Gå til innhold

RushOfBlood

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RushOfBlood

  1. Jeg mistet jomfrudommen min i fylla, de andre gangene jeg har hatt sex har også vært i fylla. altså ONS og jeg Føler ikke jeg har fått noe spesielt ut av det. jeg mener at første gangene egentlig burde vært med en person som du kommer til å ha sex med mer enn en gang (forhåpentligvis). Sex-venn i starten ville vært optimalt. Hvis det bare er erfaring du er ute etter.

  2. Dere har vært sammen i 5 år, på denne tiden vil du normalt sett ha bygd opp enorm tillit til henne. Som du selv sier så vil du ha vanskeligheter med å stole på henne nå. Jeg vil påstå at du aldri kommer til å stole på henne like mye som du gjorde før du fikk vite at hun var utro. Er dette noe du vil leve med? Du vil alltid lure på hva hun driver med når du ikke er i nærheten. En annen viktig ting du må huske er at det ikke var hun som fortalte deg at hun hadde vært utro og fortalte deg at hun virkelig angret. Det var noen andre som fortalte deg at hun var utro. For min egen del så ville jeg ikke brydd meg om hvordan jeg fant ut at dama var utro. Men hvis du vurderer å bli sammen med henne igjen, så ville jeg tenkt på at det ikke var hun som fortalte det til deg. Det kan være at hun ikke sa noe for at hun ikke ville ødelegge forholdet. Men nå var hun utro 2 ganger. For min egen del så hadde det vært større sjans for at jeg hadde tatt dama tilbake om hun fortalte det til meg dagen etter, men sjansen ville så klart vært mindre en minimal. Noe som er lett for meg å si siden, jeg aldri har opplevd at en dame har vært utro mot meg.(så vidt jeg vet)

     

    Har et spørsmål: Hvem fortalte deg at hun hadde vært utro? Vet at det var noen random, men hvordan visste de det? litt random å få vite det av noen random.

  3. Noen som har lest Patrick Rothfuss, Stephen Deas, Tom Lloyd, Pierre Pevel eller Adrian Tchaikovsky? Leter etter en ny serie å begynne på og har lest det meste av de kjente seriene.

     

     

    Kan anbefale Patrick Rothfuss sin book "the name of the wind" og Stephen Deas sine bøker. De andre kan jeg ikke si noe om.

  4. Dette var et forsøk på å være morsom. Det handler om en kammerat av meg, ble skrevet på skolen idag. Han skulle skrive noe om meg også, men tror ikke han visste hva han skulle skrive.

     

    Noen tanker om det?

     

     

     

    "Story of a boy"

     

     

    This is a story of a boy.

    Telling people he is a boy toy.

    He likes to play with his little friend

    together with his giant hand.

     

    He has fetishes never seen before

    jerking off to stuff unknown.

    Unreal porn is what it is,

    so how can you stop someone

    who likes that shit?

     

    They say he "plays" with goats

    a secret that should not be told.

    Discreet I tell you this

    because wrong is what it is.

    This is something I can't explain,

    stuff like this is to insane.

     

    I have one more thing to tell.

    About the way his eyes moves

    when she bends.

    He is a dirty boy I know,

    but who can control what

    makes that little man grow?

×
×
  • Opprett ny...