Gå til innhold

Akise

Medlemmer
  • Innlegg

    325
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Akise

  1. Det er ikke bare støyen, men kvaliteten på strømforsyningen som er viktig å ha med seg i bakhodet. 

    Med tanke på hvor mye du investerer i PC'en, så er det ikke verdt å spare pengene i enheten som skal drive systemet i årevis. 

     

    Kan sterkt anbefale EVGA G2 sin serie, og Corsair RMx. Merk: En 550W PSU med god kvalitet duger plenty til det setupet.

     

    Oppsettet ser fint ut, men én ting jeg også ville lagt 350 kr i er 3.parts CPU kjøler. 

     

    Feks:

    https://www.komplett.no/product/657097/datautstyr/vifterkjoelingvannkjoeling/cpu-luftkjoeling/cooler-master-hyper-212-evo-cpu-kjoeler#

     

    Holder CPU kjøligere og støyer mindre. 

    Takk for svar, det følger med 3. parts kjøler i det oppgraderingssettet. https://www.komplett.no/product/891804/datautstyr/vifterkjoelingvannkjoeling/cpu-luftkjoeling/cooler-master-hyper-tx3i-cpu-kjoeler

  2.  

    Vel om du kjenner den gjengen, så er det jo ikke noe problem, så bare alle de nye som kom utenfra.

    Synes nivået på gathern er gjennomsnittlig for dårlig til å bli en gjenganger der.

     

    Nivået er jo over gjennomsnittet av vanlige MM games, og jeg starta uten å kjenne folk. Visste hvem noen var fra jeg spillte hon, men man blir jo "kjent" om man spiller der en del.

  3.  

    Liker at du tar opp gathern innen dette temaet, tror de fleste jeg kjenner som var veldig aktive der orka ikke mer av oppførselen, ordbruket og den regelmessige holdningen til de fleste av spillerne. Mindre gode folk ble tråkka ned på, samt de som trodde de var gode, skulle alltid bestemme. Jeg er i alle fall ferdig med ungdomskolen, spiller heller med kinesere som bare skriver 白痴

     

    Vil alltid bli litt drama i en inhouse league, men for min egen del spiller jeg mye heller gather enn vanlig MM om jeg vil ha gode games.

     

    Skjønner problemet da.. forhåpentligvis noe som kan forbedres.

    • Liker 1
  4. Hei!

     

    Jeg skal ha meg en HTPC i stuen. Denne skal brukes hovedsaklig til 1080p film. Ser heller ikke bort i fra at jeg kommer til å spille litt, så må være i stand til å kjøre nyere spill. Tanken er at den skal være lydløs. (med lyd fra høyttalere på)

     

    1435082.jpeg

     

    Prisen ble litt drøy, men stiller jo litt uvanlige krav. Får å få ned pris tenkte jeg evt. ett annet kabinett, og kutte litt ned på diskplass.

     

    Tips?

  5. Det går litt tregere. DotA2 har mye lenger 'Unit response time', så delay når man styrer helten, selv om man ikke har høy ping. Er også spells som går treigere, f.eks puck sin orb. Alle heltene i Dota2 har også forskjellig 'turnrate' som også spiller inn om man kommer fra HoN.

     

    Edit: Wrathmont kan sikkert svare selv, men jeg vil tro at han mener med mindre hardcore at det er lettere for nye spillere å bli med, å ha det gøy, selv om man ikke er så god.

    • Liker 2
  6. Har dette spillet blitt releaset nå?

     

    Og hvordan stiller det seg ved spill som HoN og LoL? Har spilt begge de to. Syns LoL er enklere, liker grafikkstilen bedre, mens HoN virker mer polert, men mye mer hardcore å spille.

     

    Jeg har spillt mye HoN (på rundt 1800mmr nivå) og det var en stor overgang pga. ny grafikk og tregere gameplay/nye helter osv., men har nå gått over til Dota2.

     

    Definitivt ett spill du må teste om du liker sjangeren :)

     

    Som Wrathmont skriver så skal/er det til salgs på steam. Jeg vet det er i Steam shoppen nå, men vet ikke om det kan kjøpes av alle. Kanskje noen vet mer?

  7. Takk for svar.. hmm ja har tenkt på det med SSD.. kanskje det holder med 120 GB ja.

     

    Har hatt interesse for vannkjøling da jeg var litt yngre, kjøpte meg CPU/GPU/chipset loop fra dangerden usa og noen andre sett også. Nå ønsker jeg å bruke minst mulig på dette, så det kosta 300kr mer en noctua kjøleren, derfor valgte jeg likegreit den corsair vannkjøling løsninga. Bryr meg ikke hvordan det ser ut, da jeg ikke skal ha plexi glass nå. Kommer sikkert til å overklokke etterhvert, yter ikke denne plenty til bare cpu, eller?

  8. Hei! Dag Eirik, 24 år her!

     

    Har spillt siden jeg var rundt 6 år. Min første egne konsoll var Sega mega drive. Jobber med reklame. Kaffe, vann og snus er vel 'spilloppskriften' min ;p

     

    Vil si jeg ble en gamer rett før konfen, da jeg fikk låne penger til egen PC. Da gikk det i Age of Empires, Starcraft, men mest Counter-Strike og Warcraft 3. Senere ble WoW favoritten, det spillte jeg i ca 3 år. Nå spiller jeg Heroes of Newerth, og venter på DotA 2 :)

×
×
  • Opprett ny...