Gå til innhold

merseyside

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av merseyside

  1. Stusselig med hytteliv og eneste spill maskin er en bærbar Mac... Å kunne ha plukket opp Alan Wake ++ til spottpris og nyte på late sommerdager! Hvis noen har noen gode forslag til en Mac taes det imot med takk! Nei, kommer ikke til å installere Windows gjennom Bootcamp pr nå..

     

    Plukket dog opp Amnesia for knappe 20 kroningen så blir litt spilling utover kvelden !:)

  2. På eldre spill driver butikker ofte også med prisdumping! Som vil si at de har bestilt inn for mange kopier til sitt lager og bruker de så i en kampanje for å trekke kunder. Eksempler på dette er Elkjop, Expert og Lefdal hvor de går i tap, men har fått trukket kunder inn og økt omdømme!

     

    Ellers ser man at nesten samtlige eldre spill er billigere å kjøpe på disc over butikk enn på såkalte on demand sider fordi de er ikke like attraktive i butikk og det er kun enkeltpersoner som ser etter disse. Derimot finner man seg selv ofte på en kjedelig kveld å tenke på et spill man likte for lenge siden og da kjøpe dette på første og beste sted til en hundrelapp fordi da får du det der og da.

     

    Produksjonskostnadene av et digitalt spill bør være på null og da også vesentlig billigere, men fasiten er en helt annen og det kommer man til å se også en stund fremover.

  3. jeg er vel en av de heller få som elsket dragon age både 1 og 2, men synes mass effect ble kjedelig. Falt ikke like mye for shooter, rpg og sci-fi kombinasjonen.

     

    Jeg elsker middelalder settingen da jeg får en følelse av at jeg tusler rundt i vår historie selv om jeg heldigvis fortsatt er klar over at det bare er en fortelling.

     

    Pokemon er vel en all time favoritt hos med, men det er ikke akkurat det jeg titulerer som et rpg. Det er mer strategy rpg og jeg trekker større sammenligninger her med JRPG som er de japanske rollespillene.

     

    Kan vel foreslå og prøve noen litt morsommere varianter som er litt "lettere" i historien og litt mer idyllisk og morsomt som for eksempel Fable serien til Xbox 360 eller Overlord både 1 og 2 som er multi så vidt jeg vet !

     

    Kan være du rett og slett finner sjangeren kjedelig, men det er spill jeg mener er verdt en liten kikk og fåes vel tilsammen på en lokal gamestop sjappe i bruktavdelingen kun 200-300 kr!

  4. jeg var PS2 gutt, jeg ble Xbox 360 gutt og har latt PS3en støve ned de årene jeg har hatt den. Hvorfor?

     

    Jo fordi bruktspillmarkedet på Xbox har vært overlegent her til lands og jeg har fått tak i spill til en ufattelig rimelig penge! Neste generasjon skyter som mange tidligere har kommentert seg selv i foten hvis de gjør dette.

     

    Kjøper man seg et produkt eier man det, derimot hvis det kun er web baserte løsninger må etter min mening samtidig prisene dumpes. Jeg er ikke typen til å printe ut alle spillene i Steam biblioteket mitt på et ark for å vise det frem og trives med å ha en fysisk kopi av alle spillene mine.

     

    599kr for et nytt spill er en investering jeg personlig ikke gjør uten at jeg i alle fall har muligheten til å selge det hvis jeg var misfornøyd.

     

    Derimot har Microsoft planer om å lansere samme klasse titler til 199kr over nett så er det plutselig konkurransedyktig, men da må markedet endre seg og vi må få se en prisdumping. Å plukke opp 8 år gamle xbox spill til 8 kr på Gamestop kan gi timer med moro, derimot vil jeg ikke plukke opp tilsvarende til 99kr.

  5. Batman Arkham City Collector's Edition (X360), rundt 196kr på amazon.co.uk

     

    Kunne du sendt en link til det? en fantastisk deal jeg gjerne skulle fått inn selv !

    (søkte riktignok opp, men da kostet den 400ish som var litt mye :/, så er ikke helt giddalaus!)

