Gå til innhold

All_Mighty

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av All_Mighty

  1. Hei,

     

    Jeg tror jeg klarte og trykke en finurlig kombinasjon av "Fn" tasten og noe annet i går. For nå fungerer ikke alfakrøll @ (Alt Gr + 2) på min Dell XPS M1330. Det rare er at Alt+Gr fungerer på alt annet (som feks £$€). Jeg har nå googlet i et døgn uten og finne noe svar, så alle tips hadde vært hjertelig velkomne!!! Dette er mildt sagt temmelig irriterende :-(

     

    Mvh

    Jarl

  2. Hei,

     

    Jeg har en N97 mini med Telenorsoftware. Sjekket Ovi og Nokia Datasuite og de sier det ikke er noen tilgjengelig firmware (jer har 10). Jeg har ikke CD-rom på min laptopp så kan ikke innstalere via CD. Er det noen som vet hvordan jeg kan "tvangs" innstalere en norsk firmware versjon 11?

     

    Takk for all hjelp!

  3. Hadde valgt en av de forvalgte navnen på HDMI2 porten ( "PC" ) gikk og forandret denne til "Blue-ray" og hvips så var "just scan" tilbake under valg på HDMI2........... wierd ;-)

    Men nå er i hvertfall "just scan" tilbake og ser glimrende ut :) Er forsovidt veldig fornøyd med TVen, men ikke hatt tid ennå til å sette meg inn og eksperimentert med alle innstillingene ennå.

    Bra at samsung svarte kjapt. Vært utrolig fett om de kom med litt oppdatert firmware som gjør det mulig og dektivere scart inngangene så man slipper og bla forbi de hver gang og andre sikkert enkle men kjekke stilistiske oppgraderinger.

  4. Hei!

     

    Takk for mye bra info her! Fant ut at jeg hadde samme firmware og software som deg. Vet du om dette var den firmwaren med alle bugsene? Er ganske latterlig at Samsung Norge ikke klarer og legge ut en ekel firmware update på sidene. Virker jo som det er noe de utvikler og tilbyr i andre markeder, så hvorfor ikke bare porte en løsning over hit...

     

    Tror jeg i første omgang prøver litt til, men kommet en bugg som jeg ikke klarer og få helt bort nå, får ikke just scan på HDMI2 porten der jeg har plugget inn DVI-HDMI per instruksjoner i manualen. Virker som om bildet lagger litt av og til ved filmtitting.....

  5. Lest litt på AVforum.com om at det er en firmware versjon som har blitt sluppet for og fikse på diverse bugs med denne modellen. (a656 serien) Problemet med avforum tråden er at den er 250 sider lang og umulig å søke i... Noen som vet hvordan(hvor) man får firmware oppdateringen og med hvilke modeller (FXXU, FXXC osv) de funker? Hva er nyeste firmware versjonen og hvordan finner man ut hvilken versjon man har?

    Takk for all hjelp! En glimrende TV btw.

     

    mvh

     

    J

  6. Gikk hit: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=355277 , og la inn de 2 TouchFlo reg tweakene. HKLM\Drivers\Touchpanel\Pressure Threshold satte jeg til 20000.

     

    Det ble en fin merkbar forskjell :)

     

    Kan bare anbefale zyb.com for standalone syncing av devicen (bruker Touch som mobil valg), dessverre er syncML client som benyttes kun trial. Men de sier de skal komme med en egen klient.

     

    Hvordan er det å skrive SMS med numpaden på displayet? Mener jeg har sett ett sted at man kan få opp en klasisk numpad på skjermen som på iPhone å bruke T9 ordbok? Og er telefonen slik at man kan ha den i bokselomma?

    mvh

    Jarl

  7. Det har man da aldeles ikke. Med 14 dagers ubetinget angrerett har man nettopp 14 dagers ubetinget angrerett. Får man kompensasjon er dette noe Dell tilbyr for å slippe at du benytter deg av angreretten, det er ikke noe man har krav på.

