Gå til innhold

Turbogutt

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Turbogutt

  1. Jeg er beta-tester til en nordisk versjon av faenil sin n202-firmware med

    i hovedmenyen.

     

    Beste firmwaren jeg har brukt så langt på min Omnia HD, og om det ikke er noen kritiske bugs blir den sluppet i løpet av kvelden på denne nettsiden. :)

     

    Edit: Og der er den ute, kan lastes ned her.

     

     

     

     

    Meget bra, liker spesielt kinetisk meny.

     

     

    Hei eg får ikkje lagt inn programet fra norsk-tipping etter at eg la inn faenil sin firmware ka som gjer det tru?

     

     

     

     

    Jeg la inn "faenil n202" på omnia hd igår. Jeg MÅ si at jeg er virkelig veldig imponert over at den er veldig stabilt og raskt respons, og beste firmewaren noesinne!! :) Herlig med kinetic scrolling. Anbefaler!! :thumbup:

  2. omnia hd er ikke noen vinner på sms, bortsett fra at touch-tastaturet er veldig bra.

     

    Jeg liker godt windows sitt threaded sms system. Pent og ryddig. HTC HD2 kanskje..?

     

    tja, både òg, men der mister jeg ett godt kamera, og føler jeg må betale det samme for mye mindre neste, bortsett fra WM.

    Føler heller her at jeg da bare kan gå for Hero?? Tips? Skal ha i morgen,

     

    Sett mest på

    N97 mini

    Htc Hero

    Samsung Omnia HD

    Htc HD2

     

    Sorry for en liten avsporing fra emne..

     

     

    Omnia HD har ikke "threaded sms" , men da det er en "smart telefon" med Symbian os saa kan du laste ned og installere 3 parts programmer for dette.

     

    F.eks. I-SMS eller SMSer eller

     

    ahh, flott

    Jeg står helt mellom Omnia HD og Hero nå, muligens N900 også(???). Eller?

     

    Jeg vil ha en telefon som oppfyller de fleste krav, som kamera(må være sånn nogenlunde i hvert fall regner med at Hero'n tar gode nok) at den er åpen for tredjeparts- innstalasjoner, som f.eks at Samsungen kan få threadhead sms oppsett, er nesten alfa & omega for meg.. Og hele kjøpet har til nå nesten vært basert utifra det.

     

    Jeg har gått bort i fra HD2 grunnet WM, pga litt for proff-aktig, og lite sivilisert og artig i bruk, med tanke på nedlastbart innhold som da android.. Tips?? stucked!! Hvor mye får jeg igjen her på Samsungen? kun det som avgjør? Er vel ikke noe "market" opplegg på Samsungen?

     

     

    Da anbefaler jeg Omnia HD... Den har alt du trenger! Samboer min har WM HD2, og kamera på den er elendig. Kan nesten ikke sammenligne kamera med den og Omnia HD. (Omnia HD har 8 megapixel, og HD2 5 megapixel). Jeg har hatt OMNIA HD siden sommeren, og er ennå svært fornøyd med den. Ps! Samsung slipper ut nye software oppdater til den moddelen like etter nyttår der hvor vi får Kinetic Scrolling, kraftig forbedre Internett Browser og Fotogalleri og mye mer... :thumbup:

     

    - N900 fikk jo nesten strøket i test, men den er god internett mobil. (sms, og annet er helt elendig på den).

    - Hero er såpass greie mobil der, men den kjøre på Android. I tillegg koster den jo omtrent like dyrt som Omnia HD. Men med den får ikke du like god kamera, og små skjerm.

     

    Anbefales på det sterkest du burde velge en Omnia HD, framfor Hero og andre moddeler. :p

  3. opera mini 5 beta 2 ser ut til å fungere bedre enn før.

     

    men når jeg flipper tlf over til "widescreen" så klikker opera.

     

    DA bør du sjekke ut Opera Mobil 10 Beta.... Fungerer helt fantastisk på Omnia HD

     

     

    Opera Mobil 10 Beta er helt fantastisk så lenge når jeg bruk den med WIFI, men synes den virker litt tregt med vanlig 3G nettverk. Opera mini 5 Beta er stabilt og rask for meg som bruk 3G-nettverk mye når jeg er ute i farta... :)

  4. Hvor finner jeg applications til i8910HD?

     

     

    Hallo :)

     

    D er ennå ikke kommet noe selve Nordisk applikation browser til Omnia HD i8910.

     

    Apps som er foreløbig sluppet ut i Italia, England her: http://www.samsungapps.com/

     

    Div program, spill etc for last ned:

     

    http://dailymobile.se/2009/05/31/samsung-i...rface-by-mowmo/

    http://www.mobile9.com/

    http://www.getjar.com/

    http://my-symbian.com/main/index.php

    http://www.symbianthemes.us/samsung_omnia_hd/

  5. Noen som har klart å instalere java 2.0.2? Den gir økt ytelse til alle java baserte aps. Ikke minst OPERA MINI 5 som crasher eller fryser ALTFOR ofte. Vi bør skaffe oss den nye java oppdateringen, people, men hvordan..

