Gå til innhold

Papillion

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Papillion

  1. Jeg likte det godt. Enkel komp, estetisk, rolig og fine farger. Enig i at bildet ikke er "i live", men statisk. Vet ikke om det ødelegger noe.

     

    Jeg føler jeg har med historien om Askeladden og soria moria å gjøre. Dropp rusket på kjeppen og få på skreppa!

  2. Jeg kan desverre ikke kommentere bildene da de ser ut til å være fjernet. Jeg vil uansett si at 'me sjøls' kommentarer er av typen jeg absolutt vil ha mer av. Tydelig og konstruktiv kritikk. Forumet er plaget av kanskje for mange nybegynnere, som blir raskt fascinert av egne fotos. Kritikk er kritikk, ikke kos! Det er hvertfall grunnen til at jeg har flere ganger droppet dette forum. Kanskje ting vil snu!

     

    Jeg finner kommentarer som "ser ut som det er tatt med mobil :S" av 88 værre på alle plan enn 'Me sjøls' kommentarer som han tydeligvis har tatt seg tid til å skrive. Kallenavnet 88 har tydelige nazistiske undertoner og spesielt når bildet i tillegg mimer SS. Håper jeg tar feil. PM sent 88!!

  3. Jeg har prøvd olympus 35 rc og minolta himatic 7IIs. Himaticen likte jeg best av de to. Den tror jeg også er noen år yngre.

     

    Jeg har et leica aparat som ligner veldig på et bessa-r. Jeg anbefaler deg å spare litt til og se rundt om du ikke finner et godt kjøp. Et brukt bessa-r koster nesten det samme som et godt eksemplar av hi-maticen. Og jeg tror du vil bli mer fornøyd med bessa'n!

  4. Hva med et målsøker aparat? Skal tro de slipper unna speilreflekssjekken...

     

    Minolta hi-matic

    canon canonet

    olympus 35

    m. flere

     

    Disse har lyssterk fastoptikk med manuellfokus. Disse kan du få rimelig. De har også en stor fanskare, så hjelp, deler og reperasjon er ikke umulig selv om det er eldre kameraer.

     

    Ellers er det mye godt håndverk i de gamle manuelle husene uansett produsent. Min favoritt var nikon fm2. Lett, lite og dønn solid.

     

    Lykke til!

  5. Jeg vet ikke om dette var en hilsen til han som lånte deg kameraet eller om du faktisk ønsker kritikk.

     

    Det gleder at du er så fascinert av foto, men kanskje det er lurt å vente litt med å legge ut til du er over den værste entusiasmen av å ha tatt et bilde selv?

     

    Man blir lett lurt av egne fotografi. Mitt tips er å la det ligge noen dager for så å se om det tilfredstiller like mye.

     

    Det skal sies at i bilde to har du funnet det horisontale plan. Og du har til en viss grad truffet på et lagsvis inndeling av motivet. Forgrunn, senter og bakgrunn.

     

    Lykke til videre

  6. Tok dette bildet av katten til en venninne her en dag.

    Selv liker jeg bilde ganske godt, men kunne tenkt meg og hørt synspunkter på det fra dere.

     

    post-93085-1242485700_thumb.jpg

     

    Blir det for kjedelig slik kanskje?

     

    Ja, jeg synes det blir kjedelig.

     

    Ellers synes jeg at katter er lekne, nysgjerrige dyr. Du kan gjøre noe med omgjivelsene. Motivet er trist. Katt i bånd med en mørk bakgrunn. Det ser ikke ut som katten liker seg heller.

     

    Fjern båndet, få kattens oppmerksomhet og kom deg ned på gulvnivå

×
×
  • Opprett ny...