Gå til innhold

Latskap-info

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Latskap-info

  1. Jeg har en Sony Ericsson K600i. Noen taster har sluttet å virke på den. (*, 0, #, C, kameraknappen, volumknappene, joysticken). Jeg trenger å få den syncet med pcen for å ta en backup av filene. Men den er allerede paret med bluetooth adaptere mitt (på en annen pc). Hvordan kan jeg komme meg inn på instillinger, eller noen annen plass der jeg kan slette lagrede "devicer"?

  2. Folk ser på så mye rart. Jeg ser på noen få utvalgte serier, og jeg ser bare på dem av og til. Men nå i de to-tre siste dagene har jeg bare vært slapp. Hadde besøk i dag, ei søt jente. Men lå mesteparten av tiden på sofaen og så ut i luften. Er bare helt utbrent. Men humøret er ganske bra :)

     

    Noen som har noen oppkvikkende ting å anbefale (lovlige, og ikke skadelige)?

  3. det er ikke direkte ulovlig å løpe fra politiet nei, men igjen, politiet kan holde deg i 24 timer pga misstanke.

    dette kan de gjøre uten noe som helst bevis for noe, misstanke/misstenkelig oppførsel og lignende kan være nok.

     

    hva som er best å gjøre når man har oppført seg misstenkelig og blitt "tatt"?

    samarbeid, sitter du ned og krever advokat(ja, du kan det), så slipper de deg ikke med en gang akkurat.

    samarbeid så godt du kan hvis du ikke har gjort noe, ellers ender du kanskje opp med en natt på glattcella.

     

    lite lurt å leke med politiet med mindre du har en del tid til overs det neste døgnet :p

     

    Glattcelle uten bevis kommer vell ikke på rullebladet? Det ville jo vært en ganske bra historie egentlig... Uskyldig på glattcelle.

  4. Skal lage en enkel pc for linux, rettere sagt slax, kansje ubuntu.

    Denne skal vere til medieavspilling og litt surfing.

    Skal kobles til tv med hdmi, og 7.1 surr.

    Skal ha ram, prosessor, hovedkort med innebygget grafikk. kjører linux fra minnepenn.

    Men, har noen erfaringer med hdmi innebygget grafikkort og 7.1 surr? funker det eller? Spesielt under linux, som ubuntu eller slax.

     

    Jeg ser på to hovedkort foreløpig,

    MSI KA780G, AMD 780G+SB700, DDR2 med ATI Radeon HD 3200 grafikk

    XFX GeForce 8200, Socket-AM2+ med NVIDIA GeForce 8200 grafikk

     

    Hvilken bør jeg velge ang grafikkdel? lurer egentlig på om linux generelt støtter ati best.

    Hva er best, micro atx eller vanilg?

     

    Takker for svar :D

     

    Micro ATX er best hvis du har lite plass. Jeg ville valgt NVIDIA. Det finnes drivere, de er ikke åpne men de funker. Selv om man må gjøre noe hver gang man oppdaterer kernelen. Jeg er personlig Ubuntu fan, fordi jeg er lat.

  5. Etter å ha hatt internett som fungerer helt ypperlig både med og uten tråd, har nå den trådløse biten begynt å tulle. Får perfekt opplastingshastighet, men nedlastingen ligger på 5kbit/s. Dette gjelder alle maskiner jeg prøver å koble til trådløst.

    Jeg har en Linksys WRT54G2 Trådløs Bredbåndsrouter som ble satt opp automatisk som aksesspunkt. Som router og dhcp-server bruker bruker jeg speedtouch 516i.

     

    Skjønner ikke helt hvorfor den trådløse tilkoblingen ikke funker mens jeg får opp hastigheten med en gang jeg kobler til kabel.

     

    Kabel er din venn:P Har du prøvd å bytte frekvens?

