Gå til innhold

0lemartin

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 0lemartin

  1. Sting - fields of gold

    papa roach - scars

    My chemical romance - cancer

    phil collins - against all odds

    rascal flatts - what hurts the most

    saybia - the second you sleep

    snow patrol - run

    john lennon - imagine

    savage garden - to the moon and back

    savage garden - truly madly deeply

    five fo fighting - superman

     

    der er noen ;)

  2. Takk for svar :) var foresten Ledningen som var ødelagt. Men vi vet ikke hvem av oss som gjorde så den datt ned. Eller om det var begge. fant en til 600 kr på elkjøp. Men problemet er at jeg har null penger. og da er jeg serriøs. Jeg har nettop kjøpt scooter, og lappen. jeg har heller ikke jobb. er 17 år.

     

    flere som har noen meninger om dette? :)

  3. Hei, jeg vet ikke om jeg poster denne på feil plass, men la gå.

     

    Det hendte en liten situasjon her en dag. Jeg kom ut fra klassrommet og satt meg sidnav en kompis. la oss kalle denne kompisen for Arne. Arne Lånte en Hardisk av en annen venn av meg som heter Åge. Vi satt i en sofa i Hålen. til høyre for meg lå en sekk, og helt på kanten av sofaen, forran sekken, lå Hardisken, som var koblet til dataen til Arne, som satt på høyre siden. dvs Hardisken lå kanskje 5 cm fra kanten, fra å dette ned. Åge, som eide hardisken var ikke der, men kom å sto sidnav Arne på høyresiden, og praten med noen.

     

    da både jeg og Arne snudde oss. datt hardisken ned på gulvet. Dette pga en av oss kom borti sekken, som sto der. som gjor den sklei ned litt, og traff hardisken, så den landet på gulvet. Ingen av oss vet hvem som kom borti sekken, som sklei ned på hardisken.

     

    Senere på dagen fant Åge ut at hardisken, som egentli var faren sin var blitt ødelagt. Hardisken kostet 1000 kroner. og Faren til Åge hadde ikke forsikring på hardisken.

     

    Jeg var aldri borti Hardisken, men da jeg satt meg ned sa Arne jeg måtte være forsiktig med hardisken han fikk låne. Det var jeg. og vi er usikker på hvem som var borti sekken, om det var derfor hardisken datt ned. Og frafør av jukset hardisken litt med ledninger, om den ble bevegd så stoppet hele prossesen med flytting til/fra hardisken. Hardisken datt foresten ca 40-50 cm ned på gulvet.

     

    Alt var et uhell. Kan egentli dette bli stilt til økonomisk annsvar til nokken, så man må betale? Isåfall hvem? Eller står den som lånte den vekk til ansvar?

     

    TusenTakk for svar :D

  4. <u>u2 - with or without you <b>og</b> Stuck in a moment you can't get out of</u>

    Fm Static - Tonight

    <u>Bullet for my valentine - Road to Nowhere.</u>

    <u>Saybia - The second you sleep</u>

    Sonata Arctica - Shy, <b>og</b> Letter to dana

    Scorpions - Wind of change <b>og</b> Still loving you

    The Who - Behind blue eyes

    Elton John - can you feel the love

    Angèlique Kidjo - We are one

    Papa Roach - scars

    <u>Phil Collins - Agains all odds</u>

    The Beatles - Imagine

    Dem er noen av de sangene jeg blir mest emosjonel av... <img src="https://www.diskusjon.no/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wink.gif" style="vertical-align:middle" emoid=";)" border="0" alt="wink.gif" /> gir maange minner, + de er triste...

  5. er 16 år nå.

     

    Og har egentli så lenge jeg kan huske hørt på nesten alt.

     

    Barneskolen: gikk mye i låter på vg topp 20 ^^

    var der jeg hørte 'Ghetto Gospel' av Tupac. Da åpnet jeg ørene for mye annet av Tupac & Outlawz. Senere i slutten av 7ende begynte jeg og høre på all rap/pop/r&b/hiphop.. :))

     

    i 8ende (u-skolen) begnyte jeg å høre techno/trance/house osv..

     

    i 9ende begynte jeg å høre på rock, pop/rock-punk, som blink 182, sum 41, trucks, ramones, fountain of wayne, sr-71 osv.. :p

     

    å ellers har jeg egentli hørt på alt mellom himmel og jord. men en sort musikk jeg ikke liker.. Det er death/black metal, blir for mye skriking å bråk får mine ører :p

     

    her er hvertfall spotify spillelisten min me godt over 700 sanger: http://open.spotify.com/user/0le93/playlis...kPtwl899PpqR9s7

×
×
  • Opprett ny...