Gå til innhold

Majsna

Medlemmer
  • Innlegg

    118
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Majsna

  1. Jeg har et bilde av min avdøde kjære bestemor som ble tatt en stund før hun døde. Men, ettersom hun ikke var så veldig glad i å bli tatt bilder av, så er dette det beste bildet vi faktisk har av henne! Men, bildet trenger mye redigering, det er ikke det beste bildet som er tatt - det er faktisk tatt av min 8 år gamle lillesøster :roll: Basic photoshop kan jeg selv, men jeg hadde sett for meg å få bestilt dette bildet i størrre format og gi det som gave til min kjære far! Dermed så tenkte jeg kanskje å få noen mer profesjonell til å gjøre redigerina for meg! Da kommer spørsmålet, hvor finner jeg noen som kan redigere dette bildet? Håper det ikke er så alt for dyrt!

  2. Du kan lese mer om Yasmin her

     

    Kort sammendrag, har det gått mer en 12 timer, så er pillens beskyttelse redusert.

    Hvis hun har sluttet på begynnelsen av brettet så er beskytelsen kraftig redusert, har hun sluttet på slutten så er hun enda mer beskyttet. Hvis hun har sluttet helt på slutten av brettet så er hun beskytta i en uke.

    Hvis hun slutta for feks 2 uker siden, så er sannsynligheten for graviditet stor. - Dog, å bli gravid er ikke bare bare det heller. Skjer ikke med en gang man slutter for å si det sånn, har hørt at det kan ta opp til et år for mange for å bli gravid, så fremst man ikke er over fruktbar! Så fremst dere ikke prøver å bli gravid, så ville jeg nok startet med annen form for prevansjon så fort som mulig!

     

    Hvor lenge siden er det hun slutta? Og det er rimelig relevant når på brettet hun sluttet også :) Har mye å si for å si det sånn..

  3. Vilkårene for Europeiskes avbestillingsforsikring er at du eller en av dine nærmeste som er bosatt i et EØS-land rammes av uventet akutt og behandlingskrevende sykdom, ulykkesskade, eller dødsfall, og at dette medfører at du ikke kan gjennomføre reisen.

     

    Som nærmeste regnes følgende, jf pkt 11.3 i Europeiskes forsikringsvilkår: Ektefelle/samboer/registrert partner, barn, barnebarn, oldebarn, foreldre, besteforeldre, oldeforeldre, søsken, svogere, svigerinner, svigerforeldre og svigerdatter/-sønn.

     

    Jeg vil anta at steforeldre ville vært dekket, og kan ikke se noen grunn til at stebesteforeldre derfor ikke skulle dekkes. Etter mitt skjønn er hun din nærstående. Jeg er dog ikke sikker på hvorvidt avbestillingsforsikringen vil dekke tilfellet, i og med at det er ikke snakk om at du ikke kan gjennomføre reisen -- du ønsker bare å flytte på den.

     

    Dog vil Europeiskes sykeforsikring kunne dekke det, hvis du har den -- iht Europeiskes forsikringsvilkår pkt 6.4 bokstav e erstatter de "nødvendige og dokumenterte" merutgifter dersom du må reise hjem på grunn av plutselig alvorlig sykdom i nær familie.

     

    Forsikringsvilkårene finner du ellers her.

     

    Jeg har studentforsikringen innefor de, og jeg tror at det vil si jeg også har sykeforsikringen. Det vil jo bli svindyrt for meg å forandre slik, i og med at det er høy sesong, og jeg har allerede betalt 2000, og det vil koste meg i rundt 2000 for å fikse meg en ny bilett. Dvs. 4000 tilsammen. og det er kun flybilettene, så totatalt vil det koste meg enda mer. Det vil virkelig svi på studentlånet mitt.

    Og jeg viste jo ikke det at hun skulle bli så alvorlig syk når jeg bestilte mine biletter..

