Gå til innhold

JonasPB

Medlemmer
  • Innlegg

    298
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JonasPB

  1. Men hva da med norske kunder? Norske kunder ble invitert til å delta i ett tysk massesøksmål som ble avgjort i år, men der begrenset dommen erstatningsansvaret til tyske kunder. Selve søksmålet var anført av tyske forbrukermyndigheter, så da må man lure på hvordan det norske forbrukerrådet ser på en slik sak? Det er jo tross alt solgt en del VAG kjøretøy her opp gjennom.

    • Liker 1
  2.  

    Jeg er DNB kunde og bruker den kontaktløse delen på bankkortet mitt, men jeg skulle GJERNE kunne brukt Fitbit Pay / Garmin Pay funksjonen også sånn at jeg slipper å dra fram kortet i det store og hele, og heller sveiper klokka over. Idag kan jeg kun bruke mastercard fra andre tilbydere til dette...

     

    Regner med at dette havner i samme kategori hos DNB

     

    Hvem kort bruker du da?

    Jeg irriterer meg at jeg ikke kan bruke garmin pay.

    ikke funnet noe andre norske som støtter det.

    Jeg har dnb og de vil ihvertfall ikke støtte d

    Har ett Mastercard fra SAS Eurobonus som fungerer :)

  3. Ettersom Telenor ikke kunne gi meg noe godt tilbud når Djuice ble lagt ned ble jeg tipset av en kundebehandler der (hos telenor altså) om at Talkmore kanskje kunne ha noe. Snakket med en derifra, og har nå en løsning med 3GB (2GB inkl. + 1GBekstra) til 187kr i måneden. Ettersom Talkmore er i telenorsystemet har jeg beholdt alle de samme fordelene derfra.

    • Liker 3
  4. Jeg reiser endel i arbeidet og når man skal tråkle flyplasser og hotellganger mange ganger i måneden er vekt og størrelse viktig (for meg), Og da er dette kompromisset svært bra. En lett 13-14" med gode taster og nok futt til å faktisk kjøre litt nyere spill gjør ukeslange hotellopphold mye bedre. Selvfølgelig ingenting i konkurranse med ett 1050ti, men det er rett og slett ett helt annet segment

  5. Dobbelt så mye og raskere ram, en ekstra SSD (Elkjøp/MSI har 2x128GB SSD + 1TB 7200HDD). 

    Jeg har kikka på den selv, og satte sammen delene hos komplett (vet det ikke er den billigste siden men fortsatt) og da havnet prisen på underkant av 15000. Vil si det er en veldig god pris når skjermkortet alene koster 4-5-tusen. 

  6.  

    Det første du må se etter er bios støtte for 2600K, du kan og se etter 3770K og 3250. Men bios må støtte dem før du setter dem inn i maskinen.

    Hovedkortet er ett Gigabyte GA Z77N og ifølge produsentens hjemmeside

    ''Supports 3rd and 2nd Gen. Intel® Core™ CPUs (LGA1155 socket''

     

    Dette skulle vel bety at den støtter de to typene du nevner? 

     

    https://www.gigabyte.com/Ajax/SupportFunction/GetCpuList/?Value=4337&Type=Product

     

    Også her ser det ut til at så lenge BIOS versjon er F2 så skal alle være støttet. 

  7. Heisann! 

    Jeg sitter på en Komplett Gamer mini i10 med en i3-3220 (3,3Ghz, Dual Core) prosessor paret med ett Zotac 660 2GB og 6GB ram, med 120GB SSD og en 1TB SSHD. 

    Slik jeg ser det er det i stor grad prosessoren som er flaskehalsen idag, og ihvertfall den delen som har vist seg vanskeligst å bytte. 

     

    Jeg har søkt etter en oppgradering på prosessorsiden, men dette viser seg å ikke være enkelt. 

    Finnes det idag en nettbutikk som selger ''utgåtte'' prosessorfamilier som passer til brikkesettet LGA1155 eller er jeg prisgitt bruktmarkedet? 

     

    Uansett utfall av de to variantene, hvilken prosessor vil gi meg mest ''bang for the buck'' i den familien, og hvilke andre oppgraderinger vil regnes som lønnsomme uten å bytte hele hovedkortet og dermed kabinettet sannsynligvis? 

     

    På forhånd tusen takk for alle som tar seg tid til å svare

  8.  

     

    "Slik kan du fortsette å høre på radio når FM-signalene forsvinner"

     

    Men det skjer altså ikke på mange år (hvis i det heletatt!) enda! Jeg koser meg med min FM-radio her og alt som har forsvunnet er ARK med sine elendige sendinger. IKKE noe savn spør du meg!

    Det har vel alt skjedd i store deler av landet. 

     

    Stort sett bare de store kanalene som er borte fra FM

    Her (Ålesund og omegn) er det nå kun Radio Ålesund og Nordvestnytt (kristen kanal) som ennå sender på FM. Alle øvrige har gått over til DAB

×
×
  • Opprett ny...