Gå til innhold

Pvt.Blind

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pvt.Blind

  1. Javell, endelig 16 og tar opp Airsoft på nytt ^^ (sist gong va eg 13 å folk her sa eg burde venta te eg blei 16 ^^)

     

    Plis gi meg gode svar, Jeg skal kjøpe mye fra RedWolf Airsoft, men trenger en master mind sitt råd :)

     

    - Ares M4 FF-L med dette sikte: Dyac Comp M4

     

    - Full Metal 1911

     

    - Back Up Gun: Python 357

     

    + Jeg ønsker US woodland camo ;) hva syns de smarte.

     

    Hilsen en gammel venn.

  2. http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3504744.ece

    Ønsker å forby airsoft pga det brukes i kriminelle handlinger.

     

    Er jo allerede veldig regulert, men jeg ser ikke helt hvordan de skal hindre kriminelle å bruke airsoft så lenge du enkelt kan få tak i "våpen" ifra sverige m.m.

     

    Jeg må si jeg forstår tankegangen hans delvis, men fortsatt ikke enig i at et forbud vil løse noe som helst.

    Eneste det vil skape problemer for, er de som driver med airsoft.

     

    Noen innspill?

     

     

     

    De kan jo begynne og gjøre sånt som de gjør i USA, sette farge på tuppene...

  3. ey, nå er det lenge siden jeg har spilt, jeg fikk en Stengun av Bestefar før han døde, den var ublombert og var et våpen far hans fant under 2. verdenskrig, den hadde ennå kuler i magasinet, jeg og pappa fyrte av alle skuddene samme dagen.

     

    Nå har jeg og en kamerat begynnt og bygge den om til softgun, den skal drives av Co2, men vi mangler en del deler, hvor kan vi finne slike deler henne? vi trenger nytt løp og nytt magasin ++

     

    Ps. Lenge siden sist,

  4. TM Glock 17 hvor god er den ? Jeg trenger en ny pistol. desert eaglen "klikka" nettopp. den har låst seg. Jeg må ha en treff sikker og en med en god utgangs hastighet ( hva er det egentlig jeg skal se etter når jeg kjøper pistoler ) Jeg kan ha Steyr, Glock, Beretta, kan også ha colt. ( ikke de små fise våpnene til 100 - 200) GBB helst

     

    TM har mange generasjoner så det har litt å si både på pris og kvalitet. 3. Gen TM pistoler er jo konge, eller TM generelt. TM har jo som alltid masse oppgraderinger osv også hvis du skulle bli lei av stock utseende på pistolen så kan du jo bytte sleder, rammer, springs for rekyll osv. Ellers så syns jeg KSC lager gode pistoler og WA er jo litt dyrt men skal være veldig gode med god blowback.

     

    Plast er ikke alltid dumt når det gjelder GBBer, faktisk er det veldig kjekt. En tung metall slede er tyngre å dytte tilbake dvs. mye høyere gass forbruk per skudd. En god metall ramme er jo digg da, da den kjennes litt mer solid ut i hånda.

     

    Finn et merke og finn en modell du liker er min mening. Jeg er veldig glad i Beretta, 1911 og P226 modellene. Liker best Beretta stock, men en skikkelig "pimpa" 1911 er jo aldri feil da. P226 fordi den er enkel men fortsatt tøff. Er ikke noe glad i Glock da, men er utrolig mange som har den og digger den. Tenk litt også på om du skal skaffe deg hylster til den senere. Hva slags da isåfall, og lages den i modellen som passer til din GBB.

     

    Kan du linke opp... noen sider med beretta GBB? jeg finner ikke noe selv... er ikke så hypp på å kjøpe fra ut landet (hvert fall ikke fra Kina, Japan, osv

  5. Kul den, ikke så fan av g36k fronten da, men det er smak og behag. Har forresten samme kolbe :)

     

    Hvor mye tror dere jeg kan ta for dette:

     

    TM G36c med samme kolbe som bildet - Oppgradert gearbox ligger på 350-400 fps.