     

    Hva vil plutselig si? Hun ble jo plutselig alvorlig syk, men ikke plutselig syk. Hun hadde jo kreft fra før av, dog de trodde de hadde klart å fjernet alt. Men det ble spredning som sagt, og nå står det virkelig ille til.

     

    Jeg regner med jeg ringer de hvis det viser seg sånn at situasjonen forverrer seg. Men ja, jeg er bare redd for det at det faktum at hun ikke er min biologiske bestemor at dette vil ha noe å si..

     

    Jeg må også høre med min avdeling her på Universitetet ang. oppgaver og eksamener. Ettersom jeg har en hel haug med diverse innleveringer og prøver. Frustrerende situasjon dette her. Slutten av termin og i høysesong. Hvis det var lav sesong så ville jeg jo kun betale 600 for en bilett, og det ville ikke vært noe problem.. Men å reise hjem nå sånn plutselig, blir nok veldig dyrt. Så jeg håper virkelig at forsikrings selskapet kan hjelpe meg..

  4. Hei,

    Min "ste" bestemor ble diagnosert med kreft i blær tidligere i sommer. Noe de fikk fjernet, men saken er at de fant ut for noen uker sider at krefter har spredd seg til skjellettet og nyrene. Vi vet lite enda, men doktoren sa som så, at hun håpet at hun hadde feil, for i så fall har hun kun noen uker å leve :( Og jeg studerer i England, og har bestilt biletter hjem den 21 desember, for alt vi vet nå så er det mulig hun er død før da. Det ser nemelig ikke godt ut.

    Men som sagt, hun er min ste bestemor, dvs. ikke biologisk, men har vært i livet mitt siden jeg var 4 år gammel. Min mor har full omsorgsmakt, så min biologiske far og familie er ute av bildet. Aldri møtt de, eller hatt noen form for kontakt. Jeg har fått en ny far, og en ny familie, og det er bare de jeg kjenner til.

    Min mor er gift med min ste-far, og de har to barn sammen + meg..

     

    Men spørsmålet her er, er dette gyldig for reiseforsikringen min via europeiske? Ettersom hun ikke er min ordentlige bestemor.. Står at man må ha dokumentasjon fra legen om at den nære er syk. Jeg kan tenke meg hvor dyrt det blir å reise hjem midt i desember :( Og jeg har jo allerede betalt 2000 for hjemmereise, slike ting svir for en fattig student.. Men er virkelig frustrerende og sitte her nede også når hun kanskje ikke lever til jeg kommer hjem. Men vil forsikrings selskapet hjelpe meg i det hele tatt for dette? Dette er SÅ frustrerende. For vi vet jo enda ikke om det er snakk om måndeder, eller uker. Men uansett, så ser det ikke bra ut.

     

    Blir takknemelig for all informasjon jeg kan få. Tenker på å evnt. ringe å høre selv. Noe som sikkert hadde vært enklere.. Men vi vet jo ingenting enda, og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare saken ang. min ste bestemor.

  5. Jeg tror nok stress er grunnen da :) Men for all del, kjøpt graviditetstest hvis man føler man er villig til å evnt. kaste bort penger på det ;) Hadde blir meget dyrt for oss fleste jenter hvis vi hadde kjøpt en graviditetstest hver gang vi trodde vi var gravid du! Og jeg vil nok påstå at i din samboers tilfelle, hvis doktoren har sagt at hun kan ha vansker med å bli gravid så er sjansen virkelig minimal.. Jeg tror nok stress er tingen da, for du vet, fleste av oss kvinner tenker jo at vi ikke stresser SÅ mye. Men det skal jammen ikke til mye stress før mensen blir påvirket, tenk på det slik, vi stresser litt med normale ting, noe som utsetter mensen en dag eller to, dermed påfører vi enda mer stress ved å tenke at nå må vi være gravid, noe som igjen utsetter mensen enda lengre. Bli bekymret etter en uke uten noen signal, hvis du normalt har regelmessig mens.

