Gå til innhold

Superby

Medlemmer
  • Innlegg

    227
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Superby

  1. Har fått en gammel pc og har lastet ned steam. Pcen er fin og rask, alt fungerer, unntatt steam. når jeg bruker steam så bruker den 20-30 sek for hver innlasting av sider, taste trykk, altså den skriver inn alt jeg skriver men det tar 20 sek før det kommer opp. Det samme gjelder museklikk. Men resten av pcen går som en klokke selv om steam er oppe. så jeg lurer på hva jeg kan gjøre? :/

    *Har reinnstalert det 3-4 ganger til ingen nytte :(

  2. Er en 19 år gammel gutt som går lærling som murer. Har gått 1 år til sommeren som betyr at jeg har 1 år igjen, men etter dette året så vet jeg med 100% sikkerhet at det er ikke muring/flislegging jeg vil drive med til jeg blir 64 år. Muring er gøy og jeg trives på jobb, men jeg føler ikke at det er helt meg. Jeg har sett på andre muligheter bla. ingeniør (bygg, hms, plan osv.) jeg kan bli lærer, formann, selger osv. kan også gå teknisk fagskole. 

    Så jeg vet hva jeg kan bli, men hvordan blir jeg det? Finnes det noen nettsider hvor jeg kan finne informasjon om dette?
    Har hørt at jeg kan ta ingeniør studier uten å ta almenfag på videregående, men da må jeg gå Teknisk fagskole, da kommer jeg inn med realfags kompetansen min, men hvis jeg likevell tar almenpågygg 1 år, faller realfags kompetansen min bort da?

    Har en del spørsmål, hvem kan svare? :/
    Takk på forhånd for svar :)

  3. Slitter med å få god nok dekning fra huseierens ruter. Vil derfor få min egen ruter nede i leiligheten min. Har kun tv uttak og telefon uttak. Hva burde jeg gjøre? Spørre om å få lagt et internett uttakk ned til leiligheten? Koble opp til telefon linja, fungerer det bra i det hele tatt og hvordan skal jeg isåfall gjøre det? Eller er det en annen løsning?

  4. Jeg var veldig sjalu av meg for noen år siden, men det er bare en bagatell! Du må endre litt Stilling når det kommer til forhold, jeg begynte å tenke sånn her "jeg er sjalu fordi jeg er redd for at dama skal finne på noe dumt eller at en annen gutt får for mye av hennes oppmerksomhet. Hva skjer hvis dette er tillfelle? Du får litt mindre oppmerksomhet eller så vil du kysse en utro jævel. Men hva kommer til å skje hvis kjæresten er utro? JO, du kommer til å få vite det en eller annen gang i fremtiden og da er det bare å ta med seg bilnøkklene å komme seg ut derifra og finne en ny en :)"

  5. jeg skjønner at du ikke vil være frempå, men det hjelper deg ingenting å være passiv når dere bor langt i fra hverandre. Prøv lykken, vent et par dager der du fortsatt sender litt meldinger, prøv å ring å si at du kjeder deg og at du bare vil prate litt osv. Så sier du hva du faktisk føler for fyren! Vi menn er UTROLIG dårlig på å forstå dere kvinnfolk så selvom du sier at du har sagt det til han så tror jeg ikke at han faktisk forstår det :p

    Ønsker deg lykke til uansett :)

    • Liker 1
  6. Jeg kan først starte å si at jeg har absolutt INGEN peiling på pc.

    Jeg er en fyr som har spilt hele mitt 19 år gamle liv, men det er bare gått i Playstation. Men av en eller annen grunn så er jeg den eneste i gjengen min som spiller Playstation mens de andre har spilt pc. Sånn har det vært de siste 10 åra. Men så fikk jeg en liten "intervention" der jeg var på Lan hos kompissene mine (Jeg var den eneste med Playstation selfølgelig :p) Der spilte de CS:GO og samme kveld så var det Dreamhack Winter der alle gutta var klistret til en 28" BenQ, jeg inkludert. Etter dette har jeg elsket å se på kompissene mine spille CS og jeg har fulgt med på flere 10 talls streamer som har ført til at jeg kan map'ene bedre enn kompissene mine som der igjen har gjort meg til "coach", altså jeg er faktisk den som sier hva de skal gjøre og jeg holder oversikten. Men nå har jeg så sinnsykt lyst til å prøve selv, men som sagt så kan jeg ingenting om PC, derfor spør jeg om noen kan hjelpe meg med å finne det jeg trenger for å "bli en av gutta". Ser for meg at jeg vil bruke et sted mellom 7-15 000kr.

