Gå til innhold

samsungfan4

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av samsungfan4

  1. litt sent å svare nå, men svarer for det.. nesten halvparten som gikk med meg har sittet uten jobb nå helt siden vi sluttet på hio våren 2009. De fleste jobbene krever erfarne arbeidere. mange av de som gikk med meg jobber nå med jobber som rema 1000, kiwi, klesbutikker, barnehage og lignedne fordi det er rett og slett vanskelig. jeg hadde karakterer som var en B i snitt men fortsatt ingen jobb:(... det kommer nok til å forandre seg sikkkert når du er ferdig... når det gleder studie så må du lese mye. du må nesten ha intresse for programmering osv for å kjønne faget. de går fort gjennom ting så det er nok lurt å kunne litt data fra før. men d er absolutt et bra valg dersom man klarer å finne en jobb:)

  2. har veldig lyst å ha en utdanning innen økonomi eller regnskap, finansrådgiver eller lignende. er det noen som vet om skoler i oslo hvor man lærer dette? er det vanskelig å få jobb innen det`? har nå en bachelorgrad fra en annen studie men har funnet ut etter å ha jobbet med det at det er kjedelig og jeg liker ikke dette. Jeg er 24 og blir da ikke ferdig før jeg er 27. synes dere dette er lurt at jeg tar et studie på nytt da. det blir som om 4 år er bortkastet:(..hva synes dere?

     

    er heeelt forvirret

  3. Tror ikke det er lurt å ringe foreldrene uten bevis... det er ik mange foreldre som hadde likt at man anklager ungen sin...selv om man sier det er en mistanke. og hvertfall hvis det viser seg å være feil så kan det lage en knekk på vennskaps forholdet. Lureste er nå å ha oversikt over hvem som kommer. og sjekke om noe har blitt borte..har han bare en på besøk så er dette lettere. det du kan gjøre er å sjekke om noe har blitt borte etter at gutten du mistenker har vært på besøk. hvis du finner ut at noe er borte etter han har vært der, så kan du ta kontakt med foreldrene:)

  4. hadde jeg vært deg hadde jeg bedt sønnen din fortelle hvem han har på besøk, eventuelt ringe dfeg på jobben og sifra om hvem som er der. be han ikke ta med mer enn en stykker pr gang..er det flere kan d fort skje slike ting. Når u har oversikt over hvem som er til stede så kan du jo også lettere finne ut hvem det er som tar ting eller roter opp i ting... jeg fikk ikke lov å ta med noen hjem når jeg var alene på den alderen, og tror nok det er lurest egentlig. Eer nok ikke lurt for sønnen din å ta med hvem som helst av venner når vokse ikke er til stede. barn kan fort bli fristet til å ta ting særlig hvis dem ike får så mye av foreldrene sine. be sønnen din kanskje være mer på vakt og se om noen tar ting osv, og hvem som gjør det..be han om å være forsiktig med ting og rydde alt på plass etter han har brukt dem... han er gammel nok til å forstå det.

  5. hmmm, swastika er et eldgammelt tegn, og det stammer egentlig før hinduismens opprinnelse, hinudismen har eksistrert i 5000 år og da er det eldre enn det. nazistene brukte tegnet, noe som jeg egentlig aldri har forstått hvorfor de ikke kunne bare lage sitt eget tegn... men det betyr ikke at dens egentlige mening har noe med nazismen å gjøre selv om folk kan tolke det slik..

  6. jeg synes det er helt greit at 8 åring for mobil. Jeg så en liten jente på ca den alderen stå en desember kveld alene på en vei og var redd for å gå veien fordi det var bare en smal vei med masse trær på hver siden som gjorde veien alt for skummel for henne. Det er ikke mange som går den veien og hun hadde ventet der helt til noen kom. når jeg kom kom hun bort til meg og spurte om jeg ville fulge henne gjennom veien fordi hun var redd. selvsagt gjorde jeg det. fulgte henne faktisk helt hjem også. Tenk hvis det hadde kommet en helt annen person med syke tanker og jenta hadde gått bort t han og spurt om hjelp. Hadde hun derimot hatt mobil så kunne hun bare ringt hjem og sagt fra til mamma eller pappa.

     

    En annen gang hadde lillesøstra mi klart å falle ned en trapp og hun klarte ikke å reise seg. Hun ble liggende der og rope på hjelp helt til noen fant henne og ringte oss hjem. Hun hadde heller ikke mobil og ble liggende i ca 2 timer.

     

    Man vet aldri hva som kan skje. før var det vanlig å skaffe mobil i alderen av 17 +, men nå er det soms sagt vanlig med telefon blant unger. og ser ikke noe feil med det. Mobil er en bra ting for å gi og få beskjeder, så hvorfor skal IKKE en 8 åring ha mobil?

  7. Jeg er hindu og har swastika tegnet hjemme hos meg på bilder o.l. Har mange venner som er norske eller andre kulturer som ser dette bildet og spør: hvorfor har du dette tegnet, støtter dere nazismen??. Det sier jo seg selv at ikke alle vet at dette egentlig opprinnelig er en religiøs tegn. så må jeg svare: nei dette er et hinduistisk tegn. Det er et tegn på lykke, religion, sola, styrke og evig liv. Men for å være ærlig hadde jeg sett korset tatovert på en jeg kan tenke ikke er hindu eller har tilknyttning til korset ville jeg trodd d var brukt for nazistisk symbol og tror nok de fleste andre også ville trodd det. Det er et veldig fint tegn og har mange bra betydninger men dessverre er tegnet vårt misbrukt av nazistene og blitt ødelagt :cry: ... Ville nok frarådet det i å ta det i og med at det kan skape ubehagelige situasjoner for deg og misforstålelser... :roll: .

  8. jeg har sett på disse to mobilene og står helt fast på hvm jeg skal velge.

    hvis jeg kjøper w705 koster d meg 1 kr, mens w995 koster 2200 kr med samme abonnement. Er forskjellene på mobilene verdt den store prisforskjellen? Ser ikke noen forkjeller bortsett fra at kamera er 8 megapixel på w995 og 3,2 på w705. Kamera er ingen betydning for meg. er det noen her som har noen meninger på hvilken jeg bør velge eller vet om forksjeller på disse telefonene?:)

     

    Takk for svar.... :w00t:

  9. hei

    har en canon d450 og har hitill brukt den linsen som hat fulgt med kameraet. HAr merket at bilder som blir tatt på bursdager, brylluper og andre anledninger som holdes inne i store lokaler blir som regel veldig mørke selv om det er lys i salen. har noen tips til en bra linse som jeg kan bruke innendørs som kanskje slipper inn mye lys?

     

    :) takk 4 svar

×
×
  • Opprett ny...