Gå til innhold

Nanarayo

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nanarayo

  1. Nei, dette blir bare for dårlig Gamer.no! Orker ikke å se på slikt ræl av en gjeng adminer som består av amatører. Måten dere har håndtert denne saken er helt på tryne og uprofesjonelt! Her har dere startet med å headhuntet spillere fra TienLen som dere burde ha håndtert ved å gjøre det privat og nøytralt fra starten av. Legg ut sterke BEVISER før dere beskylder noen! Maken til en gjeng suppehuer....

     

    CHÚC MỪNG NĂM MỚI Tien Len. Stå på gutter!

  2. Faen hvis CD ikke greier å ordne opp i denne saken så skal jeg faen meg SØRGE for at jeg som sitt i ledelsen i ett nabolag for 700 hus KUTTE UT med dette RÆVAAAA selskapet! Ikke nok med det jeg skal også få venninen min som sitter i ett annet styret på 400 hus til å kutte abbonemente til CD.

     

    Skal faen meg si at dere er helt RÆVKJØRT nå CD. Holder dere med skitten spill skal jeg faen meg med glede joine dere!

    • Liker 3
  3. Tenkte på hvilken versjon.

    F.esk:

    Windows 7 Starter supporter kun 2GB RAM.

    Windows 7 Home Edition supporter kun 8GB RAM.

     

    Jeg har win7 ultimate.

     

    Hvorfor skal du oppgradere i det hele tatt hvis det bare er gaming du er interessert i? CPU og RAM bytte er ikke noe annet enn stor waste på penger, når du allerede har ett Sandy Bridge system. Det er nada forskjell i spillytelse mellom ett Haswell system og Sandy bridge system når man spiller på høy oppløsning og høye instillinger.

    Bruk heller pengene på nye skjermkort.

    Grunnen til at jeg kjøper meg ett helt nytt pc er for at jeg føler for det. Har lenge tenkt å erstatte den gamle setupen ved å enten selge den eller gi den videre til lillebroren min(noe han takker nei til, vil at den skal være i kjelleren min så når han kommer på besøk så har han en pc å spille på eller at han streame filmer ned i kjellerstua på storskjermen).

     

    Om jeg ser på dette som sløsing av penger? Nei, faktisk ikke. Jeg trenger å investere litt penger i cpu og ram for arbeidsplassen min. Dette er da ikke en "gaming pc", men ett arbeidspc der jeg driver aktiv med fotoarbeidet mitt.

    Tull det du skriver. Selvfølgelig kjøper man 16+GB ram på et nybygg idag. Noe annet er idiotisk når ramprisene er lave. Du skriver 770 + 4770 trenger 510w. Hvor får du det fra? 760w PSU er mer enn nok for 770Sli.

    Home Basic har en limitation på 8GB. Iom at denne versjonen (offisielt) ikke selges i Norge er spørsmålet irrelevant. Home Premium har en limitation på 16GB. Pro og oppover 192GB.

     

    Til TS: Jeg syntes oppsettet ditt er fint. Veldig likt min egen maskin faktisk.

     

    Ja, det er dette med psu'en... har sett litt på ulike nettsider at det sies at en 760w holder massevis, mens andre mener at det ikke holder for SLI setup. Antar jeg burde gå for 860w for å være sikker? eller?

  4. Jeg syntes forsatt det er litt overkill, men blir opp til deg hva du skal bruke pengene dine på.

    770 + 4770 trenger rundt 510W, så 760W er litt i meste laget, skal du ha SLI så burde du kanskje nærme deg 800W, hvor setup med 2x 770 ender på rundt 750-760W. Så du burde enten gå lavere eller litt høyere.

     

    Hvilken versjon har du av Windows, ikke alle som støtter 16GB ram.

     

    Da har jeg byttet ut en litt større psu: Corsair AX860w

     

    Bruker Win7 64bit, men vurderer å gå over til Win8.

