Gå til innhold

Monnil

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Monnil

  1. Ny oppdatering ute V10d

    Fått orden på telefonnummer problematikken,

    Hva mer som er oppdatert har jeg ingen anelse om. :ermm:

    Jeg oppdaterte tidligere i uken og oppdager nå at spillelisten min er borte og jeg får ikke laget en ny. Jeg får valgt navn på spilleliste og huket av sangene som skal med, men den vil f... ikke lagre det. Har prøvd på to forskjellige måter og slått telefonen av/på to ganger allerede.

     

    Mulig jeg må prøve å tilbakestille til fabrikkinstillinger da. Men det bør vel ikke være nødvendig etter hver oppdatering... :hmm:

     

    OPPDATERING: Selv etter å ha tilbakestilt til fabrikkinstilling vil ikke spilleliste opprettes...

  2. Jeg har ingen problem med WIFI-tilkobling. Men ingen av de punktene jeg bruker er D-Link, heller.

     

    Jeg har fortsatt problemer med telefonboken etter oppgraderingen. Faktisk er den blitt verre. Jeg lagret doble nummer på kontaktene og nå kjenner den ikke igjen allerede lagrede nummere heller. Skal prøve resettingen og kjøre ny oppgradering.

  3. Sendte mail til LG-Mobile, de sa at grunnen til problemene med updating, var at nyeste versjon i norden var V10b, og ikke V10m. Men en ny oppdatering var på vei.

    dersom jeg kjøper en lg arena etter at versjon V10m er kommet, kan det da hende at jeg oppdaterer direkte til den, og ikke får med meg oppdateringene i v10b, altså forblir noen problem der?? :hmm:

    Kommer an på hvor oppdaterte telefonene i butikkene er. Noen kan ha ligget litt lenger på lager. Men uansett vil du få siste versjon når du kobler til PC-Suite og den leser versjonen din. Da vil du få de oppdateringene du trenger.

  4. Sendte mail til LG-Mobile, de sa at grunnen til problemene med updating, var at nyeste versjon i norden var V10b, og ikke V10m. Men en ny oppdatering var på vei.

    Det var godt å høre. Skal innrømme at selv om telefonen virket raskere etter siste oppdatering så har den fått noen småting ved seg som kan være litt irriterende. Det virker noen ganger som om at den ikke helt..."henger med". Når jeg plugger i hodesettet så er det ikke alltid den skjønner det. Hodesett-ikonet kommer ikke frem på skjermen og da virker heller ikke hodesettet som håndfri (mikrofonen). Og batteriindikatoren ser noen ganger ut til ikke å henge helt med heller.

     

    Men, men... jeg er evig optimist når det gjelder LG. :)

  5. På min står det at den har versjon V10b, og jeg vil gjerne ha den nyeste (V10m?). Så jeg gjorde følgende for å oppgradere:

     

    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

     

    I went here http://uk.lgmobile.com/web/web.produ...SoftwareRF.laf

     

    1). If you are computer savvy then install the correct USB drivers for your phone. I used the CD that came with the phone as it installed the correct usb drivers and pc suite for me.

     

    2). When you connect you phone to the pc make sure you select Pc Suite as your connection type and not mass storage. Once connected shut down pc suite completely (if installed), including the greyed out icon by your clock. Right click and select EXIT. But leave you phone connected to the pc.

     

    3). Then at the bottom of the web page click Phone Software Update and a pop window will appear explaining what you need to do and how to set up the phone. Unlike SE updates all you need to do is remove the SD card. You leave the phone switched on.

     

    4). Then at the end of the pop you download a tiny file which is the LG Mobile support tool. From there you run this select customer support / start upgrading. As per the picture in the pop up.

     

    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

     

    Men når den starter å upgrade, kommer det opp at jeg allerede har nysete versjon. Men det står fortsatt at jeg har V10b.

     

    Noen forslag?

