Gå til innhold

elitelink

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av elitelink

  1. Alltid støttet nintendo, til og med Wii-U, selv om det var en del gimmick i spill der.

    Når det kommer til storspill, så har jeg PC, som er overlegent både xbox og playstation, du går bare glipp av noen ekslusiver (noe man gjør uansett om man har enten exbox eller ps).

    Så setter pris på nintendo og deres maskiner som tilbyr, som nevnt i artikkelen, noe annet enn gigantene xbox og playstation.

    • Liker 2
  2. Leit hvordan Zelda har utviklet seg etter Ocarina of Time og Majoras Mask. Hele det visuelle utrykket og stilen har gått i en mer barnslig, fargerik, enkel, "science fiction" retning. Husker at jeg var ekstremt skuffet når Wind Walker kom ut. Har aldri rørt i et Zelda-spill siden. Synd, for OoT (og MM) var fantastisk og det spillet jeg har flest minner fra.

     

    Smaken er som baken, som det heter. Personlig liker jeg den tegneserie aktige grafikkstilen.

    Men burde nevne, Twilight Princess er jo ikke i denne "barnslige" stilen som du kaller det. Har du oversett dette spillet, eller bare glemt å nevne det?

    Anbefaler ihvertfall på det sterkeste å prøve det, da det har en liknende feel som OoT hadde.

  3. "Når det gjelder egne spill, står Star Fox Adventures fra GameCube-æraen som det foreløpig siste store spillet i serien."

    Mener dere at Starfox Assault var ett "dårlig" spill, eller har dere bare glemt at det fantes?

    Personlig syntes jeg Assault var veldig morro. Det gikk tilbake til N64 med mange flyvebaner hvor man sanket poeng sammtidig som man måtte fullføre banen. Samt baner hvor det var en blanding av flyving, Landmasterkjøring og infanteribasert combat.

     

    Starfox Zero må jeg nesten ha, da det ser morro ut på tross av kronglete styring.

  4. Vel verdt pengene mine mener jeg.

    Eier selv både wii og gamecube versjonen fra før, og nølte ikke ett sekund med å kjøpe denne versjonen heller.

    Det er kanskje ikke gjort noen drastiske endringer med grafikken, men den er likevel med på å forbedre den fantastiske atmosfæren som spillet har å by på.

     

    For ikke å snakke om at spillet kjører silkeglatt, mange små endringer her og der som korter ned sekunder her og der (raskere loading, raskere bytting av våpen og selvfølgelig ett tastetrykk for å bytte mellom wolf form og human form) som gir spillet en mye bedre flyt.

     

    Likte du Twlight princess, om det var til Gamecube eller Wii så anbefaler jeg å kjøpe dette.

    Og for de som gikk glipp av de to første, third time's the charm =)

    • Liker 1
  5. Dette er ett veldig anderledes mmo en det vi er vandt med.

    Instancer og raids er ikke en ting, worldbosses er derimot det, samt bemannede festninger som krever flere spillere for å nedbekjempe.

    PvP er det neste på listen. Man løper ikke bare rundt og myrder folk til høyre og venstre i dette spillet. PvP skjer som regel på Guild VS Guild basis, enten gjennom å erklære krig mot hverandre eller slåss for byer og ressurspunkter som man kan ta over til guildens profitt.

    Videre er det ett engasjerende crafting og profesjonssystem som kan virke overveldende i begynnelsen, men som blir mer og mer givende jo mer tid du bruker på det. Et eksempel kan være at du ikke bare samler ressurser, klikker på en knapp og BAM, reinsdyrsgryte som du kan spise. Her må du samle alle ressursene for så å prøve deg fram til forskjellige ting ved å tilsette en og en ingrediens til for eksempel reinsdyrsgryta di. Det finnes quests som lærer deg mye av det som er basic, men du står også fritt til å prøve deg fram (eller bare google det du vil lage).

    Og som nevnt av forfatter av artikkelen, så er combat'en helt fantastisk. Gjør meg ingenting å måtte grinde i timevis når det er ett så solid og inkluderende kampsystem til min dispossisjon.

  6. Jeg tror du har litt rosenrøde nostalgi-briller på.

    Når jeg så den først tenkte jeg, dette er jo samme trailer som ble vist i 2007, nå kommer vel en sånn overgang som viser hvor bra HD versjonen blir.

