Gå til innhold

Shield

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Shield

  1. Skal investere i ny ruter, og har lest en del positive ting om toppmodellen til Asus. Noen som har noen tips til andre modeller som kan gjøre susen? Akkurat nå sitter jeg hjemme med en sliten D-Link DIR-655 med relativt dårlig rekkevidde i forhold til hva man kan ha med andre, bedre modeller. I tillegg sliter jeg med åpne portene Xbox Live krever, som da har tvunget meg til å sette Xboxen i DMZ, noe som ikke her helt gunstig. Dette vil jeg da kunne slippe i fremtiden. I tillegg har jeg et spørsmål til: Hvis man kobler en switch direkte til modemet, vil man da kunne ha problemer med antall enheter pålogget? Har akkurat nå 3 Xboxer koblet til en switch, som er koblet direkte til modemet pga. NAT (Kan kun ha en enhet i DMZ samtidig...), mens bare to samtidig klarer å koble seg opp samtidig.

  2. Heisann!

     

    Har fått det sånn nogenlunde til nå, og ja det er en norsk modell; det ville jeg være sikker på før jeg gikk til innkjøp.

     

    Det eneste "problemet" jeg har nå er at hver gang jeg skrur på TV'en, så verifiserer TV'n kortmodulen og kommer opp med denne beskjeden: "Verifisering vellykket". Ikke det at det er et stort problem, men jeg må trykke ok/enter hver eneste gang.

     

    Og takk for svar!

  3. Hei!

     

    Jeg har nå fått en rekke problemer med min helt nye Dell Studio XPS 16, og preblemene er som følgende: Når jeg åpner oppgavebehandlingen for å lukke prosesser eller lignende, blir det sende slik ut: (Bildet er som vedlegg)

     

    Problemmet er at oppgavebehandlingen bare blir stående og jobbe, og aldri gjøre seg ferdig og minimer, maksimer og lukk-knappene forsvinner fra begynnelsen av.

     

    Det er ikke bare med oppgavebehandlingen jeg har problemer med, men de fleste programmene svarer ikke som oftest, og dermed vil ikke lukke seg (i og med at oppgavebehandlingen ikke fungerer).

     

    Maskinen var ikke slik da jeg fikk den, dermed mistenker jeg et virus som liker å plage meg.

     

     

    Takk på forhånd.

    post-192124-1256413362_thumb.jpg

  4. 250cd er bedre enn 300cd ja, men begge deler er for lyst for "monitor"-bruk.

     

    Det er maksimal lysstyrke det er snakk om i spesifikasjonene så jeg ville ikke tillagt det noe vekt i det hele tatt. Begge kan helt sikkert dimmes ned til mer brukbare nivåer rundt 100-150.

     

    Ok, endelig et perfekt svar:)

  5. Hei!

     

    Siden jeg nå har bestemt meg for investere i ny PC trengte jeg litt hjelp angående dette. PCen skal kun brukes til redigering, og spilling er helt utelukket (da spilling skal gjøres på Xbox).

     

    Når det gjelder programmer er det Sony Vegas, Premiere, After Effects, og 3Ds Max som står i tankene.

     

    Noe som er sikkert er at jeg skal bruke Intel i7 som prosessor. Kan noen sette opp en liste som runder av på ca 10k kr? Har ikke kabinett eller PSU fra før.

     

    PS: Vil gjerne ha OS på VelociRaptor eller SSD.

  6. Hei!

     

    Har saumfart de fleste kjente norske nettbutikkene for å finne Asus VH226H - skjermen som har alt(nesten), men uten hell. Så da lurte jeg på om dere visste om noen nettbutikker som har denne skjermen på lager, helst innenlands, da jeg ikke føler for å bruke 1/3 av pengene på frakt.

     

    Takk på forhånd

     

    Mvh

     

    HeXiuM

  7. Dette er en bra pc https://www.komplett.no/k/cart.aspx ... og vil nåkk anbefale deg den på det sterkeste...Alle komponenter passer sammen....skjekka selv.

    Men har ikke skjekka om det passer med kabinette ditt men det er nåkk en enkel sak, skal nåkk svare deg på det seiner.

     

    Bare lurer på, er du en PRO redigerer eller? Eller er det lommeboka som brenner :p haha?..

    Og hvilket programm bruker du til redigering?

     

    CB

     

    Går mest i 3D MAX, After Effects, Sony Vegas 9.0 og Premiere Pro. Men ville ikke kalt meg selv PRO:P

  8. Hei!

     

    Jeg satser nå hardt på en PC til redigering av videoer i HD, da min gamle Fujitsu Siemens ikke holder mål.

     

    Så da trengte jeg litt hjelp til valg av deler slik at rendering og redigering av filmer i HD ikke vil bli noe problem.

     

    Skjerm og kabinett(Thermaltake Armor miditower) har jeg allerede, så det er kun komponentene jeg trenger. Hadde tenkt meg Intel i7-940 når den nå synker i pris i mai/juni skiftet, og et Asus Rampage II hovedkort.

     

    Kan dere hjelpe meg med en handleliste med prosessor, hovedkort, skjermkort, strømforsyning, en harddisk for OS og en for vanlig bruk, til rundt en 13k på Komplett? Så finner jeg delene selv på prisguiden etter det.

×
×
  • Opprett ny...