     

    Kjøp, Gears of War 3 Steelbook edition 14.99 pund på Game.co.uk

  6. Verdt å legge til at noen spill er såkalte regionsfrie og det finnes lister på det på nettet. Bl a her:

     

    http://www.play-asia.com/paOS-00-3-xbox360_compatibility_guide-49-en.html

     

    Er dessverre ikke alle XboX spill som fungerer på Xbox 360 heller dessverre! dog er du nok ikke den første som har kjøpt billig spill i usa og stått eitrandes forbannet over en konsoll som ikke vil spille det nye, eller i dette tilfelle gamle, spillet ditt.

     

    Håndholdte konsoller er ofte regionsfrie og PS3 spill var jo en periode regionsfrie de og!

  7. Game på Karl Johan

     

    Assassins Creed III - Freedom Edition - PS3 - 450kr brukt

     

    Gamestop - Østbanehallen ved Oslo City

     

    Pes 6 x2 = 1kr stk XboX 360

    DJ Hero 4.90 XboX 360

    Fifa Germany World Cup - 9.90 XboX 360

    Band Hero 8.90 PS3

     

    Fikk FIfa 13 Steelbook og Medal of Honor Steelbook gratis!

     

    Må legge til at Gamestop har 20% salg på alle bruktspillene sine! for de som er ute etter litt ekstra rabatt

     

    Så skikkelig budget tur i byen! Spillbutikkene har mye salg på bruktspill hvis man ønsker å utvide spillsamlingen sin!

  8. Når spillet selges brukt er sjansen for at DLCer og forskjellige Online Pass er brukt.

     

    Derimot tilbyr både Game og GameStop en 10.dagers bytte mulighet på spill, så tar du det tilbake kan du betale de 50 ekstra for et nytt et, men er nok billigst å betale de 79 for passet...

  9. PGR4 som nevnt er et godt spill man plukker opp til 29 kr på Gamestop.

     

    Ellers anbefales stemningsfulle Fable 2 og forsåvidt 3ern som også er rimelige kjøp og 1ern kan man få lastet ned via XBLA.

     

    Darksiders er et godt Hack and Slash spill etter min mening, DA:O og DA:2 kan også gi noen morsomme timer, men ikke alle som likte spillet som har både positive og negative sider.

     

    Anbefaler deg rett og slett å plukke opp noen top buys fra de britiske sidene som Game.co.uk, Play.com, Biit.no (Amazon sin norske portal), Zavvi.com eller thehut.com

  10. Jeg kjøpte så fort jeg kunne, en latterlig lav pris før jul og et utrolig tilbud :new_woot:

     

    Har erfaring med Amazon som er den siden Biit.no forhandler via og det er veldig bra etter min mening, det er og en verdenskjent portal for kjøp og salg så ingen grunn for usikre kjøpere å vegre seg fordi det er en utenlandsk side. Nå venter jeg i spenning og gleder meg til det jeg håper er et utrolig spill!

  11. Det er jo helt logisk at flere ønsker å kjøpe brukt spill for en rimeligere penge, og da også kanskje få tak i spesialutgaver eller steelbooks som kanskje ikke selges i butikken lenger. Jeg synes personlig det er helt greit å da måtte betale disse ekstrasummene for nedlastbart innhold hvis det er det utviklerne mener de må ha for å drive butikken, men er sterkt motstander av at disse skal koste noe mer enn en ca 50 spenn. Som under 18 år gammel og derav vanskeligere å få jobb er det ikke alltid like aktuellt for meg å betale 399,-499,-eller 599,- for en standard utgave av et spill og jeg vil da vente til det blir billigere og det er tullete da å legge på en avgift på 200,- (nå har jeg da ikke oversikt over hva disse ekstra banene koster i f.eks Batman: AC, men ser for meg kanskje noe rundt der generelt for MP i COD o.l spill) vi ønsker alle å spille og søsken med hver sin konto bør ikke måtte betale for å få MP til sin brukerkonto de og! Det blir vanskelig å innføre dette og holde begge parter fornøyde etter min mening :/

  12. Dead rising 1 CE steelbook - 18Euro -Playtrade (play.com)

    Dead rising 2 Zombrex steelbook - 18 euro - Playtrade (play.com)

    Xbox 360

    Venter i spenning :love:

     

    og Resistance 3 Survivor edition - 599kr - game (sandvika)

    Uncharted 2 steelbook 2£ auksjon Ebay

     

    PS3, to sistnevnte er spilt gjennom nå på kort tid og er veldig fornøyd, vurderer Uncharted 3 CE !