    Men, sett side ved side så er det en stor forskjell.

     

    Men, det virker som om det eneste det har oppgradert er teksturene og endret kontroller. Allikevel, det er bedre enn det vi har nå.

     

    Er helt klart en forbedring, og ja, kommer MYE tydeligere fram når det settes side om side.

    Men står fortsatt for at at de kunne gjort det mye bedre.

  7. Eneste jeg synes funker dårlig i spillet er matchmakingen.

    Her er det to ting som jeg føler Blizzard bør forbedre:

    MMR: Fra league of legends kjenner vi MMR (matchmaking system). Skulle ikke tro det fantes i det hele tatt i dette spillet.

    Kommer stadig på lag med folk som innrømmer at de spiller spillet for første gang, kommer også opp mot motstandere som helt tydelig ikke vet hva de triver med.

    Dette ødelegger spillegleden for meg som sitter med 200 games med arfaring i dette spillet (lite utfordinger og tunge teammates). Og sett fra disse nye spillerene sine perspektiver også, så må det være kjedelig å spille mot folk som har en del mer erfaringer enn dem selv.

    Neste punktet i matchmakingen er team compositions.

    Gang på gang på gang queuer jeg og kompiser til "Quick Matches". Og alt for mange av disse gangene blir teamet vårt ufulstendig fordi vi ikke får andre medspillere som spiller roller som passer til laget vårt.

    Rollene i dette spillet er som følger: Warriors(dette er de mest tanky karakterene), Support, Assassin(Dette er karakterene som gjør mest skade) og Specialist(Vanskelig å spesifisere denne rollen skikkelig, med de er ofte gode på å pushe tårn og minion waves)

    Så når matchmaking systemet setter sammen ett lag med 3 warriors og 2 specialists så blir det fort veldig vanskelig å spille.

    Når vi sitter der uten sustain fra en support og uten skade fra en assassin blir det veldig vanskelig å vinne en kamp mot ett lag som er bedre balansert.

  8. @Cappo:

    De belønner de som gjør det bra ja, men ikke gjennom honor systemet (som er en vits, som ingen bruker med unntak av "famous youtuber banners"), for på slutten av hver sesong får hvert enkelt spiller som har oppført seg fint ett gratis skin. Er vel det de refererer til når de snakker om belønning for god oppførsel.

     

    @Smiiley:

    Delvis sant, leste en plass at en stor mengde av denne report'en vil senke MMR'en din litt. Så går ikke rett i søppelbøtta, men kontoen din blir aldri sperret på noe punkt. Funksjonen ble implementert for å kunne luke ut de mer serriøse report'ene. 

     

    Alt i alt, mute knappen er din beste venn. Og LoL kommer alltid til å være toxic, både fordi spillerbasen er såpass stor at sannsynligheten for at lagkammeraten din er en drittsekk er ganske stor og fordi det er ett kompetitivt spill. Konkuranseinnstinktet bringer fram det værste i mange av oss...

  9. Siden du nå har kjøpt WII vil jeg anbefale deg å kjøpe noen av de klassiske Nintendo-spillene som Zelda, Mario kart og super smash. dette uavhengig av hvilke sjangrer du foretrekker. de aller fleste synes at disse spillene slår ann.

    Ellers vil jeg anbefale et Medal of Honor spill, Airbourne eller heroes, samma det, det er bare UTROLIG festlig med måten man sikter og skyter på med wii controllen.

     

    PS: Ligg unna Pirates of the carribean! Prøvde dette, utrolig festlig i 3 timer, så blir du lei. (det samma om og om igjen)

     

    Elitelink

  10. Hei, jeg skal skrive en oppgave om WoW, dvs en oppgave om de possitive og negative sidene WoW har på folk som spiller det, og hva slags argumenter folk bruker.

    er det noen som kunne ha gitt meg en link til noen lignende steder?

     

    Du kan jo sjekke de URL-ene her her for inspirasjon:

    http://snever.net/world-of-addiction

    http://vgd.no/kultur-og-fritid/spill/tema/...nlegg/24099695/

     

    Ellers er det jo bare å google det så får du mange gode alternativer.

    Og du kunne jo også spurt folk her i denne tråden også.

     

    Elitelink

×
×
  • Opprett ny...