Gå til innhold

Nonpoint

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nonpoint

  1. Joda, skjønte hva du mente, bruker å crosse rundt med MK II'en i det flyet! :p har bare ikke undersøkt så veldig mye..

     

    Tenker jeg skal spare DP til stealth tingen, men den er jo sinnsyk dyr, har du noen tips til kjapp cash? bare runde spillet om og om igjen på det letteste?

     

    Bruker også å sitte passivt å se på mens opprørerne blir slaktet av de andre mens jeg plukker opp våpnene. Det er ikke så veldig effektivt..

     

    Da du kommer til Shadow Moses, vil Otacon be deg skrive inn ett passord. Du får vite passordet, men du skal skrive noe helt annet. Passordet du egentlig skal skrive da er 14893 (codec-nummeret til Drebin), da vil du få 100,000 DP.

  2. Skrev Norway nesten over alt, men den fyren som sendte meg spillet var ikke klar over det. Så jeg fikk denne koselige meldingen, etter han hadde sendt spillet:

     

     

    Subject:norway

    Message:how old are u

    have u looked at your address it sounds like a imaginary place

    if this is true where did i just send this game to

    and norway is not in sweden!

    stupid

    idiot

  3. Du finner kameraet bak pulten til Sunny, men får å kunne gjøre det må du: Trykke på firkant, det gjør sånn at du kan spille som Metal Gear Mk II. Så styrer du den bak pulten til Sunny, også vil du se ett kamera. Når du kjører på det kameraet vil du få det, men dette kan bare gjøres før ett oppdrag, i flyet til Otacon.

  4. Begge spillene er kjempe kule, men det er også kjempe forskjellige.

    Battlefield: Bad Company er litt mer morro og mindre realistisk enn Call of Duty 4.

    Mens Call of Duty 4, er litt mer hardcore (hvis det blir det riktige ordet?) og serriøst enn Bad Company.

     

    Leter du etter lek og morro, men ennå krig så er valget: Bad Company. Men hvis du vil spille et spill som tar krig mer serriøst enn bare lek og morro, er svaret solekart: Call of Duty 4!

     

    Håper det blir lettere og finne ut hvilket spill du skal velge nå.

  5. Medal of Honor, og Call of Duty er ganske gode spill som er på Xbox 360 som omhandler krig, men hvis leter etter litt morsome kriger kan jeg anbefale Battlefield: Bad Company. (Krig er ikke morsomt, men i det spillet er det litt mer tullete enn andre krigspill.)

×
×
  • Opprett ny...