Jump to content

CME

Medlemmer
 • Content Count

  572
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

49 :)

About CME

 • Birthday 10/14/1996

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Strøm er inkludert i leia. Kontaktpersonen min kom innom for noen mnd siden med en kar, enten fra deres forsikringsselskap eller fra el-selskapet for å skrive ned alle mine ting som var ødelagt, samt alle tingene som var en del av leiligheta. Regner med de da får/fikk erstatning av el-selskapet, og at jeg da skal få hos dem. Jeg tenker å sende en mail til utleier og si at jeg holder igjen 2000 kroner på siste leia om de ikke ordner dette i mellomtiden.
 2. Da forstod du feil. Hadde innboforsikring. Slik jeg forsto det er utleier skyld i overspenningen. Dette er i et leilighetskompleks, og leier ikke hos privatperson.
 3. Jeg flyttet inn i en hybel i august i fjor. Ca. En måned etter ble det problemer med strømmen som ødela noe av tingene mine. (Overspenning?). Jeg fikk beskjed om å melde inn til innboforsikringen, og jeg har fått erstatning fra dem. Jeg ble fortalt at utleierne skulle erstatte egenandelen. Utleierne er et eiendomsfirma. Denne egenandelen har jeg ikke sett ett øre fra enda, og nå er jeg på vei til å flytte ut av hybelen. Hver gang jeg tar dette opp med kontaktpersonen min får jeg høre "Det er bare noe papirarbeid som gjenstår." I oktober fikk jeg høre at det var noen uker som gjenstår. Sendte de nå en melding og fikk ikke svar denne gangen. Det er ikke veldig store summen det er snakk om, 2000 kr. I kontrakten har jeg inkludert tv. Vi ble enig om at jeg skulle si ifra om jeg ønsket programkort og dekoder. For over en mnd siden sa jeg at jeg ønsket dette, og har vært helt stopp her også. Jeg sa opp for noen dager siden. Ønsker egentlig å flytte tidligere ut av leiligheten enn avtalt i kontrakten. Har jeg noen rettigheter her som kan tillate meg å flytte ut tidligere? Om ikke, hva kan jeg kreve? Kan jeg holde igjen 2000 i leie frem til de ordner dette?
 4. Jaja, var rundt 10k jeg håpet på. Takk for svar. Prøver med på 12 først med litt å gå på 😁
 5. Kjøpte en gamerlaptop i august 2017. https://www.power.no/data-og-tilbehoer/pc/baerbar-pc/asus-rog-strix-gl502vs-gz224t-156/p-504595/ Har blitt oppgradert til 16gb ram. For ca 8 mnd siden fikk den nytt hovedkort og cpu på reklamasjon, og den har nettopp vært på reperasjon og byttet skjerm, så skjermen er helt ny. Hva kan jeg forvente å selge denne for?
 6. Nå funket det fint i noen dager, men ser nå at problemet kommer når pcen har vært i sleepmode, og eneste måten å fikse det på er å fjerne bluetooth-driveren og innstallere den på nytt. Driveren har jeg oppdatert. Virker ikke som at det er et problem med antenna. Vet ikke hvordan jeg slår av 2.4GHz, men litt rart at det funker perfekt helt til pcen går i sovemodus. Det er ingen plasser hvor jeg kan krysse/avkrysse for "turn off device to save power". Jeg kan leve med problemet, men er grusomt irriterende.
 7. Jeg prøvde nå å koble til min PS4 stikke, da jeg ofte spiller med den. Den har aldri vært et problem før, men nå når jeg kobler den til, så slutter ikke datamusen å virke, men musen lagger veldig. Med en gang jeg slår av stikka, så lagger ikke musa lengre, men får problemet over.