     

    Og nei, jeg har nok bare veldig mye informasjon innenfor emnet. :p Vært i situasjonen mange ganger, og har venner som er rimelig panisk ang. dette også. Skaffet meg MYE informasjon om emnet for å si det sånn. Prøve å roe ned meg selv i min egen lille vimseverden!

  6. Når hun bruker p-piller, så begynner man å ta de placebo pillene eller stopper helt opp med å ta piller. Mensen kan komme MEGET sent etterman har begynt på p-piller. Man går som sagt en uke uten, og man kan ofte ikke få mensen før etter 5-6 dager! Har skjedd med meg mange ganger..

     

    Og med oss jenter, når vi ikke får mensen slik som planlagt så begynner vi å stresse med det at vi kan være gravid, og stress utsetter mensen det vet vi alle. Dermed så går det ENDA lengre tid.. Jeg ville nok ha venta helt til slutten av hennes pillefrie uke før å i det hele tatt tenke på graviditet. Men så klart, for å få eliminert det, så kan man jo bruke penger på en graviditets test. Men,i så godt som alle tilfellene så er sjansen MINIMAL for at hun er gravid. Spesielt hvis hun bruker p piller.. Sjansen for å bli gravid i normale tilfeller er ikke så høy, så med p piller er den så godt som ingen..

  7. Hun er usikker på seg selv antageligvis. Mørket skjuler kroppen!

    Usikkerhet og sikkert lav selvtilitt er antageligvis problemet.

    Hun nyter jo tydeligvis det du gjør, men tørr ikke å utfolde seg selv seksuelt, dermed blir det vanskelig å ta intiativet.. Du må vel bare prøve å få henne til å akseptere kroppen sin, å tørre å prøve nye ting.. Det er helt sikkert ikke DIN feil, det er bare hennes usikkerhet vil jeg tro.

  8. Jeg ble sammen med min kjæreste når jeg var 14, og han var 18. Vi var sammen i 4 år, bodde sammen de 2 siste årene. Forholdet endte med at han var utro mot meg.

     

    Jeg kjenner mange venniner av meg når vi var i den alderen dvs.13-16 de var sammen med gutter som var også 18-24 år gamle. Det ble slutt på akkurat samme måter slik som det funker nå når jeg har blitt eldre. Er 20 år gammel i skrivende stund. Fyren utro, dama utro, krangling osv.

     

    Alder har ikke så veldig mye å si i min mening, men hvor langt du har kommet intellektuelt sett. Hvert tilfelle er forskjellig, umulig å dra alle under en kam. Kjenner ei som ble på smellen som 14 åring, der 26 åringen stakk og tok ingen ansvar. For det var jo bare "morro" med ei som var yngre.

     

    Tror du må vurdere saken veldig nøye. Og virkelig tenke igjennom det! Er ingen grunn for å ikke gjøre det hvis du liker henne kjempe godt. Men ja, er enig med å vente med sex delen til hun faktisk er gammel nok. Og dette er et ansvar som du må ta, ikke henne. For du er tross alt den som er eldst.

  9. Have any of you seen Family Guy?

     

    I just love Stewie's accent! :!:

     

    "Damn you, wile woman!"

     

    Se filmen hos Youtube

     

    :D

     

    God, I love that little cute kid. Seriously, awsome, mostly the reason I watch Family guy in the first place. xD I think children in general with a british accent is just so damn cute, its like awww, the cutest thing ever.

     

    I find british english, SO much more charming than american english. I can just sit and drool, and listen to british guys talk. I bet im going to drool alot then, now when im moving to England :p

  10. Bare spør jeg. Er man på rett server og i rett gruppe så kan man risikere å havne på ignore lista til halve serveren.

     

    Haha, nei.. Jeg sa ikke til noen at jeg ikke hadde epic flying. xD De kunne jo fort ha funnet ut dette, men ingen oppdaget det. Ikke etter jeg fikk epic, skaffa meg jo det et par uker etterpå. :p Ooog, dette var jo bare en random pug der alle trykka need. Så, jeg hadde jo bare rein flaks. :D

  11. is dis sum thread where u have to write correct english or sumthing? As i see ppl correcting all da time.

