Gå til innhold

Flygg

Medlemmer
  • Innlegg

    783
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Flygg

  1. Nå sitter jeg på nevnte nettverk med en lånt laptop. Koblet seg på uten problemer,og uten å ssette Ip-adresse osv. manuelt, så feilen ligger åpenbart lokalt på den stasjonære maskinen. Mens jeg sitter her og surfer står den fast på "identifying" etter at jeg fjernet den manuelt konfigurerte IP-adressen.

     

    nslookup fungerer ikke, så du er nok inne på noe med DNS.

     

    edit: skulle såklart redigert forrige post, men gjort er gjort. Beklager så mye.

  2. Har prøvd å legge inn DNS manuelt i PC, blant annet 8.8.8.8, 8.8.4.4, og noe fra opendns som ikke var like enkelt å huske :). Prøvde også samme dns som på xboxen.

     

    Får som sagt ikke tilgang til konfigurasjonen av ruteren, men mulig jeg blir nødt til å troppe opp på døra til husverten og spørre pent om jeg kan få låne den litt.

  3. Som emnetittelen sier så får jeg ikke benyttet internett med noen programmer. Har prøvd stort sett alt jeg har som bruker internett uten resultat. Jeg kan imidlertid pinge eksterne IP-adresser uten problemer.

     

    Har nett fra Canal Digital via en relativt primitiv ruter (tror canal digital har stått ansvarlig for denne, om noen kjenner typen) som står inne hos husverten. Den har alltid vært et problembarn, men nok om den.

     

    En kveld ramla jeg ut av nettet som i seg selv ikke er uvanlig. Forsøkte å koble til på nytt, men fikk ikke tildelt IP-adresse. Xboxen hadde nett, så jeg la inn innstillingene fra den på trådløstilkoblinga på datamaskinen med en annen IP (192.168.1.102, 255.255.255.0, 192.168.1.1). Nå får jeg koblet til nettverket, og på egenskapene for tilkoblinga står det også at det er internett-tilgang på IPv4, og jeg kan som sagt pinge eksterne IP-adresser, men fint lite annet. Jeg får heller ikke åpnet ruter-konfigurasjonen i nettleseren. Uansett hva jeg forsøker å åpne i nettleser får jeg umiddelbart melding om at siden ikke kan vises. Har fulgt med på sending og mottak av data mens jeg forsøker, og det verken sendes eller mottas noen ting.

     

    Har også forsøkt å restarte ruteren flere ganger, samt holde inne reset-knappen så lenge jeg gadd, uten resultat.

     

    Jeg har forsøkt å benytte nettverksdiagnostiseringa til windows, og fått litt av hvert av meldinger der, men det som primært kommer opp som problem er noe om at proxy-innstillinger ikke lar seg hente automatisk.

     

    Både deaktivering og reinstallasjon av nettverkskort er også gjort uten at det hjalp.

     

    Av brannmur-/sikkerhetsprogrammer benyttes standard windows-brannmur og security essentials.

     

    Er det noen som har noen gode tips?

  4. Er nok noe varierende kvalitet. Har to Razer Diamondback mus som vel nærmer seg sju år gamle. Den ene funker knall fortsatt, og den andre funka knall til for tjue minutter siden da festeanordninga til hjulet knakk og som derfor skal pensjoneres (derfor jeg stakk innom denne seksjonen av forumet faktisk). Har også et Lycosa tastatur, som jeg kjøpte i høst og egentlig er relativt fornøyd med bortsett fra en irriterende (og utbredt) kontaktfeil som av og til gjør at maskinen tror at du holder nede en tast, men om man gidder å lodde dævelskapen er det et helt ok tastatur, om noe overpriset.

     

    Har også en xbox-kontroller fra dem som virker å være av relativt god kvalitet.

     

     

  5. Har merket at jeg ikke har fulltilgang ja..

     

    Problemet er at jeg i stor grad utgjør den lokale IT-administratoren, men jeg er nyansatt, og hele opplegget her er en kaotisk sammenblanding av alt mulig rart av operativsystemer og tull, i tillegg til at han med mest oversikt er på ferie. Syns det er merkelig om akkurat denne maskina er del av et domene med sånne begrensninger siden jeg ikke har støtt på samme problemstilling på andre maskiner, menmen. Mulig jeg bare må formatere dævelskapen.

