Gå til innhold

Gojira

Medlemmer
  • Innlegg

    147
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gojira

  1. Noen som forhåndsbestilte fra telenor og har fått sporingsnr som har fått beskjed om noe mer en at sendingen kun er registrert hos posten, men ikke mottatt?

     

    Ja, jeg har samme meldinga på min sporing. Noe merkelig det. Satser på at det skjer oppdateringer veldig snart.

     

    Er ikke merkelig, er helt vanlig. De sender ut store mengder pakker og addressering skjer gjennom datasystemer. Posten får da beskjed om at det sporingsnummeret er i bruk etc, men har ikke fått pakken fordi bilen som leverer dem på postkontoret ikke har dratt. Fullstendig normalt hvor enn du kjøper noe på nett

     

    Nå er ikke det første bestillingen min på nett. Ja, det er ikke merkelig om statusen er slik i noen timer, men her er det snakk om at det ikke har skjedd noe siden igår ettermiddag. Nå er ikke Sandefjord så stort at postbilen enda ikke har kommet frem. Jeg håper selvfølgelig at pakken plutselig er på postkontoret.

  2. Der er over dammen de har flyttet dato til den 27okt. I Storbritania så går det rykter om i midten av november eller der omkring.

     

    Noen ny dato for Norge/Scandinavia har ikke blitt offentligjort enda. Tar nok ikke så lang tid å endre sporet, men lenger tid å trykke nytt opplag og distrubere det. Ikke noe nytt at Nord Amerika blir prioritert desverre.

     

    Som det har kommet frem før i tråden så har denne sangen vært ute på plate i over 2 år allerede. Det er dermed meget merkelig at de da ikke velger å patche spillet istede. Skjønner dog godt at de ikke ønsker slike tekster i et "barnespill".

     

    - Gojira

  3. Hvis Funcom ikke vil gi fra seg nøkkeltall som feks hvor mange brukere de har så tolkes dette negativt. Jeg mener det lureste er å rapportere så ofte som mulig om hvordan status er så slipper de å gå på en kjempesmell om trenden fortsetter.

     

    Det kan selvfølgelig også tolkes slik at antall brukere er lavt nå, men at de har store forbedringer pågang og da forventer at brukermassen skal stige. Da ser kurven ut som at den går slakt oppover istedenfor berg-o-dalbane.

     

    For min del så har jeg sluttet med AoC. Kanskje jeg gir spillet en ny sjanse om noen måneder, hvem vet.

     

    - Gojira

  4. GPS'en som sitter i Diamond er kjempebra. Ingenting å utsette på den og fungerer like bra som andre gps. Skjermen blir jo litt mindre enn ved egen TomTom da. Har testa endel og TomTom fungerer bra for meg på Diamond når jeg er ute å kjører.

     

    -Gojira

  5. En kompis har HTC Diamond og jeg må si at jeg ikke ble så imponert som jeg trodde jeg ville bli. Den har mange bra funksjoner og en syk skjerm, MEN meny-navigasjonen likte jeg ikke rett og slett. Det tar lang tid å bla i menyene, og du må holde tommelen på skjermen og dra den til høyre/venstre. Det er ikke sånn at alle ikonene er lett tilgjengelig slik at du bare kan trykke på det, men du må bruke lang tid på å dra fingeren på skjermen.

     

    Dette stemmer ikke helt. Du kan bla innom alle funksjonene ja. Men nederst så er det hurtigmeny hvor man fører fingern rett til funksjonen man skal bruke. Om det så være foto eller innstillinger. Du bør nok teste telefonen litt mer så du slipper å komme med feil påstand.

     

    - Gojira

  6. Den norske Diamond har ikke TomTom. Det er rapportert at noen har fått engelsk versjon her og fått med TomTom 6. I utlandet, Nederland feks fulgte det med TomTom 7 og et gratis kart.

     

    TomTom fungerer veldig bra med telefonen. Gpsen innebygd er klart den beste jeg har sett i en telefon til nå. Aner ikke hvilket fabrikat det er men.

     

    - Gojira

  7. Hvordan får man enkelt lagt til fotoboks varsling i tomtom?endret stemmen til Homer feks? :!:

     

    Fotobokser kan man få opp på Tomtom om man kobler telefonen til pcen og kjører Tomtom Home. Da kan man laste ned fotobokslokasjonene til mobilen.

     

    Når det gjelder Homer osv så må du få tak i voice filene. Filene skal da legges i Voice mappa på mobilen. Deretter kan man velge stemmen inne på Tomtom under preferanser.

     

    - Gojira

  8. Flere som sliter med batteriet?Min varer ikke en dag en gang.

    Hadde 2-3 samtaler igår(korte) sendte kanskje 20-30 sms.Trykket en halvtime rundt på tlf,litt wlan osv,så måtte den lades igjen på kvelden :thumbdown:

    Skal vel holde mer enn en dag med moderat bruk :dontgetit:

     

     

    Hadde du kun sendt sms og ringt samtalene så hadde batteriet holdt lenger. Det er Wlan osv som tapper batteriet. Om du skrur på wlan så holder batteriet 2 timer maks om det er fulladet. I tillegg så er batteriet ikke det med størst kapasitet.

     

    - Gojira

  9. Jeg fikk "FORSøKT UTLEVERT" slengt i trynet av posten igår da budet fant feil hus.

    Mye vits med "levering på døren" når jeg må hente den selv dagen etterpå hos posten :(

     

    Fikk den samme statusen hos meg når jeg hadde levering på jobben. Da ringte jeg 10 minutter etterpå og sa at det ikke hadde vært noen å levert. Da ringte jeg kundeservice på posten og de ringte sjaføren. Han var på plass etter 5 minutter. Hehe :)

     

    Tilbake til telefonen så er den knall. Det tar litt tid å bli vandt med touchmulighetene men det kommer. Det mest negative er onscreen tastaturet, ofte så må jeg skrive inn i felt som jeg ikke ser. Det er plagsomt. Feks passord på wlan. Må satse på at jeg har skrevet inn riktig. Om noen har noen tips der til hvordan jeg løser dette så tas det hjertelig imot :p

     

    Har ikke hatt W mobile siden qtec 9100... mulig jeg har glemt triksa :O

     

    - Gojira

  10. Det var nok GPSen :p hehe

     

    Fornøyd med mobilen, men har ikke tid til å leke så mye med den før jeg kommer hjem. Tomtom er ikke installert på telefonen, men mulig den er på medfølgende disc.

     

    Ellers er nok touch flo forbedret, fungerer iallefall bedre for meg enn hva diverse youtubefilmer viser :)

     

    - Gojira

×
×
  • Opprett ny...