 8. Bygde ny pc for noen uker siden og alt har funket bra helt til i dag. Har en bluetooth mus, og tidligere i dag når jeg slo på pcen, så virker det som at bluetooth driveren restarter seg hver gang jeg prøver å bevege den, så funker den en stund, men med en gang jeg stopper musen, for eksempel for å skrive, og så begynner å bruke musen igjen, så hører jeg den windows-lyden om at noe ble koblet ut, så må jeg vente flere sekunder før jeg kan bruke den igjen. Når jeg går inn på nettverkstilkoblinger, så ser jeg at bluetoothen forsvinnner fra lista, og dukker opp igjen med en gang jeg prøver å bevege på musen. Jeg reinstallerte bluetooth-driveren, og det hjalp helt til pcen gikk i hvilemodus, da kom samme problemet igjen. Jeg har en MX master som er noen år gammel, og jeg har koblet den med bluetooth til maskinen, altså jeg bruker ikke chippen som fulgte med da den har jeg mistet. Hovedkortet mitt, et msi X570 Pro carbon har wifi og bluetooth integrert, og det er den bluetoothen jeg bruker. Har ellers Ryzen 7 3700X, Msi RTX 2070 Super, og 32 gb Corsair vengeance ram. Har ikke endret på noe innstillinger, og har aldri opplevd dette problemet før. Har en billig kablet datamus, og opplever ikke samme problem med den. Vis jeg jobber for å hele tiden holde musen i bevegelse så stopper den ikke opp. Noen ide om hva problemet er?
 9. Har 2000 å bruke på RAM, bør jeg kjøpe 32gb 3200mhz CL16 eller 16gb 3600mhz CL16? Regner forsåvidt med at jeg ikke kommer til å få bruk for 32gb med det første.
 10. Vet jeg er ganske sent ute, men kom inn på tanken da jeg må sende inn pcen på nytt. Sendte altså inn pcen til power i midten av september og fikk den tilbake i midten av desember. Jeg tok kontakt flere ganger uten å få svar. Tilslutt ble jeg fortalt at de hadde rotet den bort pga ombygning. De hadde da funnet den og skulle begynne reperasjonen. Ble lovet kompensasjon men fikk ikke det heller. Nå har jeg et nytt problem med pcen, som kom samtidig som jeg prøvde å selge den. Det er ikke samme problem som sist. Leste på dinside at jeg muligens kunne heve kjøpet om reperasjonen tok mer enn 6 uker, men står ingenting om at det må skje mens den er på service eller om jeg kan klage i ettertid. Kan ikke nå gå uten pc i 3 mnd til, og har ikke råd til å kjøpe ny uten å selge den jeg har, så kvier meg veldig for å sende den inn igjen. Vet noen om jeg har grunnlag for å klage?
 11. Kameraet ser ut til å forsterke fargene. De er ikke så kraftig som på bilde.
 12. Åpnet pcen i dag og så lilla merker på en del av skjermen. De sees kun når det er mørkt bilde bak. Har noen vært borti dette, og går dette på reklamasjonsretten? Er ekstremt kjipt da jeg prøver å selge pcen for å kjøpe meg studentpc. Har prøvd å restarte, og har prøvd å oppdatere drivere. Skjer ingenting om jeg presser på de, både bak og framme på skjermen. Skjer ingen ting når jeg beveger på skjermen heller. Edit: Er forresten en ASUS ROG STRIX GL502VS-GZ224T
 13. Oppgraderte fra OP 6 til 7 pro. Fantastisk telefon! Synes kameraet har vært veldig bra, og nightscape har for meg funket kjempebra uten prikker/stjerner rundt omkring på bilde heller som jeg har hørt noen klagd på. Brukt telefonen mye. Ladet den sist natt til 23. og har enda 34% igjen.
 14. CME

  Dekkdimensjoner og trykk

  Tusen takk for et ordentlig klart svar! Da fyller jeg littegrann ekstra, så får jeg se hva de sier på eu kontrollen
 15. CME

  Dekkdimensjoner og trykk

  Skulle fylle luft i dekkene i dag, men oppdaget at dimensjonene på sommerdekkene ikke er de samme som står i døra/manualen/vognkortet. Det som står i vognkortet og ellers er 215/40R18 mens det som står på dekkene er 225/45r18. Lurer derfor på, vil dette kunne bli et problem på eu-kontrollen, og hvordan vet jeg nå hvilket lufttrykk jeg skal bruke?
×
×
 • Create New...