Gå til innhold

svindal1

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av svindal1

  1. Hei.

     

    Jeg har en server stående på 24/7 som kjører Windows 7, satt opp i hjemmegruppe med deling. Jeg kobler meg til denne fra min stasjonære PC som, i motsettning til serveren, er koblet opp med trådløst.

     

    Problemet er at serveren forsvinner fra hjemmegruppe-fanen hele tiden, det virker som om den mister koblingen. For å få den opp igjen må jeg gå gjennom feilsøking, da popper den som regel opp ganske fort.

     

    Selv om den forsvinner fra hjemmegruppe-fanen og fra min PC så kan jeg fortsatt koble til med FTP uten problemer, FTP fungerer alltid. Noen som vet hvordan jeg unngår å "miste" koblinga mellom min stasjonære, på trådløst, og serveren, som er koblet med kabel? Det er ingen andre problemer med det trådløse, nettet er her konstant, bare hjemmeserver-biten som faller ut hele tiden. Veldig irriterende og gå gjennom feilsøking hver gang jeg skal lagre noe eller hente ut en fil.

     

    Takk for hjelp :)

    (Om noen vet om programmer som gjør det samme, bare mer stabilt er det også ønskelig. Men vil ha den lett tilgjengelig som det er nå.)

  2. Hadde en gaaamel zyxel ruter før jeg fikk denne(byttet fordi trådløst plutselig sluttet å fungere), den fungerte optimalt. Dønn stabil og ingen hastighets problemer.

     

    Skuffende greier av Telenor, en slik bedrift burde jo klare å teste produktene sikkerlig før de signer en stoor avtale som ikke er verdt noe... Eller er det bare vi som gjør noe feil?

     

    Kan også legge til at ruteren kreperer med en gang jeg starter utorrent, tar ages og koble til etc. Var ikke sånn i det hele tatt med den gode gamle zyxelen.

     

    ...

     

    den du har har en innebydg brannmur som blokkere alt, det vil si at du må lage en firewall rule fra wan til lan og deretter åpne porten til det du skal ha den til !

     

    Såpass har jeg fått med meg ja, selv om porter er åpne er det den dårligste ruteren jeg har prøvd. Er ikke bare torrent som er fail, alt av streaming og generelt hele surfe-opplevelsen er ødelagt.

  3. Hadde en gaaamel zyxel ruter før jeg fikk denne(byttet fordi trådløst plutselig sluttet å fungere), den fungerte optimalt. Dønn stabil og ingen hastighets problemer.

     

    Skuffende greier av Telenor, en slik bedrift burde jo klare å teste produktene sikkerlig før de signer en stoor avtale som ikke er verdt noe... Eller er det bare vi som gjør noe feil?

     

    Kan også legge til at ruteren kreperer med en gang jeg starter utorrent, tar ages og koble til etc. Var ikke sånn i det hele tatt med den gode gamle zyxelen.

     

    ...

  4. Hei.

     

    Jeg har nettopp bestilt en server som jeg skal bruke her hjemme, mest som fil-server for meg. Jeg tenkte at den skulle kjøre Windows 7 da jeg er fornøyd med det. Saken er at jeg vil at kun jeg skal få tilgang på harddiskene og filene som ligger på serveren, altså ikke tilgang til besøkende, foreldre og bror. Noen som vet om dette er mulig?

     

    Og hvordan vil det se ut for meg, som også bruker Win7. Vil alle harddiskene komme opp der mine lokale harddisker er, eller hvordan vil det bli?

     

    Takker for svar :)

    (Har også en MacBook som er min, noen mulighet for å få samme delingsmuligheter for denne som med min Windows-maskin?)

  5. Jeg la inn en bestilling i går, som jeg betalte i dag tidlig. Den ble sendt for en times tid siden, og rett etter den ble sendt ble jeg oppmerksom på at alt sendes ut fra Sverige. Vil dette si at jeg må, i tillegg til det jeg betalte ved check out, betale moms på 25%?

     

    Takk :)

     

    (Har sendt mail til support, men lurer bare på om noen her vet det. Er usikker på hvor lang tid support bruker.)

×
×
  • Opprett ny...