     

     

    EDIT: Prøvde nettopp denne guiden (http://www.lg-phones.org/lg-arena-flash.html). Funket heller ikke, får en error jeg ikke kommer meg forbi.

    Min sier det samme. Har v10b etter oppgradering og prøvde ny oppgradering i dag og fikk beskjed om at jeg har siste versjon.

     

    Kan kanskje være at noen bestilte telefonen fra utlandet før den kom til Norge. Kan være forskjeller i SW-versjoner der.

  6. Er 16 GB minnekort maks på LG arena, eller kan du ha større??

    Den er klargjort for 32Gb når det kommer.

     

     

    Takker, så den nyeste S/W-versjonen er V10m altså. Da får jeg prøve å oppdatere den på en måte, da jeg tror jeg gjør noe feil, siden programmet hevder at min er den nyeste (V10b).

     

    Det er jedelig at telefonbokproblemet ikke er løst enda ja, skikkelig frustrerende å ikke se hvem som sender melding.

    Hmm...min sa også v10b etter fullført oppdatering. Kanskje det er en oppdatering til? Får teste senere.

    Telefonbokproblemet ble heller ikke løst på min, men jeg har løst det ved at ved mottak av melding og +47 nummeret vises så har jeg bare valgt å lagre nummer og oppdatere eksisterende kontakt. Er gjort på 10 sek.

     

    ETA: Er det også slik at programmene nå bruker mindre batteriressurs? Jeg synes jeg må lade mer sjelden enn før selv med mye bruk av musikkspilleren. Før oppgradering måtte jeg fort lade annenhver dag. Nå er det ca 3-4 dager siden den var til lading sist.

  7. Har den flere valgmuligheter ang widgetsene, f.eks viser værwidgeten været? :hmm:

     

    Unnskyld at jeg spør, men hva annet enn været skulle værwidgeten vist?

    Tja, hva annet enn bensin skulle bensinstasjoner solgt? :tease:

    Tror kanskje de mente hvor mye "vær" den viser; temperatur, time for time, flere dager etc. og ikke bare en sol eller sky.

  8. Software oppdatering til Arena er nå tilgjengelig.

     

    Etter oppdatering virker telefonen mye raskere i menyer og nettleser. I tillegg ser det ut til at album cover kan vises. Problemene med kontaktene og +47 osv skal visstnok være fikset, men siden jeg har lagret begge deler så har jeg ikke fått testet dette enda. Men jeg mener LG var klar over dette som et av de større "problemene" som skulle oppdateres.

  9. Etter oppdateringen er både nettleseren mye raskere og mobilen virker mye mer flytende på menyene og når man blar i kontakter, bilder, musikk osv.

    Jeg kjørte nettopp oppdatering også og sier meg enig i at alt faktisk virker mye raskere. Jeg fikk til og med opp et cover-bilde på en av sangene jeg overførte sist.

     

    Men hastigheten og "flowen" i menyene er mye raskere nå.

     

    Oppgraderingen tok ca. 40 minutter og det er en 213Mb fil som lastes ganske raskt ned. Hadde litt connection problemer i starten, men det ordnet seg.

  10. Fint å se at det kommer en softwareoppdatering snart og at problemet med telefonnumerene blir rettet. Selv har jeg løst det ved at nummeret som kommer inn velger jeg å lagre nummeret og velge "oppdater kontakt". Da er begge nummerene lagret på kontakt raskt og greit og ikke mer problem med visningen.

  11. Jeg er fortsatt stort sett fornøyd med min Arena. Har hatt den nå i snart 3 uker. De kjente barnesykdommene som er nevnt er noe jeg håper en software oppdatering kan fikse. Dette med nummere som vises i stedet for navn, +47 eller ikke +47 osv.

    Hadde en rar sak i dag vedr. dette. Et nummer som ikke er registrert med +47 foran viser navn når vedkommende ringer meg, men når det kommer melding, så kommer nummere opp med +47 foran som om telefonen la til dette selv når meldingen kom. Aldri opplevd det før.

