Gå til innhold

-DMB-

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av -DMB-

  1. Kan se hva du mener. Stolen har ikke noe spesiell mening eller betydning, han skulle bare hoppe over den. Den står også der for å vise litt perspektiv med tanke på høyde på hoppet.

     

    Er ikke sikker på om jeg liker det nye utsnittet ditt. Føler det blir for trangt. Takker for innspill, iallfall! :)

     

     

    Er det noen andre som har noe å kommentere? Hva liker dere og hva liker dere ikke? :)

  2. Mitt andre bilde postet her på bildekritikken. Har vært mye å gjøre med skole de siste månedene, og derfor har kameraet ikke blitt mye brukt. Fant fram et bilde fra i sommer som jeg har lekt litt med.

     

    Er ikke noe spesifikt jeg vil ha kritikk på, så bare fyr løs med det som måtte falle dere inn! :thumbup:

     

    Bildet er tatt på Tasta skatepark utenfor Stavanger.

     

     

    Edit: Endret litt på beskrivelse.

    post-192122-1269785942,1501_thumb.jpg

  3. Hei!

     

    Jeg har klart det kunstykke å søle en skål med tomatsuppe over tastaturet på laptopen min (maskinen er en HP Pavilion DV6500, kjøpt august 2007).

    Jeg skrudde av maskinen med en gang og tok ut batteriet. Jeg satt maskunen opp ned og prøvde å få ut alt jeg kunne. Tørket bort det som var synlig og senere på kvelden skrudde jeg av tastaturet på laptopen og skylte det under vann (Så en video på YouTube om at det gikk bra).

     

    Etter et døgn med tørking av tastatur, skrudde jeg i tastaturet og skrudde på pc-en igjen, uten strøm koblet til.

     

    Maskinen starter opp fint, men kommer ikke lenger enn bildet av HP-logoen og det står at man kan trykke Esc, F1, F2 osv. Tastaturet fungerer ikke.

     

    Over til det jeg lurer på. Er det noen som kjenner til noen dyktige pc-reperatører som kan prøve å rense maskinen? Jeg bor på Lillehammer, og har gode kontakter i Stavanger som kan hjelpe meg, men jeg er avhengig av maskin, så kan ikke være så lenge foruten, dessverre.

     

    Jeg tok heldigvis backup av maskinen for to dager siden, så det er ikke noe viktig som eventuelt blir borte om maskinen er ødelagt.

     

    Håper at noen kan hjelpe meg her fort.

     

    Takk! :)

  4. Takk for gode tips!

     

    Hvor i landet er det du tar bilder, Terje? Og surfer du selv? :)

     

    Har 55-200mm selv, så er det jeg har brukt på dette bildet. Utgangspunktet er rimelig likt det du har selv som original, bare litt lysere ute. Jeg ville ha bildet litt mørkt og dystert, da det er noe helt annet å surfe oppe i det kalde nord enn feks Hawaii. :)

     

    Jeg jobber enda med å treffe skikkelig godt på fokus, men jeg kommer meg. Er litt vanskelig når det er mye bevegelse og mye fart. Skal ut og surfe igjen til jul, så da skal jeg prøve meg på nytt.

     

    Noen som har gode tips på å konvertere til S/H? Vil ha litt av den samme stemningen som er i bildet mitt her. :)

     

    Takker igjen!

  5. I mangel på bedre tittel, blir det slik.

     

    Mitt første bidrag til BK, så vær snill. Er også mitt første bilde redigert i PS, så vær ekstra snill. Hva kan jeg gjøre bedre? Og hvis bildet er for stort, hvor resizer jeg det? Takker for all hjelp. :)

     

    Edit: Tror jeg fant ut av størrelsen. :)

     

    Edit2: Ser at bildet ikke ble noe særlig skarpt når jeg fikk åpnet det i nettleser ... Uansett, jeg tar imot alle tips og råd. :)

     

    Edit3: Jeg takker for alle råd og tips. Dessverre ble det ikke noe bedre av mine forsøk i dag, men skal prøve litt til med originalen i morgen, kanskje. :) Som sagt er jeg helt fersk i PS, så det tar litt tid å finne ut av alt. Ser også at fokuset ikke er helt på topp, samt at hele bildet dessverre ikke er så veldig skarpt som jeg kunne ønsket. Antar at dette løser seg hvis jeg stiller på blenderen?

    post-192122-1259367531_thumb.jpg

  6. Hei

     

    Jeg kjøpte Nikon D90 med 18-55mm i sommer, og nå er jeg på utkikk etter nye objektiver.

     

    Jeg har vurdert å kjøpe meg et kamera med mer zoom, men litt usikker på hvilket objektiv jeg skal velge. Jeg kom over dette tilbudet på elkjop.no, og lurer på om dette er et godt objektiv, eller om jeg skal finne et bedre?

     

    http://www.elkjop.no/product/foto-video/ti...-tilbehorspakke

     

    Jeg vil ta bilder av surfing, snowboard, skating, så det er mye fart og action.

     

    Jeg har også lyst på et objektiv med mer vidvinkel, gjerne fastoptikk, men vet ikke om det er noen fordeler og/eller ulemper med det kontra zoom? Er det noen som vil anbefale meg noen objektiver som skal brukes til det samme som nevnt over, og til all annen fotografering.

     

    Takk :)

  7. Stilig bilde, men som du sier selv har du kanskje vært litt ivrig på kontrollene. Det grønne lyset som er i fokus er kanskje litt vel skarpt. Bortsett fra det, et veldig kult bilde. Er selv glad i lang lukkertid om kvelden. :)

     

     

    OT: Hvilket land er dette i? Tyskland?

×
×
  • Opprett ny...