Gå til innhold

hanzenn

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hanzenn

  1. Heisann!

     

    Har lagd et shell-script, som laster ned noen filer med wget, flytter fila, konverterer og sletter den gamle fila. Alt dette fungerer helt fint, men så prøver jeg å kjøre det via PHP med shell_exec(), jeg får frem output'en, men ingenting skjer. Ser ut som jeg mangler rettigheter, har prøvd å gitt apache brukeren (www-data) sudo for å se om det funker, men ikke det en gang vil virke.

     

    Noen som har peiling?

  2. Tyder på at du har et varme problem, mest sannsynligvis CPU som blir for varm for da slår PCer seg normalt av.

     

    Last ned og installer et program som sjekker temperaturer, f. eks. HWMonitor. La programmet kjøre mens du holder på med PCen og sjekk temepraturer og evntuelt spenninger.

     

    Hva mener du med " Er mest sikker på at det er hardware da den ikke vil laste windows før den skrur seg av."?

     

    Takker for tips skal prøve det.. Var inne på tanken at det kunne være virus e.l, men det er lite sannsynlig da den nekter å skru seg på.

  3. hello.

     

    PC'n min har fungert fint å lenge nå, men den har begynt å slå seg av etter 15-40min bruk. Akkurat som om noen drar ut strømkabelen, bare kutter helt. Når jeg skal starte den igjen må jeg vente 5-10min ellers vil den ikke, hører bare viftene starter så slår den seg av. Har sjekket vifta på CPU'en om den funker og det gjør den. Er mest sikker på at det er hardware da den ikke vil laste windows før den skrur seg av.

     

    Litt tekniske opplysninger om noen lurte:

    Intel i7 920

    Corsair Dominator 1600mhz 2gbx3

    Gigabyte duraflex (noe slags gaming HK)

    Samsung (harddisk og cd-rom, har ikke navnet på de)

     

    Takker for alle svar :D

  4. Det er lenger en 2-3 år siden S3 leverte dedikerte skjermkort. Begynner å bli noen år siden VIA kjøpte de opp. Så grafikkløsningen er sansynlig vis integrert på VIA-chipsetet. Her er en oversikt over Win XP -drivere til integrert UniChrome Pro grafikk.

    Du glemte å opplyse hvilket operativsystem du skal ha driver til.

     

    Den kjører XP professional. Står ingenting om CLE266 f.eks

  5. Heisann!

     

    Har akkurat kjøpt meg en ny båt (Skater 13foot - 1994), den har noen mindre glassfiber skader. Har jobbet med glassfiber før og lurer på hvordan det funker på båter og om det er noe forskjell.

     

    Trenger også en kalesje til denne og lurer på om det er evt. en norsk skater forhandler som selger disse, eller om jeg må få en skreddersydd.

     

    ~ Hanzenn

  6. Er det noen av dere som spiller sa-mp? La oss diskutere alt relatert gtasamp her, fant ingen sånn tråd fra før så. Skriv hvilken server dere spiller på så skal jeg skrive dem opp i tråden. :-)

     

    [Driver for tiden å scripter et eget RP system som jeg tror kommer til å bli ganske bra, så jeg trenger beta testere.]

  7. Heisann

     

    Har et problem når jeg bruker internet explorer og det er noen flash applikasjoner som kjører. Hvis du tar f.eks sol.no som det er masse flash reklame så begynner IE og bruke MASSE CPU. Har lastet ned en bugfix som jeg fant på nettet men det ser ikke helt ut til at den funker. Kun på enkelte PC'r også må du re-innstalere etter hver restart. De fleste maskinene har versjon 7.05730.13 innstalert, men finner samme problemet i 8. Har søkt på google men jeg finner ikke noe bra svar.

     

    Hvis du skal si at jeg skal droppe IE og gå over til firefox eller opera kan du droppe det siden dette er innen kommunen og skoler osv, bruker internet explorer som jeg ikke kan gjøre noe med ..

     

    ~hanzenn

×
×
  • Opprett ny...