Gå til innhold

alex100

Medlemmer
  • Innlegg

    3 815
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av alex100

  1. Hvor lenge lader du batteriene? Og hvor lenge står det på laderen at de skal lades? Det er ofte (men ikke alltid) lysdioder på laderen som varsler om batteriene fortsatt lades, eller er ferdigladet.

     

    Sjekk også at batteriene er Ni-Mh, og at laderen er laget for Ni-Mh batterier. Ni-CD batterier er veldig dårlige.

     

    2500mAh burde være nok. 1700mAh begynner å bli noe svakt, men burde fungere mer enn et kvarters tid.

    8379615[/snapback]

     

    Begge batteritypene er Ni-Mh. Lader batteriene til lysdioden blir grønn (som den skal bli når batteriene er ferdigladet i følge bruksanvisningen). Lader i 2-3 timer.

  2. Jeg har kjøpt en lader og oppladbare batterier for å bruke i mitt Canon Powershot S3 IS. Men det går ikke lang tid før batteriene er døde, og må byttes/lades.

     

    Har prøvd både med de oppladbare batteriene som følgte med; Vanson 1.2V 2500 mAh, og Energizer 1.2V 1700mAh oppladbare batterier.

     

    Batteriene står i kameraet når jeg ikke bruker det. Vi snakker om en fotoseanse på et kvarter, før jeg skrur av kameraet. Og neste dag når jeg skal bruke kameraet går det noen minutter før jeg har dårlig batterikapasitet igjen.

     

    Hva er det som er i veien her?

  3. Hei, jeg ser etter et kamera i prisklassen 2000-3000 kr. Jeg er ingen erfaren fotograf, og all fotografering vil skje mer eller mindre på hobbybasis. Men jeg ønsker likevel et kamera jeg kan vokse på (elsker alt med mye manuell styring). Jeg ser på kjøpet av kamera som en mulighet til å sette meg litt mer inn i fotografering som hobby enn det "vanlige". Ut i fra disse forutsetningene har jeg sett på litt forskjellige, og har kommet frem til Kodak EasyShare P880 kanskje vil være det beste alternativet for meg. Men ettersom jeg ikke har særlig peiling på kamera ønsker jeg å høre om det er noen som har noen erfaringer med dette kameraet, eller noen anbefalinger av andre kamera som ville passet bedre for meg.

     

    Om jeg skulle kjøpe dette kameraet, trenger jeg mye ekstrautstyr?

     

    https://prisguiden.no/product.php?product...=specifications

     

    Takk på forhånd.

  4. Du skal kun bry deg om de to trådene helt til venstre i ISDN-boksen og gjøre som du hadde fått beskjed om.

    5398008[/snapback]

    Du har en eldre type NT1 boks. Ett par er linja inn i boksen. De andre er ut (S-bus) og er som regel 4 ledere. Like greit at du får en motør(meg f.eks :) ) til å komme å se på det.

    5398278[/snapback]

     

    Vil ikke det funke å bare bruke de to lederne som er for seg selv og la de andre være slik de er nå?

  5. Hei. Jeg skal montere ADSL Online. Problemet er at telefonlinjen som kommer fra veggen (ikke plugg) er direkte festet inne i ISDN-boksen, og ikke med en plugg på enden som går inn i LINE. Det er to sett med kabler. Første sett er to tråder som er tvinnet rundt hverandre som festes en plass inne i ISDN boksen. Andre sett er en tjukkere kabel med flere (5-6) tråder som er festet litt (halv cm) til høyre for der det første settet var festet. Jeg har pratet litt med en som har litt peiling på dette, og han sa at jeg skulle bare sette på en plugg på det første settet med de to trådene festet i midten på en RJ-45 plugg og plugge denne inn i splitteren.

     

    Hva skal jeg gjøre med det andre settet med kabler? Trenger jeg å gjøre noe med de?

     

    Takk på forhånd.

×
×
  • Opprett ny...