Gå til innhold

Pendraeg

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pendraeg

  1. Brettspill fungerer ikke som Digitale spill, det er ingen store multinasjonale developers eller distributører (dette er ikke 100% sant, men det er en annen sak). Dette åpner for ett gigantisk sammensurium av land- eller regionspesifikke utgivere. Det kan hende at en spillutgivelse i USA lar vente på seg flere år før det kommer til europa, eller vice versa. -Eller for den del aldri blir utgitt i den andre regionen. Eneste måten å få reprints eller nye versjoner er at det genereres buzz fra oss.

     

    Bra review, dette har vært lenge på Radaren for meg, men det virker litt heavy for min vanlige gjeng med spillere. Skal teste dem med Eclipse så får vi se hvordan det går.

  2. Anbefaler at du tar en titt på David Noton's Chasing the light DVD. den forklarer ganske mye av magien. 9/10 består av å vente på lyset. Han forklarer hvor viktig riktig tid på døgnet er. Hvilke forberedelser du trenger og hva slags etterarbeide du bør gjøre. det eneste han gjør i photoshop er curves og litt blemish removal- og har selv innsett at Curves er ett ekstremt nyttig verktøy, som er irriterendce vanskelig å bruke noenganger :)

     

    Nevnte jeg at 90% av tiden ser ut til å være venting? :)

×
×
  • Opprett ny...