Gå til innhold

keiko88

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av keiko88

  1. Jeg har nå en iPhone 5 som er bundet til Netcom til november 2013. Kan jeg selge denne telefonen og bare kjøpe en SG4 hos for eks CDON uten å bryte abonnementet med Netcom? Vil da den personen som kjøper telefonen min kunne bruke for eks Telenor sim i den? Mener at jeg har hørt at Netcom ikke har sperre på telefonene de selger :)

  2. Salget skulle vel ikke starte i USA før (slutten av) april. Såvidt jeg har fått med meg får også de firekjerneren, men krf ville ikke tatt fet for gitt at en US spec tlf støtter frekvensene det norske mobilnettet bruker, spesielt LTE.

    I tillegg er markedet for mobiler i USA veldig konrolkert av operatørene, så man må i tilfelle oppdrive en ulåst utgave som selges uten abonnement.

    Tusen takk for svar. Venter bare til Netcom lanserer priser :)

  3. Fikk sporing fra netcom nå

     

    Hva??

     

    Okey dette er merkelig, ringer jeg netcom sier de at de har fått inn 170stk og sendes mest sannsynlig idag, ringer jeg Moobi sier de at de ikke har fått den inn. Ringte netcom igjen og da sier de ikke har fått den.

    Dette er ikke holdbart. Jævla idioter. Netcom får såvidt jeg vet ikke inn noen telefoner. All utsending skjer via Moobi. Dette er ikke noe jeg vet, men jeg TROR det. Men hele greia virker veldig amatørmessig. Tidligere iPhone modeller har da vel skapt større hysteri her til lands, og alikavell har man klart å levere den.!

    • Liker 1
  4. Noen som har fått noen form for bekreftelse på om den hvite versjonen blir sendt ut som normalt? Fikk en mail fra Netcom ang forhåndsbestilling, å de bekreftet at jeg kom til å være en av de første til å få telefonen når de sendte ut.

    Jævla kjipt hvis all levering av telefonen blir forsinket. Man skulle tro at Netcom og Telenor har flest telefoner å sende ut.

  5. Hei! Jeg var Russ i 07. Strøk i norskmuntlig da:/ Ble sendt til militæret, og nå driver jeg på med befalsskolen. Men har veldig lyst til å ha fullført videregående. Derfor har jeg skrevet meg opp til eksamen 12 mai i norsk muntlig. Fikk vite IDAG at jeg IKKE får samme form som jeg hadde før. At man fikk temaet 2 dager før eksamen. Nå får jeg temaet en halvtime før. Så jeg har fått beskjed om å lese hele pensumet. Det er jo håpløst. Klarer aldri det:/ Setter enormt stor pris på hvis noen har noen innspill på hvordan jeg skal komme best mulig ut av det :)

    Boken vi brukte var Tekst og tanke VKII.

     

    takk på forhånd :)

×
×
  • Opprett ny...