Gå til innhold

nKyb

Medlemmer
  • Innlegg

    1 060
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nKyb

  1.  

    Har fått mail fra platekompaniet at ordren min er blitt kansellert. Hva en feil i systemet deres. Hehe, It's too good to be true XD

    CDON ga de som hadde benyttet seg av en liknende kodefeil, angående PS4, varen til sterkt redusert pris allikevel, dette hadde platekompaniet tjent på også hvis de hadde tenkt seg om litt.

    ; )

     

    Ja, innmari teit, men forstålig.

     

    Jeg har forhåndsbestilt XL versjonen uansett så, for 2095kr. Fikk da kjøpt Majora's Mask for 329,25kr. Hele pakka for under 2500. Jeg er fornøyd!. Trenger ingen limited edition. Kan da låne bort Majora's Mask dersom jeg ønsker det fremfor å ha en digital versjon.

  2. Her er min porsjon av negative deler med lollipop etter fire dager

     

    • Min Samsung Level Over headset (trådløs bruk) skrur av musikken dersom jeg har den på lengre tid eller multitasker mens jeg hører på musikk. Dette problemet skjedde aldri med Kitkat
    • Level Over (trådløs bruk) holder seg ikke på samme volumnivå når det bytter tracks. Dette skjer periodisk og jeg pleier å få advarsel om hadde volumet kan skade hørselen min. Dukker heller ikke opp med Kitkat.
    • Min Gear S (smartklokke) lagger av og til når jeg får notification. Periodisk fryser også klokka. Kan heller ikke kontrollere musikk via klokkens widget periodisk. Må inn på musikkappsen for å navigere på musikken. Kitkat klarte dette fint.
    • Fingersensoren virker ikke alltid når jeg skal låse opp mobilen. Altså at den ikke registrerer eller gjør noe som helst. Må sette den i dvale igjen og skru på før den er klar til å bli sveipt.
    • Kameraet skrur seg ikke på når jeg åpner kamera appsen. Blir bare svart. Når dette skjer må jeg restarte mobilen for at den skal virke igjen. Dette skjer veldig ofte.
    • Det er en bug som fulgte med (også kjent fra Nexus 5) som suger til masse strøm. Har allerede fått den en gang. Fankern som den suger uten at du bruker den. mm-qcamera-daemon buggen.
    • Multitask menyen åpner treig!
    • Lagger mer enn Kitkat. Tastatur, nettleser... Nesten alt lagger mer.
    • Multitasking har blitt dårligere... Har jeg en side oppe på Chrome i bakgrunnen må den som oftest laste inn på nytt når jeg åpner den igjen fra multitaskmenyen.
    • Samsungs nettleser forceclose etter mye bruk.
    • Galleri appsen bruker lengre tid på å bli klar. Loade også opp bildene treigere.
    • Mangler funksjonen gjestekonto. LG G3 fikk med dette.
    • Er det bare meg eller så står Galaxy S5 Ram status veldig ofte ved 1,35GB av 1,67GB? På Kitkat var den i gjennomsnitt rundt 1,1GB hos meg.

     

    Men det er selvfølgelig også noe som er positive, men jeg er for skuffet over oppdateringen at jeg er lite motivert å liste opp dem.

    • Liker 1
  3. 1. Ja

    2. Finnes flere metoder. Note 10.1 2014 støtter MHL, noe som vil si at den støtter Micro usb til HDMI. Eller kan du kjøpe samsung dongle eller hva den nå heter. Ellers en Chromecast, hvis den er tilgjengelig for mirror cast (fortsatt i beta versjon).

    3. MHL = plugg and play. Samsung dongle er vel bare å registrerer seg på på din trådløse nettverk hjemme hos deg. Samme med Chromecast.

  4. Noen av dere som opplever at appser som Facebook messenger, Viber eller email ikke synkroniserer/pusher i bakgrunnen når skjermen er låst? Jeg må alltid låse opp og vente litt. Av og til ser jeg at nettet kobler seg til selv om jeg har vært rundt hjemmenettverket mitt hele tiden når jeg låser opp. Har skjedd helt siden jeg har installert den siste firmwaren.

     

    Jeg vil så inderlig at dette skal være den første Samsung enheten jeg ikke trenger å formatere...

  5. Forresten har Samsung kommet med Knox system. Altså den vil sjekke om det har skjedd noe endringer med telefonens root system. Dersom Knox systemet trigges, da er garantien borte.

     

    Og ja, Samsung var en av de beste og første med Android oppdateringer før, men nå er det vel HTC og Sony. Som Klatt3n skrev, TEN firmware tar 1-3 måned ekstra etter NEE. Hvis jeg husker riktig fikk TEN nylig en oppdatering som NEE har fått for lenge siden.

  6. Eneste ulempen jeg må si om Samsung produkter er oppdateringsventetiden. OMG, med en gang Samsung lanserer et topp produkt, da blir det forrige topp produktet nedprioritert. Min Galaxy Note 10.1 2014 versjonen er allerede nedprioritert for Galaxy Note 12.2. Her står jeg med min Note med fortsatt Jelly Bean, mens Kit Kat på den andre.

     

    Ulempen står enda verre dersom dere kjøper Telenor Galaxy S5 (eller andre Samsung produkter fra Telenor).

  7. Jeg har også prøvd alle tre og må si at valget står kun mellom iOS og Android. WP står for meg som uferdig produkt da det finnes nesten bare alternative apps som ligner på topp appsene fra iOS/Android.

     

    Android har blitt valget mitt da den gir bedre og bredere synkroniserings muligheter enn de to andre. Alt er lett. Android gir meg også muligheten til å tilpasse mine brukeropplevelse bedre også. iOS fremstår som "klar til bruk" ved første omgang, men instillingsmenyen synes jeg er mer rotete enn de andre.