     

    Oh wells, i luff english, and i think its awzum, tho, i think british english is alot bettah than american english. idk why, im just facinated by et. Tho, im not to fond of americans either so :p

  12. Hei!=)

     

    Jeg har også tenkt meg til university of Essex til høsten. Skal studere buisness and management. Gleder meg!

    Skal du på info-møtet i oslo?

     

    :o Da skal vi studere akkurat det samme. Neei, jeg får ikke til det :( Jeg bor jo i nord-trøndelag, og Oslo blir litt langt unna. Hadde jo hatt lyst, men akkurat så tidlig i August, så kjenner jeg INGEN som bor i Oslo heller, og synes det blir litt for dyrt, å bo på hotell osv xD Tenker ang. jobben min også..

     

    Har du bestemt deg for accomodation?

     

     

    Nei, har ikke bestemt meg ikke enda. Tenker mest på 'the towers' . Har du fikset alt? Synes det er så stress med lånekassen og accommodation:P. Men det blir konge!

     

    Tenkte på det jeg også først, men tror nesten jeg har forandret mening. Liksom, er jo jente, er alltid kjekt med et eget bad :p Har en vennnine som har prøvd det med å leve i kollektiv uten eget bad, og hun sa at det var litt stress..

    Lurer litt på the quays akkurat nå xD Er liksom fint der, og det står jo at det går buss inn til campus så det er jo ikke så stress.. Dessuten så blir jeg vel kanskje ikke _så_ lat da xD

    Men er langt fra sikkker.

     

    Men, ja lånekassen har jeg fiksa :D

  13. Er du sikker på at den ipen du har skrevet i router instillingene er riktig? Den riktige ipen er den du finner :systemvalg>nettverk>"AirPort er koblet til *nettverk" og har IP-adressen xxxxxxxxxxx".

    Det er denne ipen som er den riktige. Si ifra hvis det funker, så skal jeg også teste det ut.

     

    Jepp, jeg har rett ip addresse der >.< Jeg ANER ikke hva jeg gjør galt.

  14. Jeg har samme problemet med aMSN på Leospard 10.5.7 her også. Webcameraet blir bare helt hvitt når du sender det. Men man kan se webcameraet til den andre personen uten problem her.

     

    Jepp, akkurat det samme. Men dette skal da vistnok være firewall problemer.. >.< og at man skal åpne ports, men jeg har enda ikke fått det til..

  15. Er det noen her som har aMSN som faktisk har fått webcam til å fungere? Jeg sliter med å forward ports, jeg har googla i evigheter. Men tingen er jo det at jeg har gått routeren via ice.no dermed så har jeg også et ice konfigurasjon, og finner ingen hjelp til akkurat dette. D: Jeg har funnet ut at jeg har en Axesstel MV400. Jeg har også prøvd å oppdatert driveren. Hjelper jo ingenting. >.< Jeg finner heller ingen måte jeg kan skru firewall av. Frustrerende..

     

    Jeg har en macbook pro, os x 10.5.7 og jeg har den nyeste aMSN SVN 11330.

    Her er forresten et printscreen av hvordan jeg har satt det opp.

     

    Bilde11.png?t=1248260190

     

    Jeg har akkurat samme settings på packet/port forwarding.

    Noen som har fått dette til å fungere?

  16. Hei!=)

     

    Jeg har også tenkt meg til university of Essex til høsten. Skal studere buisness and management. Gleder meg!

    Skal du på info-møtet i oslo?

     

    :o Da skal vi studere akkurat det samme. Neei, jeg får ikke til det :( Jeg bor jo i nord-trøndelag, og Oslo blir litt langt unna. Hadde jo hatt lyst, men akkurat så tidlig i August, så kjenner jeg INGEN som bor i Oslo heller, og synes det blir litt for dyrt, å bo på hotell osv xD Tenker ang. jobben min også..

     

    Har du bestemt deg for accomodation?

×
×
  • Opprett ny...