     

    Hadde også en ufrivillig "ta ut batteriet"-omstart i dag. Var riktignok lite batteri på et tidspunkt men hadde regnet med et pip eller to. Telefonen var død, men kviknet til når jeg tok batteriet ut og satte det inn igjen. Satte den da til lading og den ladet fra en "stolpe".

     

    Men som sagt, sett bort i fra de nevnte barnesykdommene som jeg håper blir fikset i en oppdatering av SW så er jeg faktisk fornøyd. Men det kan nok variere litt med hvilke forventinger, bruksområder og krav man har.

     

    Men jeg er enig i at det burde være mindre "feil" på en telefon som er promotert som LGs flaggskip for 2009.

  12. Hmm...det må jeg innrømme at jeg ikke har lagt merke til.

     

    EDIT: Jeg kan da bekrefte at dersom +47 står registrert foran nummer vil navn vises på mottak av melding, men ikke på mottak av samtale.

    EDIT 2: Harry!

    Sant. Håper de retter det snart. litt pinlig å spørre kem alle e når de ringer.. :p

    En liten update på denne "problematikken": Fikk inn en samtale fra min mor som bor i utlandet og da kom navnet opp. Hennes nummer er registrert med +34. Så det virker som om at det kun er norske nummere med +47 foran hvor dette skjer. Ikke utenlandsnummer med retningsnummer registrert.

  13. Og mens vi snakker om harry ting så har jeg en til. Mulig det er meg det er noe galt med, men etter overføring av musikkfiler/album, hvor albumgrafikk vises og er oppdatert i WMP, så vil bare ikke albumgrafikken overføres til telefonen. Pirkete, ja. Men når Multimedia-veggen er full av generiske albumcover så ser det litt "uproft" ut, synes nå jeg.

  14. Andre problemet er det med kontaktene. Er de ikke lagret med +47 så kommer bare nr opp. Det går jo ann å løse, men på en ganske tungvint måte synes jeg.

    Har du bestilt fra utlandet? Jeg har bilder på noen av mine kontakter og ba en kollega ringe til meg. Hennes nummer står oppført uten +47 og bilde kom opp når hun ringte. Kanskje det er en ting som henger igjen fra telefoner kjøpt utenfor Norge? Jeg bestilte min på Expert.no, til info.

    Når noen ringer og de står uten +47, så får du opp navnet. Men står de med, så kommer ikke navn opp. Mens når man får meld og de står uten +47, så får man ikke opp navn. Men hvis de står med, så kommer det ikke opp.

    Har du det sånn, Monnil?

    Hmm...det må jeg innrømme at jeg ikke har lagt merke til.

     

    EDIT: Jeg kan da bekrefte at dersom +47 står registrert foran nummer vil navn vises på mottak av melding, men ikke på mottak av samtale.

    EDIT 2: Harry!

  15. Andre problemet er det med kontaktene. Er de ikke lagret med +47 så kommer bare nr opp. Det går jo ann å løse, men på en ganske tungvint måte synes jeg.

    Har du bestilt fra utlandet? Jeg har bilder på noen av mine kontakter og ba en kollega ringe til meg. Hennes nummer står oppført uten +47 og bilde kom opp når hun ringte. Kanskje det er en ting som henger igjen fra telefoner kjøpt utenfor Norge? Jeg bestilte min på Expert.no, til info.

  16. Her er oppdateringssiden for LG dersom noen måtte ha behov for det. Last ned og installer LG Update softwaren og du kan få listet opp de oppdateringer som er klare for din telefon.

    Selv fikk jeg en update på PC Suite og håper den vil løse musikkoverføringsproblemet.

     

    http://no.lgmobile.com/web/web.product.manualSoftwareRF.laf

     

    Hvilken versjon er dette? er den nyere enn KM900AT_V10i ?

