Gå til innhold

Intuiton

Medlemmer
  • Innlegg

    81
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Intuiton

  1. Kjøpte denne til meg selv her om dagen, og er strålende fornøyd til nå. https://prisguiden.no/produkt/asus-zenbook-touch-ux31la-r5035h-195330 Ikke touch eller blank skjerm. Batteritiden er bedre enn forventet. Sitter på PCen nå og har brukt den i 5 timer, med 55% igjen. Den har vært brukt til nettleser, spotify og Word.

     

    Den er helt stille og har heller ikke blitt noe varm. Det skal sies at jeg ikke har prøvd noen spill på den og vet ikke hvordan den funker til det. Men hvis du allerede har listet opp Ativ 9 pluss og Ux301, så er kanskje de to bedre alternativer - i alle fall hvis man ser på innmaten.

    Er det noen som selger denne bare med 256 GB SSD og 8 GB RAM? Multicom har denne: http://www.multicom.no/ZENBOOK-Touch-UX31LA-Ultrabook-13e3-Full-HD-IPS-NTSC-72e-Intel-Core-i7-4500Ue-8GBe-256GB-SSDe-HD-Graphics-4400e-Bage-Windows-8e-1e4-kg-ASUS/cat-p/c100559/p10626131

     

    som jo er perfekt .... MEN med glans...

  2. Det kommer litt ann på bruken (ute? lyse kontorlandskap?) om det er et problem med blank skjerm. Selv vil jeg helt klart foretrekke matt skjerm, men ikke alle maskiner leveres i begge utgaver. (touch = blank skjerm i 95% av tilfellene).

    Man venner seg til blank skjerm også.

     

    Tenkt å bruke den som "primær" dataen både hjemme og på farten. Tenker da i forelesning og på tog osv... Er glansen overlevbart?

  3. Blir litt nervøs når jeg akkurat logget på studentweb og ser at det står: "Du har ikke studierett ved institusjonen dette semesteret." Når ordner dette seg? Har heller ikke fått noe brev eller e-mail etter svarfristen gikk ut selv om jeg har svart ja til plassen min.

  4. Noen som har noen formening om grensene kommer til å synke eller øke i år? Ifjor økte det jo fra året før der igjen...

     

    Har tenkt til å studere medisin i Norge men usikker på hvor. Med et snitt på 58.2 kom ifjor inn i Bergen, Tromsø og Oslo vår. Hvis det skjer et mirakel med grensene i år kan jeg komme inn Oslo høst eller NTNU, noe håp om dette?

     

    Forøvrig lurer jeg på om det er mulig å bytte universitet etter en viss periode inn i utdanningen. La oss si jeg starter i Bergen, kan jeg da etter f.eks. 3 semester bytte til NTNU? Evt. starte Oslo vår, fulleføre 3 semester, ta et halvt år pause og så begynne på NTNU på 4?

     

    Utenom det, vil dere anbefale Bergen eller Oslo vår?

  5. Ok, kan hende jeg har skutt meg selv i foten nå, men får høre med dere. I sommerferien fikk jeg vite at jeg stod på ventelisten til medisin start vår, og jeg takket da ja til å stå på ventelisten. Siden dro bort på en annen skole hvor jeg ikke sjekket emailen min. I nyere tid fikk jeg sjekket igjen og så da at jeg hadde fått et tilbud om plass. Men svarfristen til denne plassen gikk ut 30. aug, og jeg har ikke svart på denne.

     

    Det er ikke noe håp for denne plassen da?

  6. Hei, håper på et raskt svar. Sitter nå med 57.6 studiepoeng og har lyst til å begynne å studere medisin i Oslo med start på vårsemesteret. Ser at kravet var 57.5 i år, og 57.6 ifjor, og at jeg dermed er helt på grensen. Noen som har en anelse om hva tendensene er, kan jeg regne med å komme inn? Grunnen for at jeg spør er fordi jeg sitter med en firer på hovedmål eksamen og vurderer å klage, og klagefristen er idag. Hvis jeg går opp til fem vil jeg få 58 poeng, noe som er en ganske stor forskjell. Ellers kan jeg jo alltid gå ned igjen...

×
×
  • Opprett ny...