     

    Nei, det ble skrevet litt feil fra min side.. mente at dell i de fleste tilfeller velger å gi en form for kompensasjon fremfor at man benytter seg av angreretten!

     

    Er det noen som har fått noen som helst form for kompansasjon? Jeg ringte for noen dager siden og fikk beskjed om at eneste jeg kunne gjøre var og sende tilbake PCen...

  8. ja jeg har lurt på det samme, særlig fordi jeg kjøpte rett før tilbudet kom... Blir helt forskjellige priser avhengig av hvilke av de fire "ferdig alternativene" du velger med de samme komponentene nå, rabattordningen er forskjellig fra alle noe som er litt i overkant forvirrende med mindre man prøver ut alle fire. Men bra for de som velger nå da, så lenge man velger riktig

  9. Jepp, har blitt litt usikker på "hvilken vei" jeg vil gå, dell dumpet prisene på m1330 topp modellen med 3500 til 10490(T7500, 3gb ram, 260gb, n8400) så klør litt etter og bytte selv om jeg var "enig med meg selv" om å gå for en mest mulig "stille" konfigurasjon (T5250, 2gb, 160gb, n8400 (vet n8400 ikke er stille da, men falt for fristelsen ;-) til 10000) da maskinen for det meste vil brukes til surfing og skriving, men en avgjørende faktor er om det går merkverdig utover varmeutvikling og lydnivå (vifte bruk)... Pluss tar jo fort en del tid å få bytte maskinen også nå i julen og vil jo ta i bruk maskinene fortest mulig ;-) (pluss vil man egentlig merke forskjellen i daglig bruk?)

     

    btw, Noen som vet om noen benchmark samenligning av CPU ytelse i vanlige applikasjoner? (ikke videoredigering eller rendring)

  10. Hei

     

    Har prøvd å oppdrive litt info om tittel emnet, nemlig hvordan varmeutviklingen er på de forskjellige Dual Core 2 Duo prosessorene. Har nylig gått til innkjøp av en Dell xps m1330 med en t5250 (1,5ghz) prosesser, gjorde dette fordi jeg tenkte dette ville være det mest støysvake og strømsparende alternativet (mins varmeutvikling). Noen som vet om det var en riktig antakelse? Noen som har noen link til strøm/varme forbruk på div Dual Core 2 duo prosessorer?

     

    Mvh

     

    Jarl

  11. Hei, tenkte bare jeg skulle nevne for de som lurer på leveringsdato, at jeg bestilte 13 des, ringte dell nå og de sier jeg skal ha den på døra 27des. (sier forsovidt at online trackingen er nede)

     

    En annen ting, er det flere en meg som reagerer på den total dumpingen av prisene? Er jo kjempe bra at ting blir billigere, men utrolig sårt at på en uke, har det man får for 10k gått fra t5250,2gb,160gb,n8400 til t7500,3gb,250gb,n8400++

    Er løsningen bare og benytte seg av 14dager returetten og kjøpe på nytt? ser tilbude som er nå varer til 9 jan 2008, er det ytterlige rabatter og hente?

     

    Til de av dere som har høyt spesifiserte m1330, har dere noe problemer med varme og støy? 3gb minne blir jo fort ganske varmt, og hvordan er varmeutviklingen på en T7500 kontra en T5250 (prøvd å google men ikke funnet noe svar). Når jeg bestilte min maskin hadde jeg støysvake (og strømsparende) komponenter i tankene (T5250, 2gb minne (mindre varme enn 3-4gb ?) og 160gb 5200rpm) men er forskjellen minimal så er det jo seff kult med høyere specs! (og ikke minst 4mb flash/ 800fsb istede for 2/400):-)

     

    Takk for feedback

     

    J

  12. Hey!

     

    Bare lurte paa om noen har faatt en XPS m1330 i det siste? Evt hvor lang tid det tok?

    Jeg bestilte en XPS med folgende specs 13des ( skal bare brukes til skole, og litt spilling en skjelden gang):

    LED skjerm

    CPU T5250

    Nvidia 8400

    2GB ram

    160gb 5200rpm

     

    Selv om jeg har "kjedelige" komponenter ser jeg at de enda ikke har faatt inn komponentene (fase 2) saa det er vel aa se langt etter og faa denne til jul.. :-( Noen som har noe peil paa hvor lang tid man maa vente?