    Det er ikke firmware/software oppdatering til selve telefonen. Det er PC Suite og drivere som er oppdatert. I hvert fall PC Suite. Den jeg installerte fra telefon/cd hadde vers 3.1.25, den nye er .26.

     

    Men det kan være greit å laste ned Update-verktøyet. En oppdatering til telefonen kan hentes via det verktøyet når den tid kommer.

  17. Nå har jeg fått testet telefonen litt og er stort sett strålende fornøyd. :yes:

     

    Men jeg har et problem med overføring av musikk til telefonen. For det første krasjer MusicSync-programmet HELE tiden. Jeg kan overføre via Windows Media Player og det går for så vidt greit, men oppdager at album/sanger lastet ned fra iTunes (uten kopisperre) ikke havner i mapper med artistnavn etc. Alle iTunes sanger/album havner i en mappe "ukjent" og heller ikke sortert under der.

     

    Noen andre med samme problem?

  18. Hiiiiii!!!

    Fikk hentemelding fra Expert tidligere i dag, og hentet gullet etter jobb. Nå er skjønnheten andektig tatt ut av esken og lagt til lading. Når det gjelder lading så står det at man ved første gangs lading skal ignorere "batteriet fullt" og fortsette ladingen over natten, minimum 14 timer.

     

    Turbogutt: Fra hva jeg har sett så har Arena begge deler. Både qwerty (i landskapsmodus) og talltastatur (stående modus).

  19. Nå er visst Arena kommet i Norge. Både mpx.no og pckiosken.no skriver på nettsidene sine at de har henholdsvis 11 og 5 svarte Arena'er på lager. :D Så då e det vel bare å taste og kjøpe..? :p

    Dette har ikke vært lett for oss som MÅ kjøpe fra norske og seriøse steder fordi vi er paranoide. :innocent:

    Jeg bestilte først på mpx.no forrige helg, men ettersom datoen flyttet seg lengre og lengre unna avbestilte jeg og ventet. Torsdag stod det en på lager hos expert.no, så jeg bestilte den (fikk beskjed nå om at den er pakket fra lager og på vei til butikk for avhenting). Senest i dag morges stod det fortsatt 18. mai som levering på mpx.no for den svarte Arenaen. Dette skifter nesten fra time til time. På expert.no nå står det "ikke på lager". Lurer nesten på om jeg traff på den ene de tilfeldigvis hadde. :!:

    Det virker som at de forskjellige bare får inn noen få x om gangen, så de forsvinner nok fort. Nå er det på mpx.no gått ned til 9 stk. Så er vel ikke lenge til de er utsolgt igjen. Har du fått noe dato på når du får tlf då? Eg stoler ikkje alltid på at nettbutikker sier at varer er sendt, ref når jeg bestilte min Arena, som jeg har skrevet om her før. Dette var riktig nok fra en utenlandsk side.. :p

    Tja, på expert.no og på ordrebekreftelse står det leveringstid 2-5 dager. Siden status ble endret i dag til "Ordre fullstendig sendt fra lager" vil jeg tro at det da tar 2-5 dager, kanskje? Uansett, i løpet av denne uken bør den være her. Og nå er jeg fryktelig utålmodig da dette er 3. gang jeg bestiller den. :)

     

     

    BaFFe: Leveringstid kommer an på hva slags pakke den er sendt som. Går den som Servicepakke så kan det ta ca. 2-3 dager dersom du er utenfor storbyen. Er du heldig får du hentelapp i morgen. :)

  20. Nå er visst Arena kommet i Norge. Både mpx.no og pckiosken.no skriver på nettsidene sine at de har henholdsvis 11 og 5 svarte Arena'er på lager. :D Så då e det vel bare å taste og kjøpe..? :p

    Dette har ikke vært lett for oss som MÅ kjøpe fra norske og seriøse steder fordi vi er paranoide. :innocent:

