Gå til innhold

ClearBlueNight

Medlemmer
  • Innlegg

    75
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ClearBlueNight

  1. Hei, vil gjerne sjekke om dette faktisk er mulig.

    Jeg har to analoge stereoanlegg i to rom og skulle gjerne hatt mulighet til å spille av Spotify (Premium) samtidig i begge rom. Jeg har alle mulige analoge inputs. 

    Vil Google Chromecast (med splitter ut fra HDMI til audio) eller Google Chrome Audio x 2 muliggjøre at jeg kan strømme fra min iPhone? F.eks ved å lage gruppe i Google Home? Uten latency innbyrdes?

    Anleggene er så gode at jeg ikke vurderer å bytte ut komponenter.

  2. Jeg har svært stor forståelse for dere som uttrykker frustrasjon over Netshop. Jeg har vært kunde der siste året, og opplever retur som utilgjengelig både på e-post og telefon. Jeg konstaterer at det i enkelte innlegg her på forumet hevdes Netshop er seriøse, og vil ikke uten videre samstemme i det - jeg synes det er overraskende lesning. Jeg for min del ville vært forsiktig med å benytte Netshop per dato til annet enn produkter med lav eller helst ingen risiko for mangel.

  3. Er så utrolig lei av all sutringen her på forumet når det gjelder nettbutikker. Dette gjelder spesielt når den som syter og klager ikke en gang har vært i kontakt med nettbutikken. Tenker da på tråder som startes med. Hvorfor er ikke alt med i pakken, hvorfor har ikke den og den nettbutikken sendt ut alt. Hvorfor har de ikke svart på mail på "3 timer" o.s.v. Når jeg leser slike tråder lurer jeg på om de som skriver dem ser på oss andre her på forumet som orakler med trådløs tilkobling til alle nettbutikkers lagersystemer og sporings nr m.m. Ta en tlf for svarte! Det er ikke sikkert alle andre syns det er like gøy å høre på meningsløs syting og klaging i tide og utide!

     

    Så som en motvekt til disse trådene, som jeg ser på som totalt idiotiske, vil jeg si at jeg faktisk stort sett er meget fornøyd med alle nettbutikkene jeg har handlet hos. Dette er netshop, shg, mpx, pcutstyr og komplett m. fl. (Eneste unntak må være masterit, som jo også viste seg å være noen "luringer") De leverer alle som forventet. Komplett leverer sent, men det er jo som forventet.... Det står tross alt på førstesiden deres. Om du ikke kan lese, bare klikke, er du selvfølgelig unnskyldt! Eller om du la inn ordren før de opplysningene kom opp. Men er det så ille, kanseller ordren da vel!

     

    JEG er i alle fall fornøyd med alle nettbutikkene jeg har benyttet. Syns det meste stort sett fungerer over all forventning. Er det problemer løser det meste seg med en tlf eller to. Det er tross alt mennesker som jobber der, og feil kan skje.

     

    Om du IKKE har noe å si, IKKE si det her! ;-)

     

    Det er et poeng du nevner som jeg vil kommentere, og det er: "Det er tross alt mennesker som jobber der, og feil kan skje."

     

    Vel, la meg nevne Netshop, fordi det er den butikken jeg har mest blandede erfaringer med av de store nettbutikkene i Norge innen data. Her opplever jeg en begrenset tilgjengelighet på retur, uansett hvilket av de oppgitte kontaktpunktene du benytter deg av. Hvis du får en representant i tale er vedkommende ikke alltid så serviceminded, slik jeg har opplevd det. Jeg mener da at dette ikke skyldes den enkelte ansatte, men selskapet som sådan. Det er ledelse/eier av selskapet som er ansvarlig, ikke studenten på 22 som kanskje har fått seg deltidsjobb på sultelønn. Reklamasjoner koster i Norge. Netshop omsatte for 150 millioner kroner i fjor. Kanskje de burde brukt litt mer på retur?

