sted, men regner med at dette ikke er noe som blir stående, da du vil flytte rundt på det, spesielt med tanke på at vi sitter spredt. Alle billettene ligger under kontoene Aidz og Souly.

  8. Jeg må da få poengtere att såfremt jeg ikke tar feil. så

    Loggfører vi alt ut/inn av kister.

     

    Det ble i hvertdall gjort før. Hvis jeg tar feil må jeg bare beklage, men mener da vi gjør det. Saken er att dersom du har en blokk på kista blir alt så mye raskere og lettere å gjennomføre for staben/vaktene. så gjør oss, og deg selv en tjeneste, og

    sett en blokk over kistene dine!

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...