Gå til innhold

selux

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av selux

  1. apropo tynne argumenter.
    Hva er tynt?Er ikke symptomene av inaktivitet en samfunnsproblem? Bidrar ikke spilling til mer tid foran skjermer?Jeg gamer selv, men ikke narr meg til å tro at alle aspekter ved denne aktiviteten er positiv.

    Når du sa "her var det mange tynne argumenter" antar jeg at du mente at artikkelen baserte seg på ett svakt grunnlag. Noe som er komisk når du i din neste setning kommer med utsagn uten noe grunnlag.

     

    Hvilke symptomer har inaktivitet? Spilling bidrar selvfølgelig til mer tid foran skjermen, hvordan kan det gjøre noe annet? men hva så?

    Tror ingen noen sinne har påstått at alle aspekter av PC-spill er positive.

     

  2. Gjør det som er nevnt tidligere med å bytte passord og mail adresse så tviler jeg sterkt på at han klarer å hacke deg. Han sier "itll take a long time" så er mulig han planlegger å bruke brute force, men hvis det er tilfellet og du har ett bra passord, vil det være umulig å komme seg inn fordi:

     

    Si at det finnes ca 90 spesialtegn du kan ha i passordet ditt og si at du har ett passord på 8 tegn det vil si at det finnes 90^8 = 4,3046721 × 10^15 forskjellige muligheter. Hvis vi når antar at han klarer å teste 1000 passord i sekundet noe som egentlig er veldig mye. Vil det ta 4 304 672 100 000 sekunder å teste alle kombinasjoner dette til svarer 136 409,741 år. Husk også at facebook vil reagere hvis noen prøver flere å logge inn på en konto mange hundre ganger uten riktig passord.

  3. Hva må han egentlig ha tak i for å hacke laptop'en min fullstendig? Og hva er egentlig dictionar attack, hvordan funker det?

    dictionary attack vil si at man bruker ett program som prøver å logge inn med vanlige passord, sånn som :

    password, pw1123, manchester, osv..

     

    Har du åpnet noen porter på ruteren din, så kan det være en stor svakhet, men ellers er jeg usikker på hvordan han kan komme seg inn på din PC. Husk også at de fleste rutere får ny IP når du re-starter ruteren og hvis han ikke vet IP adressen din kan han ikke hacke deg.

  4. Kan ikke noe så mye om lover, men er mulig denne loven gjelder her:

    http://www.lovdata.n...22-010.html#145

     

    "Med bøter eller fengsel inntil 6 måneder straffes den som"

     

    Det er i Norge da, men kan tenkte meg at England har noe tilsvarende.

     

     

    Jeg lurer litt på hva han mener han kan gjøre med den lokale IPen, for det er vel bare det man finner ved å kjøre ipconfig uten noen parametre?

     

    Man finner den globale også, men ved IPV4 har vel ruteren samme IP som nodene koblet til samme IP(?)

  5. Han er en sånn hacker ja.. Det han bruker er nok ett program som gjør ett slags dictionary attack, denne metoden fungerer (overraskende) ofte, men hvis du har ett "ordentlig" passord er sjansene lave. Du kan jo alltids minne han på at det han gjør faktisk er ulovlig, vet ikke om det hjelper men.

  6. Takk for svar alle sammen, fikk den av nå! :dremel: varmen den lenge med hårføneren også brukte jeg en flattrekker til å vri den av.

     

    Håper bare den fungerer når jeg setter den på igjen og at jeg ikke har ødelagt den. :confused:

  7. Jeg har ikke hatt på ny pasta siden jeg kjøpte den, så det er den originale. Hvor får jeg tak i sånn elektrisk rensemiddel?

     

    jeg har prøvd å løsne den med alt mulig rart, men det virker som om pastaen er helt brent inn eller noe.

     

    edit: kanskje ett dumt spørsmål, men kan CPU'n bli for varm når jeg blåser på den med en hårføner? (synes den blåser veldig varmt)

  8. Som tittelen sier sitter CPU'n fast i heatsinken. Jeg har prøvd å løsne den ved å vri på den, bruke hårføner for å varme den opp og arctic clean, men uten hell. Har ingen anelse om hva jeg skal foreta meg nå, så flere tips er velkomne =) Noen som aner om dette kan gå på garantien på noen som helst måte?

     

    Det er snakk om en AMD 1055T

  9. Jeg vil anbefalte deg å tenke over det jeg sa. Hvis du ikke vil ta meg på ordet så se på andre forum og artikler. olestokk har klart andre meninger, men 7850 gir deg en god del mer for pengene. Dette vil veldig mange tester også fortelle deg hvis du ser litt rundt. Hvis du skal kjøpe en pc til 5000 er det dumt å bruke 1400 kr på HK, med mindre du faktisk trenger alt kortet tilbyr. Hvis du går på tomshardware eller tilsvarende sider er det veldig mange som er ute etter lignende oppsett med mange forskjellige og godt begrunnede innspill.

×
×
  • Opprett ny...