     

    Min mening er altså at det er veldig bra at forbrukere klager, f.eks i nettforum. Det er en måte selskapene blir holdt til ansvar for, og vi forbukere kan dele erfaringer med andre. At den enkelte fremstillig blir ubalansert, selvfølgelig, men alle må utvise kildekritikk. Det gjelder også innleggene fra det voksende omfanget av brukere som forsvarer "sin" nettbutikk som om det skulle være et fotballag, og som stadig blir beskyldt for å være part i saken. Hvis du blir lei, la være å les.

  4. Dette er jeg svært uenig i,og det baserer jeg på mitt mangeårige forhold til den butikken og at jeg er storforbruker uten noen problemer så langt.

    Mye av det jeg bestiller/retunerer/reklamerer på er bestilt i forskjellige personers navn og det er således ikke min e-post eller mitt telefonnr som brukes ved hennvendelser ang disse tingene,så det kan således heller ikke hevdes at det er jeg som får spesialservice,slik det har vært anntydet tidligere på forumet.

     

    At det har vært problemer med å komme gjennom siste uken er riktig og det har jeg tenkt å finne ut av .

     

    Jeg forstår at vi gir uttrykk for ulike erfaringer når det gjelder Netshop, og utfra at du ikke spesifiserer nærmere hva du er uenig i, at vi også muligens har forskjellig syn på hva som er lovstridig eller ikke. Hvis du er fornøyd med Netshop, er det flott. Jeg for min del vil altså oppfordre til forsiktighet basert på mine opplevelser.

  5. Jeg skjønner trådstarters anger. Jeg har selv gjort samme og angret. Nå mener jeg at en nettbutikk i henhold til norsk forbrukerlovgivning skal gjøre mer enn å levere en vare for å være en god nettbutikk. Det er når du som forbruker mener produktet har en mangel at butikken blir satt på prøve. Sammenlignet med andre store nettbutikker innen tilsvarende nisje her til lands har Netshop vært den som har skuffet meg mest i så måte. Jeg ville ikke handlet der igjen dersom det ikke gjaldt et produkt med lav eller helst ingen risiko for mangel.

  6. Jeg har vært kunde der siste året, og opplever retur som utilgjengelig både på e-post og telefon. Når man som forbruker mottar et produkt som ikke lar seg slå på kan ikke jeg se at det er i tråd med lovverket at selger innen fjernsalg venter i tre uker med å svare. Har Forbrukerrådet noen oversikt over antall henvendelser om Netshop? Jeg ville vært forsiktig med å benytte Netshop per dato til annet enn produkter med lav eller helst ingen risiko for mangel.

  7. :hmm: Alle som leser innlegg her må jo være kildekritiske som på alle fora. Hardware.no kan være et hensiktsmessig sted å besøke før man avgjør hvor man skal handle og, i retursaker, om man krever for mye eller om man bør søke hjelp. Både kunder, bransje og myndigheter bør være glade for at slik debatteres.

     

    La meg nevne Whitebox-saken som et eksempel. Takket være blant annet dette forumet ble mange potensielle kjøpere informert om hvor fullstendig useriøst selskapet var. Til slutt fikk saken bred dekning i media, takket være at de skuffede Whitebox-kundene fant hverandre på nett. :w00t:

     

    Jeg besøker forøvrig forumet denne gang fordi jeg har dårlige erfaringer med Netshops kundebehandling i retursammenheng. Etter min mening er Netshop en stor aktør med svært varierende forhold til den strenge norske forbrukerlovgivningen. Jeg leser at jeg ikke er den eneste av den mening.

     

    Jeg tolker brukermoderatoren dithen han ønsker trådene hvor man utveksler erfaringer om butikker fjernet. Vet ikke om dette er hardware.nos mening, men i så fall tror jeg det vil bety økt trafikk på andre fora. Utveksling av forbrukererfaringer på nett er nok kommet for å bli.