    Jeg bestilte først på mpx.no forrige helg, men ettersom datoen flyttet seg lengre og lengre unna avbestilte jeg og ventet. Torsdag stod det en på lager hos expert.no, så jeg bestilte den (fikk beskjed nå om at den er pakket fra lager og på vei til butikk for avhenting). Senest i dag morges stod det fortsatt 18. mai som levering på mpx.no for den svarte Arenaen. Dette skifter nesten fra time til time. På expert.no nå står det "ikke på lager". Lurer nesten på om jeg traff på den ene de tilfeldigvis hadde. :!:

  21. Da har mpx.no flyttet dato for Arena til 18. mai. Lurer på om jeg da skal bestille fra utlandet. De som har kjøpt fra handtec.co.uk, er dette helt greit? Ingenting ekstra i instillinger eller noe som må gjøres?

     

    RED.: Ser selvfølgelig at dette er svart på tidligere. :)

    Ja, helt greit å handle fra de. De kan visst vere litt treig m å sende ut (som de var med meg), men bare å sende noen mailer til de hvis det skjer. :p

     

    Når du bestiller fra Handtec, så får du engelsk lader. Men på Clas Ohlson får du en omformer til 59 kr. Denne: http://www.clasohlson.no/Product/Product.aspx?id=55498379

    Ellers kan den jo seff lades m usb kabelen, men det tar lenger tid.

     

    Og no er den blitt 200 kr billigere enn då eg kjøpte den. :p Og se på ex vat prisen. Siden vi bor utenfor EU, så er det den du betaler. Og kanskje tollvesenet her heme glemmer glemmer deg og.. ;)

    Hehe... Ser at det er FedEx som har hovedleveransen. De er usannsynlig trege med å sende ut regning for fortollingsgebyr/utlegg og mva, så du får den nok om et par måneder. Bestiller mye fra USA med FedEx privat og det tar ofte et par måneder før regninga fra FedEx kommer. Og den kan noen ganger være ubehagelig. ;)

     

    Hvor mye ligger fortollingsgebyr/utlegg og mva på sånn ca?

    MVA er 25% av kjøpesummen. I tillegg kommer utleggsprovisjon og fortolling på ca. kr. 120-200,- alt ettersom. Det varierer litt.

  22. Da har mpx.no flyttet dato for Arena til 18. mai. Lurer på om jeg da skal bestille fra utlandet. De som har kjøpt fra handtec.co.uk, er dette helt greit? Ingenting ekstra i instillinger eller noe som må gjøres?

     

    RED.: Ser selvfølgelig at dette er svart på tidligere. :)

    Ja, helt greit å handle fra de. De kan visst vere litt treig m å sende ut (som de var med meg), men bare å sende noen mailer til de hvis det skjer. :p

     

    Når du bestiller fra Handtec, så får du engelsk lader. Men på Clas Ohlson får du en omformer til 59 kr. Denne: http://www.clasohlson.no/Product/Product.aspx?id=55498379

    Ellers kan den jo seff lades m usb kabelen, men det tar lenger tid.

     

    Og no er den blitt 200 kr billigere enn då eg kjøpte den. :p Og se på ex vat prisen. Siden vi bor utenfor EU, så er det den du betaler. Og kanskje tollvesenet her heme glemmer glemmer deg og.. ;)

    Hehe... Ser at det er FedEx som har hovedleveransen. De er usannsynlig trege med å sende ut regning for fortollingsgebyr/utlegg og mva, så du får den nok om et par måneder. Bestiller mye fra USA med FedEx privat og det tar ofte et par måneder før regninga fra FedEx kommer. Og den kan noen ganger være ubehagelig. ;)

  23. Da har mpx.no flyttet dato for Arena til 18. mai. Lurer på om jeg da skal bestille fra utlandet. De som har kjøpt fra handtec.co.uk, er dette helt greit? Ingenting ekstra i instillinger eller noe som må gjøres?

     

    RED.: Ser selvfølgelig at dette er svart på tidligere. :)

×
×
  • Opprett ny...