     

    G&P 9.6v 3300mah batteri

     

    Hurtiglader m/avlader (batteri)

     

    BB- Speedloader

     

    TM Glock 17 Gbb

     

    Full kammodrakt

     

    Briller, Type B

     

    Airsofthansker

     

    Vinterkamodrakt

     

    Finlandshette

     

    Colombiansk vest, den de bruker i hæren; Orginal m/backpeace

     

    + litt smådill

     

    TM Glock 17 hvor god er den ? Jeg trenger en ny pistol. desert eaglen "klikka" nettopp. den har låst seg. Jeg må ha en treff sikker og en med en god utgangs hastighet ( hva er det egentlig jeg skal se etter når jeg kjøper pistoler ) Jeg kan ha Steyr, Glock, Beretta, kan også ha colt. ( ikke de små fise våpnene til 100 - 200) GBB helst

  6. jeg kommer ikke til å se American History X igjen.

     

    Spent å høyre begrunnelsen på denne... :p

     

     

    Amercan History X - er en film som jeg ikke kan forstå.

    den handler om en ny nacist som havner i fengsel for å hate/drepe svarte, han finner ut i fengselet at han skal slutte med det... så når han kommer ut av fengselet. besøker han broren sin og forteller dette, etter på blir broren skutt. ( av en farget person ).

     

     

    +++ Jeg kan kun se skyte filmer (eller skrekk filmer). for alt anner blir kjedelig! Men American history X er sikkert bra den au, men ikje for mg.

    Gode filmer:

    Platoon

    Das Boot

    Flags of our father

    Letters from iwo jima

    Black Hawk Down

    Stripes

    +++

  7. Hvor kan jeg få tak i adapter rail fra 21-> 11 mm ?

     

    ___

     

    Foresten jeg skal ha DENNE, Hvor lang tid tar det får det kommer til Norge ? Og hva er grensen på fps i norge ? Bør jeg kjøpe kuler og Tactical vest samtidig (blir det billigere) ? ( ps. skal ha et sterkt lite batteri til Stey AUG ( skal ligge i kolben wink.gif )

     

    Er Gunner Airsoft sikkert ? man må jo forhånds betale. Det jeg tenker på er vist det bare er noe Holycrap så fikk de pengene før jeg fikk våpnene.

     

    Dette skal jeg ha:

     

    MB01C L96A1 with scope and bipod (OD)

    Chinese made (Molle) Chest Rig

    3x Magazine for AUG

    Tasco type 3-9x40 sniper scope with hi mount rings

    2x BB`s 4000

     

    Fra www.gunnerairsoft.com

     

    Er ikke helt sikker på hva du mener med adapter for å være ærlig.

     

    Gunnerairsoft skal være rimelig greit å bestille fra, litt tregere enn de største sidene, men pålitelige. Frakten varierer utifra hvor du bor i Norge egentlig. Ca 3 dager til noen uker i verste tilfelle, hvis du ikke bor nær en storby. Det er ingen FPS grenser i Norge, du kan tune så mye du vil, men hvis du skal spille med klubber så er en bolt action sniper max 550 FPS. Når det gjelder vest ser jeg ingen grunn til å kjøpe en billig kinavest når du kan kjøpe en Pantac istedet. Jeg vil påstå at Pantac er bare dårligere enn Eagle, LBT osv. og koster godt under halvparten som regel. Spar heller til en slik en hvis du skal ha en vest, de varer lenge.

     

    Ikke kjøp med kuler fra HK, kuler veier veldig mye og drar bare opp fraktprisen noe sinnsykt. Hvis du skal bestille kuler fra HK ville jeg anbefalt å gå sammen en masse folk og kjøpe noen 100 000 kuler som du sender via ground mail, det tar veldig lang tid, men koster mye mindre enn express mail.

     

     

    Takk ;), adapter fra 21mm til 11mm er et adapter som du setter på et 21mm rail for og få det til å bli 11mm.

  8. Hvor kan jeg få tak i adapter rail fra 21-> 11 mm ?

     

    ___

     

    Foresten jeg skal ha DENNE, Hvor lang tid tar det får det kommer til Norge ? Og hva er grensen på fps i norge ? Bør jeg kjøpe kuler og Tactical vest samtidig (blir det billigere) ? ( ps. skal ha et sterkt lite batteri til Stey AUG ( skal ligge i kolben wink.gif )

     

    Er Gunner Airsoft sikkert ? man må jo forhånds betale. Det jeg tenker på er vist det bare er noe Holycrap så fikk de pengene før jeg fikk våpnene.

     

    Dette skal jeg ha:

     

    MB01C L96A1 with scope and bipod (OD)

    Chinese made (Molle) Chest Rig

    3x Magazine for AUG

    Tasco type 3-9x40 sniper scope with hi mount rings

    2x BB`s 4000

     

    Fra www.gunnerairsoft.com

×
×
  • Opprett ny...