  8. Jeg for min del fikk til slutt en opplevelse av 2407WFP som en problemskjerm. Jeg orket ikke bytte for tredje gang og fikk pengene tilbake.

    7538959[/snapback]

    Hvilke problemer har du opplevd?

     

    Nå er prisen tilbake til drøye 7k :(

    7539530[/snapback]

    Opplevde vel omtrent samtlige mangler som har vært beskrevet i dette forumet. I tillegg den aller største, nemlig at Dell sender dette ut, og ikke bare én gang. Til slutt fikk jeg som nevnt inntrykk at dette ikke var et kvalitetsprodukt.

     

    Til dere som har skev fot, har dere prøvd og snurre litt på skjermen? det er tross alt pivort på den og jeg arh en teori om at det er dette som er grunden til probelmene deres, prøv og vri den slik at den blir rettere.

    7546256[/snapback]

    Hadde det bare vært så enkelt, så hadde jeg vært svimmel nå! :no: Dette er kanskje en feil Dell har vært klar over. Muligens har de bevisst sendt ut skjermer med feil og kalkulert med at de på kort sikt taper mer på å vente.

  9. Ring kundeservice på telefon 23162298, og velg kategorien for privatkunder. Du må ha ordrenummeret ditt klart, som står på ordrebekreftelsen din, da du mottok skjermen.

    7082282[/snapback]

    Jepp.. ringte dem og de kommer allerede i morgen med en ny skjerm. Får krysse fingrene :)

    7083710[/snapback]

     

    Det var imponerende. Jeg får stadig vekk utsatt leveringen.

  10. Jeg venter på ny skjerm fordi de ikke kunne bytte ut det skjeve benet alene. De henter den gamle etter den nye, slik at jeg kan beholde gammel skjerm (feilfri 03) og bare ta det nye benet hvis jeg vil.

     

    Det er ikke bra av Dell å sende ut så mange skjermer med feil. Det er vel derfor de senka prisen også. Kundeservicen for oss som er nøye er upåklagelig, men dog - produktet kundene i utgangspunktet kjøper holder ikke mål, tatt tilbakemeldingene på dette forumet i betraktning.

  11. Det ser ut til at du er rimelig interessert i fotografering, flippant. Så hvis du skal bruke 2407 til bilderedigering bør du vente på rev03, for slik skjermen er nå er den ikke spesielt god til den bruken (hovedsaklig pga. banding).

    6950281[/snapback]

     

     

    Takk for tipset. Jeg skal forsikre meg om at det er rev03 jeg får når jeg bestiller.

    6982177[/snapback]

     

    Har du mulighet til å velge? Bestilte meg en i dag til fotobruk, visste ikke at jeg kunde velge rev? Kan jeg i så fall endre på dette nå?

  12. Inntil Whiteboxs død står butikken som et levende bevis for hvor lenge du kan drive på kant med loven i Norge. De er åpenbart tilstede her på forumet også. :no:

     

    Hvis du er så uheldig å ha kjøpt fra den mest useriøse dataforhandleren i landet: Husk at Whitebox er veldig vant til å deale med Forbrukerrådet og drenere ut sakene. Kontakt gjerne ditt lokale kontor og sjekk om de kjenner til firmaet.

     

    Det er først hvis du kjører saken til Forbrukertvistutvalget at Whitebox blir pliktig til å gjøre noe som helst. Gjør for all del det. Whitebox spekulerer ikke bare i at kundene, som gjerne består av unge gutter, lar være å kontakte Forbrukerrådet. De spekulerer også i at kundene ikke tar saken videre fra Forbrukerrådet til Forbrukertvistutvalget.

  13. Nei, det er faktisk ikke bare å la være å betale når du allerede har betalt for maskinen.

     

    Finnes det noen som fremdeles sier de vil kjøpe Whitebox etter så mange advarsler som er gitt fra så mange? Da jobber de enten i Whitebox selv eller er så naiv at de ikke fortjener bedre. :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...