Gå til innhold

paalrh

Medlemmer
  • Innlegg

    480
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av paalrh

  1. Ok så en kompis av meg skulle hive en 26" LCD skjerm han mener er ødelagt og som jeg redda fra søpla. Den har en luke på siden som han trudde skjulte en USB hub, men når han tvang den åpen hørte han en rive lyd og bakom så han noe som ligna tøy eller et "elektronisk" teppe. Hakke peiling hva det er og elektronikk sjappa vil ta 500 - 1000 spenn bare for å sjekke den.

     

    er dette noe som kan fikses for en rimelig penge eller er det bare å kaste skjermen? sitter på jobb nå men kan laste opp bilder om det hjelper når jeg kommer hjem.

  2. et par spørsmål.

    har du tenkt hvilke ekstra funksjoner det er du har bruk for/har lyst på?

    skal det være trådløst?

    ergonomisk utforming?

    belyst?

    etc etc

     

    og hva er prisklassen din?

    så uten noen mer bestemte føringer kunne følgende være verdt å sjekke ut.

     

    logitech Delux 250

     

    personlig sitter jeg fortsatt på g15v1 men ser jo at jeg ikke bruker spesial funksjonene noe spes. de mest brukte spesial knappene er volum kontrollen og så er det greit med klokka på displayet. men ut fra beskrivelsen din høres det ikke ut som du trenger noe utenom et litt godtkvalitets stock keyboard.

  3. Er ikke noen stor fan av DRM personlig.

    Ikke det at jeg er imot deres rett til å sikre sitt produkt problemet er bare når beskyttelsen reduserer spill opplevelsen. Husker enda hvor mye dritt jeg hadde med X3.

     

    Det var det siste spillet jeg kjøpte som hadde slik intrusiv DRM.

     

    Når det kommer til det med gullerot for å faktisk være koblet til serverne deres har jeg lurt på hvorfor man ikke har tatt achivements ideen litt lengre. Som for eksempel å gi credits for achivements. Ta bad company 2 som et eksempel. Når du kjøper BC2 får man en del (600poeng eller no) når man registrerer seg på battlefield heroes som man kan kjøpe gear for.

     

    Men se for deg at når du oppnådde achivements i spill du hadde kjøpt gjennom STEAM så fikk du en tilsvarende type belønning i form av f.eks Steam points. Som man kunne bytte inn i DLC eller om man ville virkelig ta av hele spill.

  4. husk at for å bli jeger så må du jo bestå jegerprøven da.

    skulle likt å se en del av svarenee dine.

     

    SP: Hvor skal du sikte på dyret?

    SV: Skrittet.

     

     

    vet ikke helt om det blir full pott.

     

     

    anyways er det ikke bedre at man spiser egne dyr da? Jeg mener du har jo et mye nærmere forhold til hele prosessen. Folk som dreper sin egen mat har jo et mye mer informert og relistisk bilde av hva som ofres for at de skal kunne spise enn 99% av nordmenn generelt (nå er det et tall jeg har dikta opp).

  5. min generelle erfaring med fatal1ty serien er at de på et generelt grunnlag er overpriset og ofte ikke her helt på topp når det kommer til bygg kvalitet. Men teknologisk er de ajur med sin prisklasse afaik. Det har også et skikkelig dårlig rykte på seg. Om dette er fortjent vet jeg ikke men jeg har aldri rørt et fatal1ty produkt pga dette. Jeg er ikke noe style freek men jeg gidder ikke ha noe jeg får høre dritt om når jeg viser meg i offentlighet.

     

    Og det er her det ofte kommer inn noe viktig. Prisen.

     

    Ofte glemmer man å ta dette med i regnestykket når man sammenligner øreklokker. Og det er jo et ganske sentralt poeng da. Hva kan du få til samme pris i form av ytelse og kvalitet.

     

    Det er en ganske vid pris differanse innen fatal1ty serien. Noe som gjør at det kan gå fra å være et godt til et dårlig kjøp. Skal gi et eksempler fra prisguide.no

     

    eksempel:

    mk1 er priset fra 213,- til 734,-

    mk2 er priset fra 459,- til 666,-

    Sidenote: artig å merke at butikken som har det billigste mk1 har det dyreste mk2.

     

    pris gapet er størst med mk1 og ikke så alt for stort innen mk2. men poenget er at du må sammenligne den prisen hvor du vil komme å kjøpe det.

     

    men spør deg selv hvor mye er det du er villig til å putte inn i et headsett? jeg har lenge hadd headsett til 100-200 kroner men bygg kvalitet var så ræva at de sjeldent klarte å leve lenge med min harde bruk. Kontor stolen min er et åsted for alt for mange headsett mord. I form av ødelagte ledninger, feste mekanismer etc etc.

     

    så før jeg føler at jeg kan hjelpe deg videre. hvor mye er du ute etter å putte inn i et headset?

     

    personlig mener jeg at du ser en markant kvalitets økning når man går over 700 kroner. sånn på generell basis.

  6. går ut fra at du mente 1500 og at den extra 0 var en tasteleif.

     

    i den prisklassen er det vel mest snakk om 5770 som ligger en del under eller gtx 275 som ligger bittelitt over eller gtx 260 som ligger rundt samme pris kankskje litt lavere enn 5770

     

    personlig ville jeg STERKT vurdert å gå for 5870. Det er et såpass sterkere kort at du virkelig får mest for penga blant grafikk kort idag. Problemet er jo såklart å få tak i det.

     

    men et alternativ er jo å vente til etter nyttår. Da burde 5870 være mer tilgjengelig. Og muligens er det kommet mer nytt om det nye nvidia kortet som vil være dx11 kompatibel(ingen nvidia kort pr idag er det) ha kommet så da kan det igjen hende at prisen synker litt nærmere budsjettet ditt på 1500.

  7. tror ikke det. Det eneste jeg tro du vil merke er vel at systemet krasjer/rebooter nå den blir over taksa.

     

    asus sin kalkulator er jo veldig grov da. og legger 50 watt til for hver hdd. og f.eks ifølge

    http://www.tomshardware.com/reviews/2tb-hdd-7200,2430-2.html

    så tar f.eks spinpoint f3 500gb max 5.7W (6.8W ved streaming) til og med ved tunge I/O operasjoner.

     

    så ja den tar nok ganske mye i. vilel tro at du skulle kunne klare det med din eksisterende PSU. Men se om du finner strøm forbruket til psuene du har på nett. F3 er tross alt MEGET lav når det kommer til strøm drag.

  8. følg linken min.

    asus sin kalkulator er den enkleste.

    den viser minimum 700 watt. det er de 5 harddiskene + 2 dvd som drar det opp.

     

    men du nevnte ikke noe om 5 hdd tidligere. Det ville jo ha betydelig styrin gav hovedkort da.

     

    de som har mer peiling enn meg sier klakulatorene drar i litt mer enn de strengt tatt behøver. Men jeg liker å spille safe. så jeg har aldri hatt under 750w.

×
×
  • Opprett ny...