Gå til innhold

diskusjon1

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av diskusjon1

  1. Borettslaget vårt har fått Canal Digital og vi har fått en ny PVR mottaker med på kjøpet.

     

    Av en eller annen grunn så kommer det ikke noe bilde på TV. Det som er litt rart er at man fint kan se "menyen" der man velger kanaler etc, men etter man har trykket på valgt kanal blir bare bildet svart og man får heller ingen lyd. En annen litt merkelig ting er at radiokanalene virker helt utmerket.

     

    TVen er en gammel bilderørstv og kontakten mellom tuner og TV SCART. (altså har vi overhodet ikke behov for noe PVR-mottaker, men det er nå engang ikke noe jeg får gjort noe med :p )

  2. Takk for svar.

     

    Hadde egentlig tenkt med en kombipedal siden jeg også kommer til å bruke sykkelen til skolen etc, og gidder ikke ta på meg fullt utstyr på korte turer.

     

    Men dersom kombipedaler er mer i veien enn de er til nytte så kan jeg evt vurdere å skifte pedaler før/etter jeg drar på treningstur. Tar jo ikke mer enn et par minutter.

  3. Jeg har vurdert å kjøpe meg en landeveissykkel, men siden jeg er fattig student så blir det litt vanskelig i forhold til økonomien for øyeblikket.

     

    Derfor har jeg tenkt litt på om det har noe for seg å kjøpe klikkpedaler og sykkelsko til min Trek hybridsykkel. Vil det gi større treningsglede eller er det bare waste of money om du ikke har det på en landeveissykkel?

  4. Har selv Beyerdynamic DT 770 og er strålende fornøyd. Bruker de uten hodetelefonforsterker eller annet lydkort enn det som er i en standard HP laptop. Har selv vurdert nytt lydkort for å få utnyttet de enda mer, men har ikke kjøpt det enda. Føler at de holder til mitt bruk, PC og iPhone når jeg er hjemme. Er det virkelig så stor forskjell?

     

    Hvor mange ohm er det på din modell? Har vurdert å kjøpe et sett til samme bruk som deg (PC/iPhone) og greit å vite hva de klarer å drive uten forsterker :) Er du fornøyd med lyden på iPhone også eller synes du det mangler litt trøkk i forhold til når de er koblet til PC?

  5. Jeg trenger et par gode hodetelefoner. Mitt bruk er hovedsaklig til film, ps3-spilling og naturligvis musikk. Vet det er ganske stort bruksfelt, men dette blir mine første skikkelige hodetelefoner så får jeg heller kjøpe nye til forskjellige formål etterhvert. Pris er naturligvis ikke uvesentlig, men sålenge de ikke overstiger 5000kr så klarer jeg meg. Er helt blank på dette med hodetelefoner, men har lest litt på diverse forum i det siste for å prøve å sette meg _litt_ inn i det før jeg spør, men for all del; flame ivei :!:

     

    Kilder

     

    PS3/HD-TV

     

    Skal koble hodetelefonene til TVen/PS3 alt ettersom hva som gir best lyd. Brukes til å se på film og til litt gaming, ikke særlig mye. Skal naturligvis kjøpe en passende forsterker/DAC eller hva som trengs avhengig av behov, er helt grønn på dette området. Tenker at det kan være greit med lukkede telefoner her sånn at jeg kan konsentrere meg om filmen uten å bli forstyrret av omgivelsene? Og like viktig, de slipper å bli forstyrret av meg.

    PC/Laptop

     

    Hører på endel musikk gjennom musikkbiblioteket på pcen. Musikksmaken min er (beklageligvis for denne tråden) bred. Kan høre på alt fra Pink Floyd og Metallica tilhard Hip-Hop og Britney Spears :!: . Har en stasjonær Dell med dårlig standard lydkort og en bærbar med om mulig enda dårligere lydkort. Her må jeg vel også gå til innkjøp av forsterker + DAC da jeg ikke regner med at pcen klarer å drive kraftige hodetelefoner på egenhånd. Om det finnes noen som er veldig lettdrevne ville det vært å foretrekke da jeg kan bruke dem på laptopen en gang i ny og ne uten å måtte flytte på hele oppsettet.

     

    iPhone

     

    Uheldigvis er mp3spilleren min iPhone om dagen og hadde vært greit om den støtter/klarer å drive hodetelefonene. Dette er dog ikke et must da jeg har Shure In Ear og har planer om å skaffe meg en bedre mp3 spiller med tiden.

     

    Noen utvalgte modeller

     

    Har sett mye bra skrevet om Sennheiser HD650, Denon D2000, Beyerdynamic DT770/880 og AKG K 501/701.

     

    Men hvilken er best til mitt bruk? Hvem er den beste allrounderen? Det jeg lurer mest på er om jeg skal gå for en lukket eller åpen variant. Den åpne har som jeg har skjønt det best lyd, iallefall til musikk, mens den lukkede muligens er best på film? Så er det jo greit å spare omgivelsene for bråk iallefall om de er så lettdrevne at jeg kan bruke de sammen med iPhone (en annen mp3 spiller senere) og laptop på reiser.

     

    En outsider for meg er Beats by Dr. Dre. Er klar over at den er overpriset og ikke så "classy" som de andre modellene her, men den er lukket, har god isolering/støydemping og passer sammen med iPhone.

     

    --------------------------------------------------------

     

    Ble mye dette, men alle innspill og tanker er hjertelig velkomne.

×
×
  • Opprett ny...