     

    Mvh

     

    Jarl

  13. Hei

    Jeg har en Compal HEL80 maskin som er kjøpt på Multicom. Har nå prøvd åkoble denne til TVen med en overgang fra S-video utgangen til composit /kompositt. Hadde ett par overganger fra gammle kort liggende og ingen av disse fungerte. Ringte Multicom og de viste ikke hva slags overgang som skulle brukes (kan hende han jeg snakket med ikke hadde peil) og foreslo å kjøpe en på clas ohlson/biltema (noen som vet om disse er forskjellige?). kjøpte en overgang på clas ohlson og denne fungerte heller ikke. Når jeg kobler til TVen går jeg inn i kontroll panelet til Nvidia med nyeste driverene og velger "Multiple Displays" og der finner den da altså ikke TVen. Noen som har en Compal maskin og fått den til og fungere med kompositt ut? Evt noe forslag til hvordan jeg kan koble den opp? (TVen tar ikke S-video)

     

    På forhånd takk for alle hjelp

     

    Jarl

  14. Hei

     

    Jeg har nettopp kjøpt en HP NX6110 og syntes skjermen er litt uskarp. Har prøvd og se i manualen og på HP sine sider om hvordan man får frem standard instillinger (som på vanlig LCD skjermer, skarphet osv) men finner ikke dette noe sted. Så er det noen som vet hvordan man stiller inn og tweeker skjermer på bærbare? :hmm:

     

    Mvh

     

    Magnar

  15. Hei

    Har den siste tiden prøvd og fjærne støy fra maskinen min og har nå ett AMD Cool&Cuiet system hvor den store varmekilden i systemet mitt er skjermkortet. Dette er ett PowerColor Radeon 9800SE 128MB, 256bit AGP kort som jeg har en Thermaltake Giant II Heatpipe på og en liten 60mm 12db vifte. Denne enorme kjøleribben rundt blir ganske varm og jeg lurer derfor på om det er mulig og klokke ned grafikk kortet mitt på samme måte som prosessoren klokkes ned. 98% av tiden bruker jeg PCen til surfing og filmseing, så kan jeg klokke det opp de resterende 2% av tia. Så spørsmålet står:

     

    Går det ann og gjøre ett PowerColor Radeon 9800SE 128MB, 256bit AGP kort kjøligere ved og underklokke det?(manuelt/dynamiskt) Evt hvordan? :-)

     

    Mvh

     

    Jarl

  16. Hei

     

    Har nettopp kjøpt ett MSI K8N Neo2 Platinum hovedkort som har en Realtek AC'97(AC97) ALC850 chip som støtter opp til 7.1 Soround og har både Coaxial og Optisk ut. Jeg har en Creative Inspire 5.1 Digital 5500 forsterker. Jeg kjører digital coax kabel mellom forsterkeren og PCen, kjører også ett par vanlige PChøytalere som jeg har siden av skjermen og er koblet til line out på hovedkortet. Jeg har nyeste driverene fra Realtek (ver 5.10.0.5760). Jeg har valgt 6CH + S/PDIF (Otical & Coaxial) under høyttaler oppsettett. (6CH + S/PDIF (Coaxial) opsjonen er grået ut....)

     

    Problemet er som følger:

    Når jeg kjører vanlige MP3 filer eller filmer med stereo lyd, får jeg bare lyd i PChøytalerene, men når jeg kjører AC3 filmer så får jeg bare lyd i forsterkeren. Forsterkeren skifter automatisk mellom stereo eller Dolby Digital. På det gammle lydkortet fikk jeg altid lyd på begge samtidig (stereo, men aldri DD) Er det mulig og få stereo ut på coax kabelen? Vil jo gjerne kunne spille av MP3'er på annlegget.

     

    Mvh

     

    JJ

×
×
  • Opprett ny...