     

    flere med forslag til steder å fiske opp noen steelbooks? :whistle::ph34r:

  13. Til de som snakket om det kjøpte jeg Resistance 3 Survivor Edition på Game på sandvika til fine 599,- men synes ikke innholdet var noe å rope spesielt "hurra" for, men elsker disse steelbookene. Sekken har god plass til pc og ipad eller noen kontrollere, spillet, brus og gordteri til en lang kveld med resistance hos en kompis! Spillet var utrolig bra, og kult med en spille disc i vinyl style

     

    har fått en avengighet av disse steelbookene som sagt så hvis noen har forslag til steder å få disse rimelig, blir dette tatt imot med stor takk! :thumbup: vurderer akkurat nå GoW epic edition som ser herlig ut, før de er utsolgt landet over og Skyrim CE, nok sagt :love:

  14. mtp at du har suXBOX 360, så syns jeg ikke du burde få lov til å spille i det hele tatt... :whistle:

     

    Haha, utrolig hva sjalusi kan gjøre med en person å spille med andre med en Live tjeneste som funker dag inn og dag ut uten krasj er en fordel jeg nyter på min Xbox360. men hvis du prøver å få det for deg i hodet ditt at de 6000 kr du som fanboy gladelig brukte på release dato for din PS3 (ja, jeg sparer meg for navn), så er det greit;) men uansett:

     

    Jeg synes PERSONLIG at MoH var bedre, men Black Ops er også veldig bra :) kjøp det spillet du har flest gamingvenner som allerede eier, da går det ikke galt og du får utrolig mye mer ut av det og det blir mer varig moro. Og om du er i tvil: KJØP BEGGE !!! men hadde jeg tatt èn, for å spille alene, hadde jeg valgt MoH. Fordi i Black Ops er det utrolig vanskelig å nyte siden du mesteparten av tiden blir drept av en kar med RCXD INBOUND ;) å spille med andre med en Live tjeneste som funker dag inn og dag ut uten krasj :)

     

    Håper dette hjelper

    Merseyside

     

    Her er jeg veldig uenig i tipset på de to siste linjene. Black ops er et strålende multiplayerspill og mer fler spillere. Jeg tør å vedde ganske mye på at et flertall av dine venner, eller venner på live spiller cod:black ops, noe som absolutt er en god grunn til å velge dette. I tilegg har spillet en strålende enspillerdel om du plutselig skulle ha behov for et avbrekk. Verdt å nevne at enspillerdelen til MOH er meget liten, og vel kan gjennomføres på en 4 timer. MOH er også et spill som vil falle raskere i pris enn black ops, og om du følger godt med skal du ikke være langt unna å finna dette spille til 200-300kr over julen på enkelte utenlandske sider.

     

    Kort sagt: Black ops har et større antall spillere ( mest sannsynlig fler av dine venner), en bedre enspillerdel å falle tilbake på, holder seg lengre i verdi, mulighet for online spill for to spillere på samme ps3, splitscreen og en tilnærmet uendlig multiplayer.

     

    Beklager, de to siste linjene ser du er like som i avsnittet over og skulle ikke vært der nede. Beklager igjen :p

  15. Jeg synes PERSONLIG at MoH var bedre, men Black Ops er også veldig bra :) kjøp det spillet du har flest gamingvenner som allerede eier, da går det ikke galt og du får utrolig mye mer ut av det og det blir mer varig moro. Og om du er i tvil: KJØP BEGGE !!! men hadde jeg tatt èn, for å spille alene, hadde jeg valgt MoH. Fordi i Black Ops er det utrolig vanskelig å nyte siden du mesteparten av tiden blir drept av en kar med RCXD INBOUND ;) å spille med andre med en Live tjeneste som funker dag inn og dag ut uten krasj :)

     

    Håper dette hjelper

    Merseyside

     

    Fjerna kommentar til sletta innlegg.-ttt

×
×
  • Opprett ny...