Gå til innhold

mikaelvr

Medlemmer
  • Innlegg

    165
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mikaelvr

  1. I løpet av den siste tiden har vi på jobb lært av kunder at vi er lovpålagt å ha sukkerbiter og gratis påfyll. Den ene kunden var veldig sta og sa han hadde lest i avisen at vi var nødt til å ha en påfyllsordning som var billigere enn ny kopp. Nytt for oss, for å si det slik. Den andre kunden kalte oss svindlere som hadde latt ham betale før vi fortalte at vi ikke hadde sukkerbiter. Han sto til slutt i døren og truet med å rapportere oss, før han pekte på baristaen i kassen og SKREK "DERE SKAL HA SUKKERBITER, DET ER LOVEN!".

     

    Dette minte meg overraskende mye om den ene scene i Elling.

     

    "NÅ VAR JEG INNSTILT PÅ FLESK OG DUPPE!!"

    • Liker 4
  2. Dette skal visstnok være en rimelig kjent zombiefilm. Er en god stund siden jeg så den. Etter hva jeg husker ender den iallefall med at en av personene som visstnok skal være "the bad guy" blir etterlatt av de andre på noe jeg tror er en heliport. Her blir han omringet av zombier, og han prøver sitt beste å skyte dem med pistolen sin. Når han endelig bestemmer seg for å skyte seg selv i hodet, er det ikke flere skudd igjen.

     

    Noen som tilfeldigvis vet hvilken film jeg er på jakt etter?

  3. Husker dere siste episode i sesong 4, da Decker fortalte at alt som involverte Chuck og Intersect var nøye planlagt. Vi har egentlig ikke fått vite noe mer rundt dette har vi? I en av de nyere episodene holdt jo også Decker et møte med noen viktige folk, hvor han fortalte hvor viktig det var at Chuck mislyktes i Carmichael Industries. Synes det har vært ekstremt lite oppbygging rundt dette. Også dreper de Decker WTF? Noen som har noe tanker?

  4. Hei

     

    Har akkurat skrevet en oppgave om platon og Sokrates selv, dog det var mye mer snever oppgave enn hva du skal skrive om her. Aristoteles var jo student av Platon, noe som er veldig interessant med tanke på at de har en god del ulike meninger. Som er blitt nevnt så er det nok forskjellene det må legges vekt på her, og ikke likhetene. Kan desverre ikke så mye om Aristoteles så kan nok ikke hjelpe deg der, men hvordan de har påvirket måten vi lever på i dag er jo et veldig spennende spørsmål. f.eks. at Aristoteles igjen var lærer av Alexander den store er jo interessant synes jeg.

     

    Fikk nesten lyst til å skrive en oppgave om dette selv :)

  5. Folk som ikke klarer å akseptere det når et band skifter Sanger.

    Det er helt utrolig hvor mye de maser om det.

    Det er som om verden deres har rast sammen og alt de ønsker er å dra bandet ned i søla. Herregud, det er en GRUNN til at de bytta sanger.

     

    Det er grunn til å klage når et band går fra dette:

     

     

    til dette:

     

     

     

    Får ikke sett spoilerne, hvilket band er det snakk om?

  6. vel, jeg antar jo at det er et "must" at du iallefall løper at par dager i uka på fritiden, med tanke på at det ikke er lekser i faget? Blir jo nesten litt feil å ikke gjøre fysiske aktiviteter i fritida, for så og kreve en bedre karakter i gym.

    Er forresten enig i at jenter ikke burde ha lavere mål enn gutter. Enten skal det være likt, eller så bør jenter nesten også ha høyere mål i det teoretiske

  7. Hei

     

    Er ute etter noen fine quotes som viser hvor ekstremt mye jeg bryr meg. Likte en jeg leste for litt siden:

    C\_/ this is my cup of care. Oh look, it's empty

     

    Noen som har noen fine på lager? En liten tegning hadde jo vært supert :D

    • Liker 3
  8. Hei

     

    Leter etter et spill jeg spilte for VELDIG lenge siden. barnespill faktisk.

    Alt i alt leter du etter en tyv, og du reiser rundt i hele norge. Du ber om informasjon fra pølsebuer, iskiosker etc. men de gir deg kun informasjon om du kjøper noe av dem. Det er viktig at du fanger tyven før han forlater landet.

     

    Mener også det er flere spill av samme sjanger. Det ene handler blant annet om oljeutslipp i sjøen som må stoppes etc.

     

    Er det noen som husker disse, og hva de heter?

    :)

×
×
  • Opprett ny...