  6. Har en problematisk maskin på jobben der jeg trenger å redigere noen brukere, samt ulike andre innstillinger. Problemet er at når jeg prøver å åpne blant annet brukerkontoer på kontrollpanelet, systemegenskaper, og en del andre sentrale funksjoner skjer det fint lite. Det vil si, maskina virker å tenke et øyeblikk som om den forsøker å åpne dem, for så å bli avbrutt av ett eller annet. Et par ganger har jeg sett at vinduet jeg prøvde å åpne såvidt popper opp før det forsvinner igjen. Mistenker at det er en eller annen restriktiv tulling som har lagt inn en eller annen form for beskyttelse av systemet, men jeg ANER ikke hva som kan gjøres for å få bukt med problemet. Jeg har tilgang til administratorbrukeren, uten at det har hjulpet meg stort hittil.

     

    Vil helst unngå formatering.

     

     

     

  7. Tror jeg har akkurat samme problemet. Funket ikke med noen reparasjon av installasjonen. Omtrent samme oppsett som deg, men 570 GTX og Phenom II 940, så vi kan ihvertfall anta at det ikke er noe intel-problem.

     

    For min del arter kræsjene seg slik at jeg kommer tilbake til battlelog og får ikke svitsjet tilbake til spillet. Må avslutte det via task manager. Har merket at kræsjene stort sett kommer i like situasjoner. Har for eksempel ennå ikke kommet forbi scenen fra traileren med sniperen i blokka og parkeringsplassen. Jeg får lasta inn autosaven, spilt omtrent 15 sekunder, og så er det kræsj. I MP går det som oftest fint å spille ferdig runden, men når neste runde starter vil jeg anslå at jeg i snitt får løpt omtrent 15m før spillet kræsjer 3/4 av gangene. Fantastisk irriterende...

     

     

     

     

     

    edit: Gjort et par tester til nå. Følgende kan ihvertfall elimineres som årsak: brannmur (prøvd uten), grafikkinnstillinger (testa med alt på low), og browseren (testa både IE og firefox) som brukes til battlelog.

     

     

    Testa også å ha ryggen til det som foregikk i nevnte scene fra kampanjen, og da kræsja det ikke på det vante tidspunktet. Når jeg derimot snudde meg og løp ut for å gå videre fikk jeg en flott grafikkbug i form av at en eller annen gjenstand ble til en enorm brunaktig stolpe som strakte seg tvers over hele plassen før det kræsja.

  8. Sånn for de som måtte være i tvil: Dersom du spiller assault og en fyr med rakettkaster på ryggen kommer bort til det og skriker noe (om det så er på russisk), følger etter deg, og skyter på deg når du ikke reagerer så er det ikke fordi han syns det er gøy. Det er fordi han trenger flere raketter for å ta ut den %&!"#&/%!¤ tanken som står og voldtar laget sønder og sammen!

     

     

  9. Syns nesten aldri jeg blir drept av tuben. Har derimot blitt drept uendelig mange ganger av medicjævler med M60. Jeg hater medicer! De er verre enn ugress. Fjerner du ikke alle på en gang så popper de opp igjen før du får snudd deg, eller skifta magasin for den saks skyld. Liker å spille medic da :p

     

    Hva er forresten greia med at 95% av snipere skal bruke M95? Derfra navnet kommer kanskje.

  10. Det kommer jo nødvendigvis litt an på hvor langt hold det er. På skikkelig langt hold pleier jeg å sikte med den andre prikken under siktekrysset (bruker stort sett kun M24). På mer normal avstand blir det stort sett et sted fra siktekrysset og ned til den første prikken. Om man rigger seg til et sted og har tenkt å sitte der litt pleier jeg å fyre av et skudd mot en fortrinnsvis loddrett flate som er ca så langt unna som jeg regner med å gjøre hoveddelen av skytinga. Da kan du se hvor langt kula faller og gjøre de nødvendige justeringene av siktepunkt.

     

     

     

     

    edit: ser et par stykker var før meg med omtrent akkurat det samme :tease:

     

     

  11. Må si at enkelte folk irriterer meg noe grenseløst. Recons som overhodet ikke gjør en dritt er nå en ting, men å parkere fullgod hardware midt i fiendtlig område med nøklene i er bare utilgivelig. Spilte en runde i går med en fyr som først fant ut at han skulle parkere bradleyen nede ved vannet da vi angrep i starten på Valparaiso. Neste kart fløy han apachen vår på Port Valdez langt bak fiendens linjer og forlot den. Banna skrotnisse!

     

     

    Ixirn.png

×
×
  • Opprett ny...