Gå til innhold

dajomu

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dajomu

  1. Jeg vil si at jeg heller mot kreasjonisme. Må gjerne påstå at min IQ er lavere enn gjennomsnittet eller at jeg er hjernevasket, men jeg begriper ikke at evolusjon er mulig. Jeg forstår rett og slett ikke at 13 milliarder år er nok til å få frem all den variasjonen vi har på jorden. Kanskje noen kan forklare meg hva som skjedde med første livet som oppstod. Formerte cellen seg umiddelbart? Hadde den allerede da den DNA sekvensen som var nødvendig for å danne en ny celle?

    Mener jeg leste nedenfor at Simen1 skrev at bevisbyrden ligger på de som tror. Jeg vil tro at bevisbyrden ligger på den som påstår. Hvis jeg påstår at Gud eksisterer, ligger bevisbyrden på meg. Hvis vitenskapen påstår at Gud ikke eksisterer ligger bevisbyrden på den.

    Siden ingen kan bevise noe av de to påstandene er det remis. Vitenskapen blir bedre når den har seriøse kreasjonister som stiller spørsmålstegn og vice versa.

    Ellers synes jeg det er dumt å påberope seg høyere intelligens fordi en er uenig i motparten.

  2. Har et stort problem og håper noen kan hjelpe meg så fort som mulig.

     

    Telefonminnet er fullt, jeg har gjort alt for å forhidre det, flytta alt som er mulig over på sd-card, har bare 5 programmer igjen på til sammen under 10MB, totalt har jeg over 180MB til rådighet som altså er brukt til noe jeg ikke vet. Hva er dette? Legges bilder inn på telefonminne? Kan det være at jeg har for mye bilder?

     

    Det er så fullt at jeg ikke kan ta imot en eneste melding engang

     

    Du kan installere (hvis du finner plass til det) DiskUsage som du finner på google play. Kanskje det kan gi deg oversikten du trenger...

  3. Noen ting er enklere i IOS andre ting er enklere i Android. Sånn er det bare.

    Jeg synest det er mye enklere å synkronisere kontaktene mine mot gmail og facebook enn på iphone.

    Det er enklere å navigere i filsystemet under Android

    Det er enklere å endre utseende i Android, osv.

     

    Iphone er på noen områder enklere, men jeg føler at Android er enklest å bruke.

     

    Iphone er som å skrue bil med én fastnøkkel og med Android har en hele vertøykassa.

     

    edit: En annen ting er at de ulike leverandørene legger sine GUIer over Androids eget, så brukervennligheten må diskuteres ut fra hvilken telefon en bruker.

  4. Jeg vil anbefale WhisperMonitor for de som kjører Android. Dette er en brannvegg som gir deg muligheten til å definere hvilke tilgang appene skal få. Bakdelen er at du må roote telefonen, men fordelen vil nok oppveie for det.

    Nettstedet skriver: "WhisperMonitor provides a software firewall capable of dynamic egress filtering and real-time connection monitoring, giving you control over where your data is going and what your apps are doing."

    les mer her

    http://www.whispersys.com/whispermonitor.html

    http://www.whispersys.com/

  5. kjelle392:

     

    Linux er for vanskelig pga. av at du ikke har kunnskaper om partisjonering? En liten brist i logikken her... Windows derimot mener du er enkelt?

    Gjør som følger;

    1. Installer LinuxMint og la den ta over hele harddisken.

    2. Re-installer Windows i etterkant

     

    Se om ikke dette gjør det enklere å installere Linux. Siden Windows er tut og kjør så installerer du helt sikkert det på "no time" med dual-boot.

×
×
  • Opprett ny...