Gå til innhold

mrmachoman

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mrmachoman

  1. Dere skjønte sikkert ikke mye av emnetittelen, men jeg lurer på om jeg skal kjøpe Nokia N79 active, som er en telefon med pulsbelte og feste til armen. Hvor man kan logge treninger på nett osv, eller kjøpe pulsklokke seperat og heller en annen telefon.

     

    Liker ikke N79. Ville heller hatt N97 eller liknende, men pulsbeltet til telefon fåes kun med N79. Og er denne pulsklokkeløsningen like bra (eller bort i mot like bra) som en seperat pulsklokke? Noen som har prøvd dette?

     

    Det her ble jævlig surrete, så spør eller grav om det er noe dere ikke skjønte ved spørsmålet mitt.

  2. Hva er raven-tester? Tallrekker og andre logiske tester acer jeg:) Har ikke store biceps, selv om det er noe jeg ønsker meg, og er heller ikke grisesterk i lats. Klarer nok 12 hangups innen opptak.

     

    Jeg har søkt kavaleri på første, infanteri på andre og artilleri på tredje. Vil si jeg har lederpotensiale.

     

    Lange turer med sekk har det ikke blitt noe av. Det jeg kommer til å slite mest med er mat. Blir fort sliten og lett irritabel om jeg ikke spiser på en stund. Men det går jo på psyken, så med god motivasjon kan det jo styres til en viss grad.

  3. Hej hej hallå!

     

    Skal på felles opptak og seleksjon den 21. juni. Hvor sannsynlig er det å bli tatt opp til befalsskolen om man er i god fysisk form, smart og jæævlig motivert?

     

    For kommer jeg ikke inn vil det snu opp ned på tilværelsen min. Hadde vært den største nedturen i livet mitt.

     

    Er det 98 % sikkert eller mer at jeg kommer inn om jeg virkelig har lyst til det?

  4. Hva er FOS?

     

    Jeg hadde første trening etter russetida i dag. Kan si det sånn at formen ikke er den samme etter fire uker flatfyll. Det er styrketrening da, kondisjonstrening har jeg aldri drevet med. Så er vel egentlig dårlig forberedt sammenignet med en del andre. Men tror jeg skal greie det ganske fint fordi psyken og intervjuene teller en del:)

     

    Håper å få svar snart. Er for øyeblikket kalt inn til kystjegerkommandoen, og det har jeg egentlig ikke like lyst til.

  5. Hei!

     

    Jeg søkte på befalsskolen for en stund siden, når får jeg svar på om jeg har kommet inn? Hjelper ikke å ringe verken vernepliktsverket eller 3003 (hvor det er eget valg for spørsmål om befalsskolen).

     

    Såå, er det noen som har søkt befalsskolen i år, og fått svar? Eller vet hvordan og når jeg får svar?

  6. Fysikk er uten tvil det vanskeligste faget på vgs. Har 5 i samtlige fag, 6 i et par, men sliter med fysikk. Det har tatt fryktelig lang tid å repetere fordi jeg gjør alle oppgavene. Problemet er hovedsaklig at jeg har gjort for lite fra før.

     

    Er gjennom kap 1 nå og føler jeg har oversikt hittil, men samtidig er kanskje kapittel 1 (rettlinjet bevegelse) et av de enkleste kapitlene.

  7. Beklager at jeg misforstod deg. Jeg begynte for over en uke siden, og har sittet noen timer om dagen med fysikk. Men har til nå kun kommet gjennom kap. 1. Med det tempoet rekker jeg maks 3 kapitler før terminprøva. Pluss at russetia våres begynner til lørdag. Så skjønner liksom ikke helt hvordan jeg skal komme gjennom. Hvordan ligger du ann?

  8. Fys2. Er ikke alle på forumet som er genier, jeg trenger faktisk en del tid for å lære meg fysikken grundig. Og har ikke planer om å sitte hjemme hver dag i mai og lese fysikk mens de andre drikker og koser seg.

     

    Har et helt år på meg før jeg skal studere, så kan like så greit ta det opp. Noen som kan komme med et saklig svar uten å være hånlige?

×
×
  • Opprett ny...