Gå til innhold

dPix Evire

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dPix Evire

  1. Hei, jeg har en SCALEO P (husker ikke resten) og etter at jeg formaterte den så gir den ikke lyd på hverken høytalere eller headset. Jeg har lest andre poster om dette, men selv om jeg installerer drivere så funker det fortsatt ikke. Det funker bare med et USB-headset og jeg vil gjerne bruke ``kino`` anlegget mitt med den. Men en lyd får jeg og det er *bimp* lyden som kommer opp når det er en error på skjermen, men den går ikke gjennom høytalerne. Og ja jeg har prøvd å skru opp volumet men det står at det ikke er noen maskinvare (eller lignende). Grunnen til at jeg formaterte var en stadig error når jeg startet datamaskinen.

     

    Håper det er noen som kan hjelpe meg, så kanskje jeg invensterer i noe bedre grafikk kort.

    PS: Den kom nettop fra reprasjon for reklamsjonsfeil.

     

    /Eirik

  2. PSU og grafikk kort klarer du og gjøre selv... det er ikke noe problem... man kan nesten ikke gjøre feil... Er jo bare å prøve å få hjelp her på forumet. koster deg ingenting ;)

     

    Jeg kan ikke gjøre noe før etter sommerferie. Jeg skal til USA og der for jeg det sikkert billig.

     

     

    Men, kan jeg kjøpe meg et litt bedre grafikk kort når jeg har oppgradert runt 500 watt?

  3. Corsair VX 450W

     

    Jeg har en deal fra forsvaret som gjør at jeg ikke trenger å betale mva.

     

    Det er en bra PSU! men kan du ikke finne ut litt om hva du har i maskina så skal vi hjelpe deg å regne ut det her på forumet.. men for å si det slikt. om man skal være litt logisk. Så tviler jeg på at 4850 trekker mer enn 100W mer enn det kostet du har nå.

     

    Se også på DENNE

     

    Jeg skal skjekke men jeg kan ikke akkurat nå. Jeg vet ikke hvor skrutrekkeren er....

    Står det inni dataen hva slags motherboard & CO jeg har?

  4. Jeg har ingen ting extra i ``boksen`` min

     

    Alltså... Fujitsu Simens scaleo P er vel en serie? eller har jeg feil? "Pi" "Pa" osv? kanske driter på leggen her men er det ikke slikt system dem har?

     

    Men uansett må man jo vite hva du har i maskinen om man skal kunne regne noe som helst! Men jeg står fast vid at du bør kjøpe ny PSU!

     

    Jeg skal se hva jeg får til

  5. Et HD4850 tar ca. 110W. Om 12V-railen er sterk nok, går det muligens, med forbehold. Ellers er HD4770 et godt alternativ og trekker en del mindre. Link.

     

    Jeg hvet ikke om jeg har flere 6 pin kabler i dataen( For Radeon HD 4850). Kan jeg kjøpe noe som lar meg ha flere kabler? En forlenger eller noe sånnt?

×
×
  • Opprett ny...