Gå til innhold

Dudlie

Medlemmer
  • Innlegg

    72
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dudlie

  1. dude, se over da.. eller driter jeg meg fullstendig ut?

     

    Edit: etter det jeg skumleste så gjør jeg ikke det. Du ber butikken sende varen til dem, og de sender den videre til deg for en slant. Har hatt omtale i vg, så er nok trygt, verre med det første leddet(selgeren). Vg reklamerer jo ikke for svindlere på nett i USA.

     

    Sorry, svaret mitt var egentlig til den første som svarte meg, men skal sjekke ut nettsia du oppga;)

  2. Halla :tease:

     

    Jeg snoker litt rundt på ebay, og finner en del ting jeg gjerne skulle kjøpt og fått frakta til Norge,men...Som oftest står det bare "Shipping within the US" ellerno, som vil si at de bare frakter innen USA. Ganske åpenbart. Er det noen som vet om en enkel og billig måte jeg kan få varen min til Norge? Har jo googla det, og etter som jeg har forstått må selgerne sende det via "fraktbyråer". Men jeg vil gjerne ha en enkel og konkret løsning på problemet mitt.

     

    Litt sånn utenom det, er det noen som vet hva det koster med toll og moms? Hvis jeg for eksempel skal kjøpe en el-gtiar.

  3. Perfect, tror jeg går for Toneport UX1. Takker masse!

     

    Følger det med software eller? Isåfall, hvis jeg skal "kjøpe" meg et innspillingsprogram, hva burde det være? Kunne vært interresert i å putte på litt fake trommer og sånn.

  4. hei!

     

    Det har sikkert blitt lagd en million sånne emner før, men jeg trenger ihvertfall eksternt lydkort til pcn. Jeg skal bare ha et lydkort der jeg kan koble gitaren rett inn i lydkortet via jackkabel, og så spille inn. Mikrofon trenger jeg ikke. Hva er det billigste og beste?

     

    Vil jo selvfølgelig ha bra lyd, men skal bare bruke det til hjemmebruk, så vil helst ikke putte inn mer en 1000kr.

     

    Takker for ale svar:)

  5. Hei

     

    Jeg har kjøpt to boss pedaler hos en musikkforretning. En som bare heter fuzz og en som heter compression sustainer. Anyways, jeg har kobla de til forsterken på hundre forskjellige måter og tilogmed kjøpt nye batterier til pedalene, men får verken lyd i dem eller skrudd dem på. Men de funket i butikken

     

    Kan det ha noe med jackkablene jeg bruker? Bruker bare noen korte kabler som gir lyd til gitaren, absolutt av verste kvalitet. De funker inn i forsterken og ut i gitaren, men ikke inn pedalene:S...

     

    Noen som vet hva problemet kan være?

  6. Takker for alle svar!

     

    Ser at Boss og wah-wah pedalen går igjen. Iogmed at dere har veldig forskjellige meninger om kombinasjoner, tror jeg det er best å kjøpe brett. Rocktron brettet er solgt nå, så det er utelukket.

     

    http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=20477589

     

    Hva tror dere? Snakker ikke om tilbudet i annonsen(solgt), men sett at jeg fikk det for 1000, skal det funke helt greit da? Blir nok Boss brett uansett, siden det er såpass anbefalt.

     

    Hvis ikke, kan dere ikke komme med noen brett tilbud? Som Edge sa, burde jeg heller bevege meg over til noen pedal kombinasjoner når jeg har fått et litt smalere lydideal

  7. Skjønner. Så det kommer helt ann på gitar og forsterker ja. Det finnes vel noen gode greier som funker over alt. Spillestil er vel alt fra litt sloppy nirvana stil, til blues, til spacerock med mye bending. Er det noen som har noen konkrete forslag til pedaler som kan funke bra?

     

    Men skal nok ta en tur til den lokale musikksjappa;)

  8. Hei

     

    Jeg spiller i et band som nå har lyst til å prøve å spille inn noen sanger, og som prøver å skape vårt eget sound. Og ettersom jeg har forstått er det viktig med pedaler/fuzzpedaler eller hva det heter for å skape sitt sound. Tidligere har jeg bare lånt en simpel pedal som bare switcher mellom clean og fuzz, og istedet gjort innstillinger på forsterkeren.

     

    Når jeg har sett på lokal konserter med band som ligger på vårt nivå, står de ofte med 5 forskjellige pedaler selvom de bare spiller no punk drit :hmm: . Så vi har kommet fram til at vi trenger ordentlige pedaler som kan forme bandet vårt.

     

    Det går for det meste i rock. Vi har lyst til å spille litt mørk prog rock med et floydish sound. Hva slags pedaler anbefaler dere til gitar da. Eventuelt hvor mange? Har null peiling, så tør ikke å sette opp et budsjett :p . Trenger bare en del anbefalinger :thumbup:

  9. Hei

     

    Jeg har hørt ganske mye på pink floyd de to siste månedene og synes det er helt genialt. Plater som The piper at gates of dawn, Meddle, Dark side of the moon, Wish you were here, Animals, The wall og A momentary lapse of reasons synes jeg er helt herlige. Nå sliter jeg med å finne band eller plater med det psykiske, massive, proggresive, episke soundet som Pink Floyd har.

     

    Noen som har noe anbefale innenfor pink floyd sjangeren? Tenker spesifikt på Wish You Were Here og Animals, men alle forslag sjekkes ut :)

  10. Privimus(?): Jeg ser for meg at du har vært innom de fleste sjangre,spesielt metal sjangeren. Du er veldig glad i alternativ musikk og har funnet deg noen sjangre og band du virkelig er frelst av,slik som sangen i posten din. Du er veldig glad i hobbyer tror jeg. Og du er glad i å utforske ting.

     

    til Mike32: Tulla ganske heavy med de to sangene :p ,men bra at du tok det seriøst.

  11. Vel, jeg elsker å disse dårlig grinepunkrock, slik som Tokio Hotel, Sum 41, Simple Plan og My chemical romance. Beste måten er vel å si til de som netopp hører på at det er emo musikk for små kids.

     

    Hva emo musikk egentlig er, vet jeg ikke. Sjekk det ut på wikipedia;)

×
×
  • Opprett ny...