Gå til innhold

jennymor

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jennymor

  1. De garasjeportåpnerne jeg har vært porti, har hatt en manuell utkobling. Dvs at man kan gå inn i garasjen via en luke eller dør, dra i en snor og deretter åpne døra manuelt. Hvorfor er den eneste portåpneren INNI garasjen? Snakk med tidligere eiere og forsøk å få tak i nøkkel. Alternativt er det vel å skaffe en ny fj.kontroll og gamble på at de bruker standard pinkode.

     

    Vi har en liten hjelpsom gutt som oppdaget at garasjen sto åpen. Han fant en pinne og fikk presset inn bryter oppe under taket. Selv sprang han ut (den går ikke så fort igjen) Skal starte nøkkeljakt. Ellers er det et par vinduer vi kan prøve oss på.

     

    Hvis det er en tregarasje uten ekstra sidedør så kan det kanskje være en løsning å fjerne noen bekledningsbord i veggen, alternativt å flytte noen takstein å ta seg inn den veien.

     

    Det er en gammel garasje av noe slags metallbord. Vi får prøve oss frem med litt alternative løsninger. Kan evt også borre hull i bakvegg og presse bryter på innsiden med lang kjepp :-) Himmel, så klønete!!!

  2. Det foreligger ikke fradragsrett for inngående merverdiavgift ved kjøp av varer/tjenester som skal benyttes som gaver. Det er også beløpsgrenser for hva som gir skattefradrag.

     

    Det foreligger heller ikke fradragsrett for inngående merverdiavgift på anskaffelser i forbindelse med julebord, jubileer eller andre tilstelninger av sosial art.

     

     

     

    Da har vi det på det rene. Tusen takk for svar!

×
×
  • Opprett ny...