Gå til innhold

Hamar17

Medlemmer
  • Innlegg

    291
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hamar17

  1. Bilen din er ren inspirasjon på fire hjul. Jeg er mad jealous. Liker at alt du har gjort er så cleant, bilen er tøff og særegen uten å rope etter oppmerksomhet som alle rånerne der ute. Når jeg ser din bil får jeg bare lyst til å bruke alle pengene jeg har til disposisjon til å forbedre min slitne A6.

     

    A3en er rett og slett bare porno. Et levende forbilde! Me gusta :)

    • Liker 1
  2. Øker denne lyden eller forsvinner den i takt med turtallet? Det første som slår meg er dårlige tennplugger, eventuelt defekt coil eller andre tenningsproblemer...

     

    Hvilken motor sitter i bilen?

     

    Lyden er uavhengig av turtall og gir. Den eksisterer på tomgang også. Jeg har liten peiling på hvordan tilstanden til f.eks tennpluggene er, så det kan nok være noe relativt enkelt.

     

    Det er 2,0 med 117 hestekfrefter tror jeg. Skal sjekke i vognkortet i morgen.

  3. Hei!

     

    Som emnetittelen sier har jeg en Audi A6 med en blaffrelyd i motoren. Jeg har ingen utdannelse innenfor mekanikk og ikkenoe grunnlag for å uttale meg om hva det kan være. Jeg bare lurer på om det er noe som kan høres kjent ut for dere som kan litt mer. Bilen har gått ganske langt, men ikke skummelt langt, reg. reim skal skiftes før sommeren er over, men jeg tviler virkelig på at det er den som blaffrer, tror heller det er ei vifte eller pumpe kanskje?

     

    Jeg ville uansett høre med dere her inne før jeg lar et verksted støvsuge lommeboka mi, som student er det ikke mye formue jeg kan skryte av. Noen som har noen tips? Bilen har selvfølgelig tilstrekkelig med både olje og kjølevæske.

     

    På forhånd takk :)

  4. Hei

     

    Jeg har litt problemer med bilen. Det kan være grunnet kjølevæske lekasje, men jeg er litt usikker. Jeg fylte til nesten MAX i går og etter 5 minutter småkjøring, til Statoil for å fylle bensin, blinket varsellampen igjen. (Varsellampen var grunnen til at jeg etterfylte i utgangspunktet). Derfor kjørte jeg ikke lenger enn hjem fra bensinstasjonen i går fordi jeg trodde kanskje det var noe alvorlig galt. I morges så jeg også at jeg hadde skremmende lite olje (har ikke fått varsellampe som vanlig) kan dette rett og slett være problemet ?

     

    Eller burde jeg få et verksted til å kjøre et feilsøk på vannpumpe og evt. lekasjer ved kjølevæsken ?

     

    Takk for hjelp :)

  5. Jeg spiller kun basket for moro skyld på random "street courts" om sommeren, så disse er for casual use. Basketsko fra Nike har jo vært en del av street kulturen siden de første AF1 kom i 1982. Dessuten er Jordan VI fra 90-tallet, derav retro utseende. Har på følelsen av at bruk av basketsko som fritidssko, spesielt jordans, er mest populært i USA.

     

    Som sagt hate it or love it.

     

    Jeg bodde et år i USA, som utvekslingselev, og jeg kan bekrefte at det mange der som bruker Jordans som fritidssko. Særlig på skolen, men det er fordi man har gym på skolen hver dag (i alle fall der jeg gikk på skole) så de bruker gymskoene hele dagen. Utenfor skolen derimot, bruker de "penere" sko.

  6. Nå er jeg heller ikke ekspert på jus, men er det ikke slik at det er verdien av jakken slik den var da du mistet den som skal erstattes, slik at du ikke får like mye som den kostet originalt?

     

    Nei.

    Når du først avkrefter det kan du gjerne fortelle hva som er fakta da. :)

     

    Da er det naturligvis motsatt da. Slik at du får erstatning for hva plagget kostet originalt.

  7. Du ser i hvert fall ut som en gjennomsnittlig Carlings-ansatt, så no problem there. Min mening om antrekket er en annen sak.

     

    Takk, selvom jeg ser at dette ikke var noe kompliment. Jeg uttaler meg ikke om dine antrekk fordi jeg ikke har lik "stil" som deg, og av samme grunn gir jeg litt faen i hva du syns om mine antrekk. Hvis du kommer med noe konstruktivt i stedenfor å klage skal jeg revurdere :)

     

    Greit at folk ikke liker antrekkene mine, men kom med forslag, eller forklar i alle fall, er så teit med bare negative og ensformige kommentarer. De hjelper rett og slett ikke :)

  8. Synes ikke akkurat at sidecut'en din var noe annerledes enn alle andre sidecut'er...

     

    Neivel. Men her hvor jeg bor er den ganske anderledes.

     

    Morsomt. Jeg har vært inne på "streetwear" en periode, men kan strengt ikke huske det var gjennomført kult med skjorte utenfor en zip-hood, selv om det er snakk om streetwear så finnes det grenser på hvor kreative folk skal være.

     

    Det er ikke min kreativitet. Jeg så ett par ganske stilige antrekk med skjorten utenfor en zip på ett par blogger i forrige uke og hentet inspirasjon derfra.

     

    Edit: Så når dere svarer på spørsmålet jeg stilte.... Så sier dere, finn et annet antrekk?

×
×
  • Opprett ny...