Gå til innhold

cun

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cun

  1. Da får vi heller se bort fra DLF, og i stedet anta at det en eller annen ikke navngitt hyperliberal overbevisning hvis idealer ligger til grunn for den policyen diskusjon.no ønsker å ha i forhold til ulovligheter. Jeg ser dog ikke at det egentlig påvirker problemstillingen i noen særlig grad.

    Da snakker vi heller om tilnærminger til anarkisme, eller libertarianisme.

     

    Dette påvirker ikke nødvendigvis problemstillingen, men når du aktivt går inn for å spre feilinformasjon om DLF i argumentasjonen din, da er det viktig å påpeke dette. Å støtte piratkopiering og andre former for kriminalitet er ikke liberalistisk.

     

    Jeg er forøvrig imot å åpne for diskusjon rundt hvordan man bedriver piratkopiering. Hvordan stiller egentlig det norske lovverket seg til dette? Diskusjon.no må jo som ansvarlig organ følge norsk lov :)

  2. Hva har dette med DLF å gjøre?

     

    Jeg ser ikke hvordan noen med et rasjonelt fiber i kroppen kan tro at det å omfavne alt som finnes av bunnslam på internett kommer til å heve kvaliteten på et forum (eller få Dotten sine barn til å smile om ti år), ergo dreier dette seg sannsynligvis om personlige, politisk motivert agendaer.

     

    Ideologiske overbevisninger er vel og bra, men jeg har ikke noe ønske om at Gamerforumet skal kastes til ulvene for at ytringsmulighetene på diskusjon.no skal passe inn i rammene som defineres av det som til enhver tid er ledelsens ideologi. Det er også derfor jeg har argumentert mot dette siden det ble en mulighet, og helt klart kommer til å fortsette å gjøre det nå som gamer-delen av innlegg.no etter alt å dømme igjen blir en del av diskusjon.no.

    Du svarer ikke på spørsmålet mitt i det hele tatt. Jeg har kommet med dokumentasjon på at DLF er imot piratkopiering, og du benytter deg av DLF-bemerkninger i din argumentasjon mot at Diskusjon.no vil tillate ytringer om hvordan man kan piratkopiere. Du tar med andre ord fullstendig feil angående dine antakelser om politisk ladd motivasjon med henvisning til DLF :)

     

    Jo, de kan heve prisene til det sinnssyke og tjene seg drittrike!

    Fordi de nærmest har monopol på sine områder: Spill, Tek, Foto etc. etc...

    Innlegget ditt vitner om særdeles liten innsikt i hva du forsøker å snakke om, først og fremst på grunn av en alvorlig mangel på dokumentasjon på de sterke påstandene du kommer med.

     

    Edda Media og A-pressen fusjonerer sine teknologibaserte nettsatsninger nettopp fordi det er altfor tøff konkurranse som gjør at de fleste går i minus (dette sier de jo selv i pressemeldingene). Snakket om monopol er misvisende, for det er kun staten som kan sette reelle monopoler i effekt (à la Vinmonopolet). Å ha en dominerende eller vesentlig posisjon innen et marked er ikke monopol, langt derifra!

     

    Det de forsøker å få til her er å sørge for at nettstedene og følgelig tjenester som diskusjonsfora får overleve. Det koster penger å drive forretninger og da må man også få til en mer stabil sfære som kan sikre inntekter.

  3. Og som ytringer både i denne og andre tråder indikerer, er dette for oss - gamer-delen av brukerbasen - et av de sentrale stridsspørsmålene i fusjonsplanene. For oss handler ikke dette om å oppfylle høytsvevende DLF-idealer, men om å sikre at det som i framtiden skal bli vårt spillforum er et levelig sted, med en brukerbase det går an å vedkjenne seg.

    Hva har dette med DLF å gjøre?

     

    Med kriminalitet menes altså slike ting som tyveri, innbrudd, ran, overfall, drap, voldtekt, hærverk, svindel, piratkopiering, etc.

     

    http://stemdlf.no/stortingsprogram#SECTION00610000000000000000

  4. Hvis de to mediehusene har bestemt seg for å slå seg sammen, er det stor sannsynlighet for at de overlappende nettstedene også vil gjøre det. Hele poenget med fusjonen er at både Edda Media og Mediehuset Digital driver med underskudd og ønsker å forene seg i et vanskelig marked, og dette innebærer antakelig at de dermed vil stå sammen som en felles front (Mediehuset Tek) med én side om data, én om mobil og så videre. I en slik sfære er det direkte forvirrende å ha to separate diskusjonsforaer, dessverre.

     

    Hvis mange frykter mangelen på nærhet og samhold, hvorfor ikke vurdere det alternativet jeg foreslo litt tidligere i denne tråden? :)

  5. For de som vil ha en god latter anbefaler jeg å lese Dagbladets anmeldelse:

     

    http://www.dagbladet.no/2010/03/05/kultur/spill/final_fantasy/xbox_360/playstation_3/10713568/

    Likte den anmeldelsen bedre enn Gamer.no's anmeldelse. Det virker som spillsystemet i Final Fantasy XIII er repetitivt og, ikke minst, hinsides masete. Figurene og historien ser også ut til å være for generisk og pompøst, i likhet med Final Fantasy X, som var det siste Final Fantasy-spillet jeg orket å spille (gadd ikke å runde det, dessverre). Jeg har ikke noe i mot verken sjangeren JRPG eller nyvinning, men det må være lov til å kritisere nyvinning man syns er dårlig. I dette tilfellet ser det ikke ut som Final Fantasy XIII er en god utvikling.

  6. Jeg savner konkrete eksempler på et par påstander som blir lagt frem i artikkelen:

     

    Det eneste som er litt synd er at, på tross av at utviklerne åpenbart har brukt enorme summer på grafikk og musikk, er det noen av skuespillerne som rett og slett ikke holder mål, og man kan også høre at flere av dem ikke har engelsk som førstespråk.

     

    Selv om historien er imponerende, er den ikke fri for problemer. Den har nemlig en rekke store logiske brister

     

    Kan Frohold utdype dette? :)

×
×
  • Opprett ny...