Gå til innhold

Akrobaten

Medlemmer
  • Innlegg

    424
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Akrobaten

  1. Bare jeg som synes at arbeidslivet faktisk ikke er så interessant som man trodde da man var student? Det er klart at det kan skyldes jobben min som konsulent, ja. Mye fokus på inntjening og tid, og ikke så mye på fag sånt sett.

    Det kan nok skyldes at du har blitt konsulent, ja (selv om jeg hører om tidligere klassekamerater som trives godt som konsulenter). Som forsker i et stort firma er jeg positivt overraska. Jeg hadde egentlig håpa på å kunne forske i et lite firma og dermed være mer selvstendig, men det viser seg jo at jeg får styre dagene mine ganske mye selv her også. Er selvfølgelig et stort fokus på tid og penger, men ikke i nærheten av så mye som jeg kunne frykta.
  2. Noen som vet hvordan det er med bruk av prosjektoppgave-materiale i masteroppgave? Skrev et kapittel med teori jeg ble veldig fornøyd med i høst, som fortsatt er gjeldende for masteroppgave, og veileder har dårlig peiling på den slags praktisk rundt oppgaven.

     

    Anyone?

    Jeg brukte i praksis den samme teorien som på prosjektoppgaven, i tillegg til at jeg la til litt nyere forskning samt temaer som kun var relevante for masteroppgaven. Jeg retta selvfølgelig på småfeil fra prosjektoppgaven også, men bortsett fra dette var mye av teorien direkte avskrift. Dette ble aldri noe problem for meg, men kan jo hende det er annerledes på andre institutter.
  3. Trist avslutning på en sesong som har variert fra helt elendig til veldig bra. Må virkelig gjøres noen innkjøp i vinter, ja. Kan ikke helt se for meg hvilke aktuelle spillere som passer inn, men. På spissplass kan vel Mos være aktuell dersom han forlater AaFK nå, han har jo putta jevnt og trutt i år.

  4. For noe forbanna dritt, dette er faktisk en skandale av en avgjørelse.

     


    Tar en liten gjennomgang av stallen:

    Bra post, enig med det aller meste. Men, er ikke helt enig i at Lekven er "habil"; de fleste kamper jeg har sett av ham ligger han på et akseptabelt middels nivå, før han helt ut av det blå slår helt håpløse feilpasninger. Vi kan virkelig ikke ha en midtbane der Lekven er den beste spilleren.

  5. Hvorfor anbefaler du G5 fremfor G6? Kun pga batteriet? Enig i at det er et problem å ikke ha utskiftsbart batteri, men de nye batteriene skal vel ha en ganske god kapasitet, samt mulighet for hurtiglading.

     

    Pris er egentlig ikke noe stort spørsmål, men jeg kjøper ikke en telefon til 8000 hvis den er minimalt bedre enn en til 5000. Samsung synes jeg f.eks. har veldig overprisede telefoner i forhold til egenskapene, samt mye unødvendig bloat (det var iallfall sånn da jeg hadde min forrige Samsung). Jeg har heller ikke opplevd Samsung-telefoner med så lang levetid som G4 har hatt for meg og veldig mange andre.

  6. Forslag til en god erstatning for G4? Har hatt den i litt over to år nå, og har egentlig vært strålende fornøyd hele veien. Bytta ut HK etter ett år pga boot loop, og kjøpte nytt batteri tidligere i år. Merker at den sakte, men sikkert begynner å slite med diverse oppgaver, og den er ikke noe glad i hodetelefoner lenger, tipper pga vann i hodetelefoninngangen.

     

    Ønsker en oppgradering med de samme fordelene G4 hadde i sin tid - stor og god skjerm, godt kamera med avansert kameraapp, ok batteri, bra maskinvare.

  7. Gutta spiller et par-tre strålende kamper, før selvtilliten får seg en knekk etter et kneptent tap mot et veldig sterkt lag. Plutselig er selvtilliten på bånn, og vi spiller som et nedtrykksklart lag uten noe som helst å kjempe for. Deila må virkelig få gjort noe med det mentale i dette laget, hvis det ikke skal bli nedre halvdel av tabellen neste år.

  8. Mange konsulentselskaper prøver også å ha bra work-life-balance, blant annet der jeg jobber. Ingen påtvungen overtid, annet enn kanskje små perioder. Flexitid, så så lenge jeg er på kontoret 9:30-15:00 ish og jobber 37,5t uken er alle happy.

    Dette er såvidt jeg vet også ganske vanlig blant de store industribedriftene. Avtalt overtid i små perioder kan ofte også taes ut som ferie senere.

  9.  

    Kjenner jeg savner strukturen med å jobbe 8-4 for så å gjøre hva jeg enn vil senere på dagen og ha fri i helgene. Sliter med dette i studentlivet, at det alltid er noe arrangement på dagtid og så må man jobbe kvelder for å kompensere. Er 5. klassing som starter jobbsøking nå og har veldig gode karakterer. Vurderer å ikke sikte for høyt for å kanskje få en mindre ambisiøs og arbeidsintensiv stilling, men vet ikke om dette er riktig fremgangsmåte.

     

    Hva er egentlig hemmeligheten bak å få en 8-4 jobb? 

     

     

    Statlig :p

     

    Finnes da fint 8-16-jobber innen privat sektor også; dersom du ikke satser på akademia eller lederstillinger innen forskning.

    Jobben jeg har krever en del innsats, samt litt ekstra arbeid når det nærmer seg tidsfrister, men som regel blir det 8-16.

  10.  

    Vega 64 custom kort ryktes å kunne være tilgjengelig November. Hvis det er tilfellet så er det ikke sikkert at vi får se Vega 56 custom kort før kalenderen bikker 2018.

    Virkelig? Hvor har du dette fra? Jeg trodde egentlig de skulle vært her nå, jeg. Mener jeg leste at de skulle lanseres ca 2 uker fra referansekjøleren, men det toget har jo gått.

×
×
  • Opprett ny...