Gå til innhold

Kakelagringsdirektivet

Medlemmer
  • Innlegg

    1 048
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kakelagringsdirektivet

  1.  

    17.mai for min del i år bestod av antibiotika og smertestillende. Infeksjon etter trekking av visdomtann passet dårlig. Spesielt siden all den gode maten måtte deles opp i biter på størrelse med erter.

     

    Stemningen var bra uansett da :)

    Henrik?

     

    Close, men ikke Henrik dessverre :)

  2. 17.mai for min del i år bestod av antibiotika og smertestillende. Infeksjon etter trekking av visdomtann passet dårlig. Spesielt siden all den gode maten måtte deles opp i biter på størrelse med erter.

     

    Stemningen var bra uansett da :)

  3. hm.. noen som også vet bruken av bilder i besvarelsen? Hvis jeg får en oppgave som jeg fint kan snakke litt om spania f.eks og deres populsjon, er det da dumt å få inn et bilde?

     

    Kan ikke svare deg på det, men husk å gjøre klart kildehenvisninger osv dagen før. Ingen eksamens kandidater har tilgang til Internett i løpet av dagen de har eksamen, ikke en gang før eksamen starter :)

  4. Hvis du får raskere og mer stabil nettverkstilgang gjennom VPN, så kan det tyde på at det er ISP/nettleverandøren deres som skaper ustabiliteten.

    Slikt som det ble nevnt over meg her, så kan det være ISP sin måte og passe på at dere ikke bruker mer enn den betalt hastigheten.

    Om det er tilfellet, så kan det være mulig å løse problemet ved og kjøpe større hastighet hos isp.

  5. Jeg jobber på en videregående skole, grunnlønna mi er på 301.000kr

    Første halvårs lønnsgrunnlag er 30%

    Dagen før jeg starter som lærling fikk jeg utbetalt ca 2000kr, med 50% skattestrekk siden jeg ikke hadde levert skattekort.

     

    Ved neste lønning fikk jeg utbetalt 5920kr, med levert skattekort på 18%.

     

    Jeg regner med at du skal få utbetalt noe av det samme :) om du har samme grunnlønn som meg :)

  6. Hei!

     

    Hyggelig med kjapt svar Rudde ( som en gang lagde hw rekkas snurrende 3D logo? ;-) )

    Joda er klar over forskjellen i fagene :) Og begge er spennende fag, men ender nok opp med drift regner jeg med :)

     

    Det med bolig markedet overlater jeg til andre i familien da det ikke er helt min sterkeste side ^^ hehe.

     

    Det er hyggelig og høre at den sosiale biten er på plass :) Finnes det sånne ting som "pils & programmering" som de har i bergen? :) Eventuelt student puber osv?

     

     

    Bil er en av mine store lidenskaper, så blir nok vanskelig og kvitte seg med det, men om det liksom hadde veldig gode tilbud utenom bil så hadde jo dette vært noe og tenke på mtp at det er enda en utgift :)

    Jeg kommer nok ikke til og jobbe på siden, spørs hvor tungt fagene er :) så blir mest sansynelig og leve på studielån/eventuelle oppsparte penger"

  7. Hei!

     

    Jeg har planer om og søke på Drift eller Infosec etter jeg er ferdig som lærling, jeg tar nå R1 på siden mens jeg har lærlingtiden min.

     

    Håper det er noen her inne som har lyst til og svare på noen spørsmål :)

     

    1. Jeg vurderer og kjøpe en leilighet med 2 - 3 rom og leie ut til medstudenter mens jeg studerer der, istedet for og stresse med søk om student bolig osv.

    tror dere at dette er en god løsning, eller er det vanskelig og få leid ut?

     

    2. Hvordan er stundent miljøet i gjøvik? Jeg er tror jeg er en veldig sosial person som er avhengig av og kunne ha muligheten til og sosialisere når det frister ^^ er det noen tilbud som styrker dette? :)

     

    3. Er det veldig nødvendig med bil om man bor i sentrum?

     

    Takk på forhånd :D

  8. Jeg jobber også på en skole som IT-lærling og grunnlønna her er 301 000kr. Dette skal jeg i teorien tjene i løpet av 2 år :)

     

    Fikk lønn nå sist, siden det som oftest er 30%,40%,60% og 80% Lønnspyramide så ble den ikke på mer enn 5952kr sånn ca, etter 18% skatt :)

     

    Hva selve ikt faget går ut på innad de forskjellige bedriftene er ganske vanskelig og vite, men det vi holder mest på med her er reformatering av pcer, drifting av forskjellige internservere, løse tekniske problemer som oppstår, osv osv.

     

    Håper dette gir deg ett lite innblikk i IKT lærlingens hverdag :)

×
×
  • Opprett ny...