  6. Har det mistanke om at du har gjort/gjør noe ulovlig har de vel rett til å stoppe deg. Står du rett opp og ned på gata og ser ut i lufta har de vel ingen grunn til å stoppe deg, men står du med ryggen til og ser ut som du ruller en joint snakker vi andre boller.

     

    Btw, ble stoppa en gang av politiet fordi vi skulle teste ut teorien din, og hadde de ikke vært opptatt med å finne den egentlige gjerningsmannen så hadde de kjørt oss til Grønland for hindring av politiets arbeid, misbruk av politiets autoritert something something etc. Og ingen løper fra politiet med mindre du har noe å skjule, så de hadde nok rettighetene sine på sin side ;)

     

    Skummelt at man ikke kan springe når man vil. Høres litt rart ut, får spørre rettslære læreren min en gang...

  7. Det verste var at sekken var helt tom, og dynket i øl:P Ikke helt bra i et alkoholfritt arrangement... Men det overså de:D Jeg sprang ikke, jeg gikk litt fortere enn normalt... Nettavisen kaller meg for en "Moroklump" Hva hvis jeg kjører bortover veien, ser en politibil. Så stopper og springer så fort jeg kan vekk fra dem. Er det ulovlig å være mistenkelig? Gjorde jeg noe galt på TG?

     

    Kunne de tatt meg for å gå når de kom?

  8. Jeg var på The Gathering. Der hadde de narko politi med hunder som luktet etter dop. Jeg så at de kom mot meg, så jeg så politimannen inn i øynene. Så tok jeg sekken på ryggen, å begynte å gå vekk fra dem. Går rundt raden, og ser at de følger etter (en dame og en mann). Så jeg slenger fra meg sekken (på plassen min) og øker farten. Da kommer politidamen springende og stopper meg.

     

    Deretter tok de meg med opp på et rom, der samlet 6 politifolk seg. Virker som om de var mer opptatt av å se på at jeg ble spurt ut enn å fange narkomane. Men uansett, de sjekket pupillene mine, ransaket meg, og stilte meg masse spørsmål (om jeg var ruset, hadde vært ruset, tidligere kontakt med politiet og sånt).

     

    Jeg synes dette er misbruk av politimakt! De hadde ingen indikasjoner på at jeg var ruset, eller hadde narko på meg. Man må JO ha lov til å være nervøs når det kommer to politifolk med hund mot seg!

     

    Har politiet lov til å ransake deg sånn uten videre? Og når man blir anholdt, bør man bare holde kjeft? Eller bør man samarbeide? Jeg hadde ingenting å skjule, så jeg svarte på spørsmålene (og bortforklarte at jeg gikk når de kom med at jeg var nysgjerrig på hva de ville gjøre).

  9. Alt bare ordnet seg. Har de beste vennene jeg kunne hatt. Skolen går sånn passe (men det interesserer meg ikke). Ubuntu på skole-laptopen, som også har fått ny 250GB harddisk. I dag har jeg bare slappet av, og gjort så lite som mulig. Så har jeg mimret med gamle msn-logger. Det er så kult å se hvor mye som har forandret seg.

     

    Et år har gått, og alt er annerledes. På skolen har jeg en gruppe venner som jeg henger med, en gruppe som jeg hører til i. Men gruppen oppløses litt nå, men jeg bryr meg ikke for jeg har gode nok relasjoner med de jeg vil kjenne.

     

    Ubuntu 8.10 er bare konge, skrolling i ufokuserte vinduer er uunnværlig. Oppdateringene går fort, alle programmene er det samme som i Windows. Men her blir alt automatisk oppdatert, og det bare virker. Stor forbedring siden jeg først lekte meg med debian for noen år siden (debian er bra for servere, eller hvis man gidder å konfigurere og kompilere, men det gidder ikke jeg),

     

    Så har jeg blitt frelst :D Er i Pinsemenigheten, der jeg føler meg hjemme. Det er en skikkelig koselig gjeng.

     

    Alt blir bra:D:D

×
×
  • Opprett ny...