Gå til innhold

slakte

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av slakte

  1. Ved å registrere seg slik som det står i guiden, må man vente 2 uker før man kan starte å bruke spotify, eller kan man bruke den med en gang etter instalasjonen?

     

    ps: Om noen har en invite så tar jeg gjerne imot :D

     

    du kan begynne å bruke den med en gang;)

  2. integrerings politikken til frp er drit bra, og hadde faktisk tenkt å stemme frp før jeg satt meg inn i resten av den råtne politikken de bedriver. skulle gjerne stemt for dem pga innvandring, men vil ikke støtte dem i å kjøre landet på ræva. det er lett å se at de alltid har vært i opposisjon og ikke vet hvordan det er å forholde seg til et statsbudsjett!

  3. jeg stoler på at det norske folk gir arbeider partiet flertall, de er passive på noen områder, men i alle fall ingenting som går til HELVETE når de styrer. Vi har det ikke vondt her i Norge, har vi vell? Og hvem har regjert det meste av tiden som har ført oss hit?

     

    FRP lurer masse folk med de syke løftene sine, hvis de får makt har det 2 mulige utfall:

     

    1. De gjennomfører det de sier og kjører hele landet på ræva.

    2. De skjønner at programmet deres ikke kan gjennomføres, og alt blir stående som

    tomme valgløfter.

  4. for utviklinga sin del bør folk slutte å tro på eventyr. se hvor treigt det gikk i middelalderen da alle måtte følge kristendommen for å ikke bli kappa huet av. etter darwin har forskerne slutta å ta høyde for at gud har lagd alt, og se på den teknologiske utviklinga siden det!

     

    I fremtiden kommer all religion til å bli sett på som primitivt, det er det ingen tvil om.

  5. Skulle kvitta meg med angsten, det hadde gjort livet MYE enklere. Men veit jo at skal jeg bli kvitt den kan jeg ikke fortsette med dritten, det er jo grunnen til at jeg har det i utgangspunktet.

    Tror suget etter peppern alltid kommer til å være der for oss som har brukt det, når man først har kjent på den rusen glemmer man det ikke. Trikset mitt når jeg savner det som mest er å tenke på de kjipeste nedturene jeg har hatt, og røyke en bønne i steden.

     

    Det er motiverende å lese det du skriver, snakker jo aldri med folk om dette til vanlig... Det gir håp å se at folk har klart å komme seg ut av det. Så ja, det er mye i det du skriver.

  6. Jeg kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver. Har slitt med mye av det samme som deg med rus og sånn. Selv så nærmer jeg meg de 30 nå. Alt jeg kan si er at du er fortsatt ung. Mye av angsten og sånn kan fortsatt sitte lenge i, men det blir bedre. Tida er det du må ta til hjelp. For tro meg når jeg sier deg at det blir bedre. Babysteps kanskje, men også de tar deg riktig vei. Får du noe hjelp mot den sosiale angsten? Ikke tenk på at du skal leve opp til det bildet av deg. Du trenger ikke det presset. Du er der du er nå og som du sier selv så har du fått kutta ut det tyngste. Det er bra. Kan jeg spørre hva du gikk på eller vil du ikke ut med det "offentlig"?

     

    Jeg tok en feig en nå og svarte på dette som gjest selv så skjønner om du ikke vil dele alt.

     

    takker for svar, det hjelper å vite at noen der ute har kjent det samme på kroppen :)

     

    har brukt alt fra hasj til heroin, bortsett fra noen obskure syregreier. men den vanligste mixen for min del har vært hasj, øl, amfetamin og helst litt benz på toppen. har kutta ut det meste, men drikker og røyker hver dag fortsatt. har tenkt å kutte ut det og, men alt til sin tid ikke sant? hehe. det er den eneste medisinen mot angsten, spurte legen om sobril men fikk bare quetiapin. ingen vits med c-preparater spør du meg, det er som å spise fluor tabletter og håpe det skal funke heh...

     

    Personlig så prøver jeg og svare alt, men på visse temaer så har jeg mye erfaring spess. på rus.

    Men jeg vet desverre ikke alltid vet hva jeg skal si desverre:(

     

    Men Slakte: Jeg er på mitt 6 år som nyktern nå var sprøytemisbruker og det beste rådet er ta en dag om gangen.

    Har du fastlegeså kanskje be om og få henvisning til Put, det er ikke ren psyokologi...du kan bruke det til og tømme deg osv.

    Kan hjelpe sterkt når man blir fylt opp noe, vi eksmisbrukere vet godt hva er og hva det kan gjøre med oss.

    Er du plaget mye med rustrang, det jeg menr er hvordan går det på det området?

     

    takker for rådene. har vært inn og ut av forskjellig behandling de siste åra, alt fra rehab til psykiatrisk. har ikke funka for min del, men har jo rusa meg hele tiden allikevel så kanskje ikke så rart hehe.

    ang rustrang har jeg mye av det og har ikke slutta å drikke og fyre. brukte sprøyter selv, har vært nykter i ca 2 mnd, og savner selvfølgelig amfetamin rushet. får begynne å hoppe i fallskjerm eller no, det må da hjelpe :D

     

    har stor respekt for at du har klart å være nykter så lenge. har du fortsatt rustrang, evt hvordan takler du det?

×
×
  • Opprett ny...