  5. Tusen takk for alle gode tilbakemeldinger!

     

    Personlig syntes jeg det er overkill.

    Trenger du 16GB ram? Driver du med masse redigering/rendering eller multiboxing?

    Trenger du 760W PSU? Har du planer om SLI?

    Hvor mye skal du overclocke med tanke på H100i & Intel K versjon?

    Hvis det du driver med er litt enkel gaming, så hadde jeg kanskje gått for litt bedre GPU, annen CPU og SSD. Eventuelt kun oppgradert GPU på din gamle setup.

     

    Glemte helt å nevne at jeg jobber som fotograf. Når jeg er hjemme fra arbeid så holder jeg på med private fotooppdrag. Så det meste av arbeide går på Photoshop. Skjønner at noen reagerer at 16GB blir for mye, men jeg mener nok at 16GB er litt nødvendig for mitt forbruk.

     

    Den gamle setupen hadde jeg 850w der jeg kjører MSI GTX 670 i SLI, men er litt usikker om jeg burde velge noe større enn det jeg har valgt her(760w). For jeg er litt usikker om jeg skal kjøre SLI med GTX 770 senere i fremtiden. Men burde ikke en 760W holde nok for 2x GTX770?

     

    Jupp, jeg skal klokke cpu'en til 4,5 GHZ.

     

     

    Bra oppsett. Smart med 2x8GB RAM isteden for 4x4GB. Det gir deg mulighet til å oppgradere til 32GB senere. 760 W holder nok med god margin, men jeg ville vurdert en større med tanke på muligheten til et potensielt SLI oppsett senere, og at en større PSU bråker mindre. Om du har råd bør du heller gå for 3TB HDDer. Det gir flest GB per krone.

     

    Hvorfor har 90 % av alle oppsett Define R4. Det er så mange som har det. Har ikke folk bedre fantasi enn å bare velge det alle andre gjør. Det finnes hauevis med andre veldig gode alternativer.

     

    Godkjent.

     

     

    Var en kollega som anbefalte meg å velge ett sett med: 2x8 isteden for 4x4 ettersom han mente at jeg kunne kanskje trenge mer i fremtiden. Noe jeg også tenkte at dette var smart :)

     

    Hmm ja, du nevnte med PSU'en. Kanskje jeg burde gå for en litt større, tanken på senere oppgradering og at den bråker mindre.

     

    Yes, jeg får vel bytte ut de store harddiskene med 3GB :)

     

    Grunnen til at jeg har valgt R4 er at jeg har tidligere brukt R3 og har nå i fjor oppgradert pcen på jobben der vi fikk inn nye kabinnetter R4. Jeg likte den veldig godt, og var ganske positivt med etterkommeren. Kabelrydding, kjøleløsning og stille er den også :p

  6. Sitter her og planlegger å sette opp en ny pc-setup. Sitter her idag med ett Sandy bridge setup og alt dette skal da erstattes med Haswell. Den gamle setupen havner vel i kjelleren der lillebroren min kan spille når han kommer på besøk.

     

    Har egentlig ikke noe fast budsjett til de nye delene, men frem til nu så har jeg kommer frem til denne setupen for rundt 15-16k:

     

    - Fractal Design R4 Black

    - 2X8 Kingston DDR3 HyperX Beast 16GB(24000 mhz)

    - Intel Core I7 4770K

    - MSI Z87 MPOWER Z87

    - MSI GEFORCE GTX 770 LIGHTNING

    - SAMSUNG 840 PRO SERIES 256GB

    - 2X SEAGATE BARRACUDA 2TB

    - CORSAIR AX 760W

    - 2X NOCTUA NF-P12

    - CORSAIR H100i

     

    Er ikke hardcoregamer, men spiller litt om dagene hvis jeg føler for det. Ellers ser jeg for det meste filmer og serier når jeg har lastet dem ned.

     

    Så er denne setupen godkjent?

×
×
  • Opprett ny...