Gå til innhold

Pop-fiske

Medlemmer
  • Innlegg

    1 010
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pop-fiske

  1. Fleire som sliter med connectionproblem i 1.div seasons? Sliter voldsomt med det sjølv. Var sjeldent eit problem i dei andre divisjonane, men etter at eg rykka opp i 1.div, så sliter eg.. Kampane blir sjeldent fullført, og det er lotto om kven som vinner kampen. Ender også med at ingen får poeng, og kampen ikkje blir tellande.

  2. Hei,

    Har eit heimekinoanlegg som ikkje har HDMI/Optical utgang eller ingang. Kun SCART og to jacks(rød og kvit). Det vil vel da ikkje vere mulig å få 5.1 surround fra PS3'en? Eller?

     

    Beklager at eg poster det her, har også posta det i Lyd og Bilde, men det er ikkje så mykje aktivitet der. Og det sitter sikkert sakkyndige på denna delen av forumet også :)

  3. Er spansk 1, VG2 Idrett. Har fått to 2'ere, en 3'er og en 4-. Ligger ann til å få 3, men er rett og slett fu*ked til prøven i morgen.

     

    Vil det beste være å skulke, og få 3'er. Eller bør jeg stille, få 2'er og dermed få 2 på papiret etter 1. termin?

     

    Har aldri skulka en prøve før, men spansk er jeg elendig i, og det virker å være det beste å bare droppe det.

     

    Lar dere avgjøre min skjebne.

  4. Spelar i managermode karriere på verdensklasse/legendarisk. Her er mitt Man Utd lag så langt. Er vel i min 3sesong elns.

     

    De Gea(83)

    Rafael(81) - Hummels(90) - Smalling(83) - Alba(85)

    Fernando(83 22år) - Pogba(83 22 år elns)

    Rooney(91) - Kagawa(88) - Ronaldo (92)

    Jovetic(89)

     

    Det er vel omtrent sånn start 11'veren ser ut. Har mykje fokus på talentutvikling. Så spelar ofte med 17-18 åringar i tillegg. Dermed blir start 11'veren ofte forandra.

     

    Er også trenar for Uruguay.

     

    Går det forresten ann å bytte klubb etter ein sesong? Skulle gjerne ha gått over til ein mindre klubb.

  5. For å avslutte PES diskusjonen - PES 6 er og forblir tidenes fotballspel. Har alltid spelt PES, også Goal Storm og ISS som var navnet før dei endra til PES. Skifta til FIFA etter PES2008 kom ut. Rett og slett på grunn av at FIFA hadde tatt igjen PES på det meste. Den dagen PES blir bedre eller på høgde med FIFA igjen, så bytter eg med glede FIFA ut med PES! :)

  6. Som jeg elsker dette season-greiene. Siste 15(!) kamper har jeg møtt Real Madrid (spiller med Barca) selv. Jeez.

    Som jeg elsker dette season-greiene. Siste 15(!) kamper har jeg møtt Real Madrid (spiller med Barca) selv. Jeez.

    Er du Madrid eller Barca, så møter du utelukka omtrent enten Barca eller Madrid. Og det er litt sånn her "IN YOUR FACE!!" Sånn går det

     

    Nuvel, i alle tidligere spill møtte man f.eks City, United, Bayern etc.

    Det har blitt endra til FIFA13.. Spelar du med Chelsea som også er 5stjerner, så møter du ikkje Barca, Madrid etc. Eg har iallfall ikkje gjort det, og har spelt over 40-50onlinekamper til no! Så trur dei har klart å balansere 5stjernerslaga bedre.

  7. Som jeg elsker dette season-greiene. Siste 15(!) kamper har jeg møtt Real Madrid (spiller med Barca) selv. Jeez.

    Som jeg elsker dette season-greiene. Siste 15(!) kamper har jeg møtt Real Madrid (spiller med Barca) selv. Jeez.

    Er du Madrid eller Barca, så møter du utelukka omtrent enten Barca eller Madrid. Og det er litt sånn her "IN YOUR FACE!!" Sånn går det

  8. Motstanderen min gikk ut når jeg ledet 7-0. Litt morsom den reisen oppover divisjonene i Sesong-spill - møter veldig varierende motstand.

    Motstanderen min gikk ut når jeg ledet 7-0. Litt morsom den reisen oppover divisjonene i Sesong-spill - møter veldig varierende motstand.

    Iallfall i starten da alle starter i 10.divisjon. Er mange spelara som er gode nok for 1.2. og 3.div, men som må rykke opp

  9. Mange poster her no, men må få med meg den her!! Sjukaste 1v1 kampen online eg har spelt..

     

    Han går opp til 2-0 etter 39min, før eg utligner til 2-1 rett før pause. Bytter ut Giroud med Gervinho, som skal vise seg å vere eit meget smart bytte. Etter 53min putter Gervinho sitt første mål for dagen, og det står 2-2. Motstandaren setter inn sitt 3 etter 60min, før Gervinho brassesparker inn eit fantastisk mål, og putter enda eit etter 72min. Eg leda no 4-3. Motstandaren putter også sitt 4. etter 80 min. Det ser ut til å bli uavgjort, før Podolski stormer inn i feltet og får straffespark i det 90minutt. Podolski setter den sjølv sikkert i mål, og det ender 5-4 til meg! :D oioioioi, på tide å ta ein pause her.. Unitedkamp no!!

×
×
  • Opprett ny...