  7. Jeg vil at cannabis skal bli lovlig mest på grunn av de medisinske årsakene. Jeg røyker ikke,men har gjort det i lange perioder tidligere i livet og hvis det skal bli legalisert fullstendig, så håper jeg det blir 18 års grense og blir behandlet på samme måte som hvilket som helst annet rusmiddel.
    Men vil heller ha forbud mot alkohol enn fullstendig legalisering av cannabis, men uansett hvor mye man diskuterer saken så bli man aldri enig.

    Jeg tipper at Norge blir enn av de siste som legaliserer det uansett. Norge er så treige...

  8. Predestination

     

    Så den sammen med kjæresten og vi synes filmen var kjempe bra. kan egentlig ikke si så veldig mye om filmen fordi det er så mange twister i den så jeg vil ikke ødelegge for noen som har tenkt til å se den. Men den er kjempe spennende der man må "holde tunga rett i munn", hvis du greier det så vil filmen være spennende fra start til slutt...men, ja det kommer alltid et men... slutten på filmen tror jeg er det dårligste jeg har opplevd! Synes den slutta uferdig, som om en sang skulle slutte midt i refrenget.

    5/10

     

  9. Bli håndtverker, de ser ikke på dine tidlige karakterer. Håndtverkere er sosiale og møter folk hele tiden, du kan også ta høyere utdanning hvis du ikke trives med fysiskt arbeid. Her har du også mulighet til å tjene gode penger samt at du har lønn i lære perioden.

    Noen ganger er livet kjiipt, alle opplever dette en eller annen gang i livet sitt. Du må bare komme deg opp på hesten igjen! Jeg tenker som så at hvis det er ting som ikke fungere så var det aldri ment til å fungere.

  10. De siste kampene jeg har spilt nå har gått helt på trynet for meg. Jeg starter kampene friskt og jeg leder så å si 80% av kampene, men det er noe som skjer med meg i det 70.minutt, Jeg faller helt sammen på slutten, leda 3-1 og det endte 3-5 til han, det var kampen jeg nettopp spilte. Jeg ble så sinna at jeg slang kontrollen et par ganger i sofaen før jeg forsto at det ikke holdt, tok hammern og lagde lego ut av det.

    Jeg vil kalle meg en god fifa spiller, har hatt fifa siden jeg gikk i bleier.. men noen dager er bare helt på trynet, nytter ikke. noen som kjenner seg igjen? :p

    Bruker forresten disse 2 lagene, lagene er fine. skal bare bytte ut Felipe Luiz med Clichy.

    post-191721-0-96116300-1414329767_thumb.png

    post-191721-0-06223300-1414329791_thumb.png

  11. Jeg spilte et par kamper på seasons som ikke er på FUT, sykt hvor stor forskjell det er fra FUT. Har spilt Fut i hele dag og jeg har nesten ikke vunnet en eneste match, jeg har bale, neymar, modric, jordi, ramos you name it men det føles ut som det ikke har noe å si hvor bra eller dyre de er så lenge du har kjappe spillere.
    Ble til slutt lei, så jeg begynte å spilte ordentlig seasons i stedet og der er spillhastigheten satt ned betraktlig, du har faktisk tid til å se deg rundt og du kan faktisk spille mer realistisk fotball. hvorfor kan ikke EA sette ned hastigheten litt i FUT? Tror alle hadde hatt godt av det. Hvis du er uenig, ta en match på seasons (ikke FUT) og deretter gi din mening :)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...