     

    Er du glad i snarveier er Android helt klart det beste valget. Er man glad i utvalg av apps er ganske iOS bedre når det gjelder eksklusive apps, men Android holder på å ta igjen.

     

    WP, desverre er OS'en ikke for meg.

  8. @Countryman

     

    Ser at du viker deg fra problemet med playlist ved å bruke Spotify. Ikke alle bruker Spotify vet du. De forhåndsintallerte musikk appsen på Lumia burde kunne lage playlist.

     

    Angående youtube. Jeg har kjøpt metrotube, men jeg føler at den ikke er optimalisert. Ikke alltid den kjører youtube stream på første forsøk. Tregt er den også. Jeg må ikke ha den offisielle youtube appsen. Skulle ønske bare da den er mer brukervennlig.

     

    Det med irritasjon over Android er vel lag og bug påstår jeg? Isåfall har Jelly Bean firmware fikset på det. Og lag oppdages lettest på Android mer pga mangel på animasjon. På WP og iOS ser man mye animasjon som skjuler lag bedre. Neste Android firmware skal fikse på dette.

     

    Det med kalender. Det er akkurat den linken jeg følgte. Hjalp ikke... Den metoden brukes bare å importere din egen email konto. Liker heller måten Outlook håndtere kalenderen på. Synes det er tungvint i forhold til Google sin.

     

    De appsen du nevnte hadde jeg alle. Brukte jeg dem så ofte? Nei. Det er det som er problemet. Appsene på WP blir bare der helt til du får bruk for dem. For få spill apps.

  9. Jeg valgte S5 mer fordi den er vanntett og har en veldig god kamera i forhold til de to andre. At alle har en Samsung er vel ingen ulempe :-)

     

    Men det virker som at det står mellom HTC og LG. Mellom de to ville jeg ha valgt LG pga kamera og skjerm. Jeg vet også at LG har fjernkontroll og at det er mer innstillinger du kan tukle med.

  10. Jeg skal skrive mer detaljert.

     

    Musikk playlist. Hvordan lager dere en spilleliste? Det må gjøres via PC det. Hvor idiotisk er det å ikke kunne lage lista via mobilen? Men med en USA konto og/eller oppsett kan du få fikset dette. Skulle ha vært unødvendig.

     

    Bing. Kun optimalisert i USA. Trengs det mer detaljer?

     

    Tastatur. Den lærer ikke av hva du skriver. Jeg pleier å skrive "hehe" på facebook messenger veldig ofte, men pga autokorreksjon så blir dette oversatt til "Hege". Altså ingen alternativ.

     

    Appsmangel. Jeg pleier å bruke forskjellige app verktøy som wifi analyzer og filbehandling, men dette er ikke tilgjengelig på WP da Microsoft ikke har gjort API tilgjengelig for det. Filbehandling apps finnes tross alt på WP, men det er ikke mye du kan gjøre. Flytte på filer? Niks... Spillapps på WP = mangel! Ikke for å nevne, men offisielle Chrome eller youtube apps? Hvor er dere? Mitt mest brukte apps fra WP var "Where is my app?" Ikke morsom når den viste deg alternativ apps hele tiden.

     

    Synkronisering av google kalender. Som en som går fra Android til WP er dette viktig. Siden jeg også deler min kalender med en annen person så blir dette ikke importert til WP. Jeg eller den andre personen må derimot dele på nytt, men til min hotmail/outlook. Slitsomt. Synkronisering av kontaktbilder synes jeg også ble litt kronglete. Den velger hotmail som standardbilde. Greit i for seg da det er en WP, men hva om det ikke finnes noe bilde der? Den er ikke smart nok til å velge et annet bilde som er tilgjengelig. Ihvertfall det jeg opplevde.

     

    Volumknappen. Ingen måte å skille notifikasjon og media volum på. Dette blir fikset i WP 8.1.

     

    Siden jeg kom med mitt forsvar, kan dere også komme med deres mening om hvorfor WP dekker alt behovet deres? Og hvilke apps er det dere bruker? Skulle dere ikke ønske at det finnes mer apps i tilfelle dere har lyst på de?

  11. Kjøpte mobilen for en uke siden og må si at Windows Phone skuffer meg noe inderlig. Tastaturen er skuffende, app utvalget er helt forferdelig, synkronisering er vanskelig. Bare trøbbel. Å lage en enkel playlist var ikke så enkelt. Ja, det er enkelt etter du kan det, men det burde være lett fra starten av. Pluss at du må ha en PC for å gjøre det (unntaket er å bruke US konto osv)

     

    Eneste fordelene jeg ser med mobilen er kamera, batterilevetid og Nokia maps. Byttet tilbake til Android igjen. For en overgang!

  12. Da var den bestilt til 1995 på Lefdal. Skal bli spennende å se om den kan måle seg med iPhone 5 på ting som batteritid og lydkvalitet i øretelefonene. Den vinner sikkert på kamera og noen andre ting.

    Bestilte den også hos lefdal idag. Hentet den på dagen. Sammenlignet med min forrige mobil, Galaxy S4, er jeg misfornøyd med appsmulighetene. Da mener jeg ekstremt misfornøyd. Hadde sett for meg i det minste at Candy Crush Saga er der.... Jaja, heldigvis har jeg fortsatt min Galaxy Note 10.1 2014.

     

    Forresten, noen som vet når vi får win 8.1? Trodde den hadde kommet alt, men det er vel bare preview developer versjonen som har kommet.

     

    EDIT: Noe apps å anbefale?

×
×
  • Opprett ny...