     

    Eg prøvde å signere, men den ville ikke instalerer alikevel

     

     

    Jeg har samme problem både Opera Mini 3.2, og Opera Mini 5 fryser veeldig ofte her også.. Jeg må slår av og på hver gang når jeg ønsker surfe litt på Opera Mini. Hvis jeg er heldig får jeg rundt 5 min før den frysa igjen da!!! :thumbdown:

     

    Synes det er veldig dumt, og håper man får til å innstalere nyere JAVA på den. Leter etter noe mer om JAVA til Omnia HD på google her også..

  6. Ser stadig etter et perfekt tema. Det beste jeg har funnet til nå er Solstice, som ble linket til på forrige side. Liker temaer som er gjennomførte.

    Liker enkle temaer, og gjerne fine ikoner.

    Precision, det medfølgende temaet, er det stikk motsatte av det jeg på jakt etter : P

     

    Omtrent hvert eneste temaet er enten for lite kompatibelt eller bare halvferdig.

     

     

    Er dette link du fant Solstice? http://www.pizero.net/archives/1427

  7. Samsung har vært flink nå. Fikset mangen av de problemene som vi har klaget over i flere måneder. Nå mangler vi kinetic scrolling under alle lister/menyer. Ikke minst webleseren og musikkspilleren.

     

    Sjekk hva nokia n97 har fått:

     

     

     

    Det kommer helt sikkert til omnia hd også på neste softwar oppdater, håper jeg.. :yes: N97 og Xpressmusic hadde jo ikke kinetic før nå selv om telefoner har vært på marked i snart ett år.. :p

  8. Jeg har last ned den firmware. Men sliter med å extracer fra zip fil til datamaskinen, og den mangler en fil. Her er fil som jeg mangler PDA_CSC_I8910XEEIE4\rofs2\I8910XEEIE4_Sweden_western03.rofs2.img kan en av dere vær så snill og send dette fil til meg på epost? Da er jeg stor takknemlig for det. :thumbup: Epost: [email protected]

     

    Mvh Daniel

     

    You got mail. :)

     

     

    Tuusen takk for filen!! Det funker!! Nå har jeg endelig fått pc-studio til å oppgradert til nyeste firmwaren på omnia hd mi.. :thumbup:

  9. Er det noen som kan hjelpe meg med og finne original gammel norsk Firmware. Har den russiske nå, men vil ha den nye originale Norske. Finner ikke den som var i en tidligere post.

     

    Last ned firmwaren merket Samsung I8910 Omnia HD XXIE4 Generic Sweden fra denne lenken.

     

     

    Hei folkens!

     

    Jeg har last ned den firmware. Men sliter med å extracer fra zip fil til datamaskinen, og den mangler en fil. Her er fil som jeg mangler PDA_CSC_I8910XEEIE4\rofs2\I8910XEEIE4_Sweden_western03.rofs2.img kan en av dere vær så snill og send dette fil til meg på epost? Da er jeg stor takknemlig for det. :thumbup: Epost: [email protected]

     

    Mvh Daniel

  10. Da var det oppdatert fra custom rom til ny original firmware. Måtte først legge tilbake original rom av eldre versjon, så var det bare å kjøre oppdateringen som gikk knirkefritt.

     

    Kjørte like godt en hard reset av telefonen i samme slengen.

     

     

    Hallo!

     

    Jeg har prøve med pc-studio nettopp. Men den kunne ikke finne noe ny software oppdatering til ommnia hd-telefonen min.. :-(

     

    Kanskje det er årskaken er at jeg flashet til russisk på den tidligere, og flashet tilbake til Norsk? Vet du noe om det?

     

    Jeg har I8910XXIE4 nå...

     

    Hei

     

    gjorde det samme som deg, gikk smertefritt for meg

     

     

    Hmm.. Jeg koplet usb til pc, og dobbelklikk Software Updater, og fikk melding der hvor det står: "Phone software updater does not support the connected model. Thank you for checking".

     

    HJELP!!!

     

     

     

    Er det noen som kan hjelpe meg med og finne original gammel norsk Firmware (Ikke crack).?? Har den "crack" I8910XXIE4 nå, men vil ha den nye originale Norske oppdater. Pc-studio hjelper ikke, har prøve mange gang men fikk samme beskjed hvert gang "Phone software updater does not support the connected model. Thank you for checking". :(

    Har sletta pc-studio og innstalle på nytt to ganger, men det hjelper ikke uansett hva jeg har forsøkt. Jeg tror det må være en årsak til at jeg hadde flash uoriginale norske firmware på den som gjør at pc-studio blir bare ubrukelig. Vet dere noe om d? Kanskje noe dere har en råd/tips hvordan jeg kan finne en løsning? Håper på svar!

  11. Da var det oppdatert fra custom rom til ny original firmware. Måtte først legge tilbake original rom av eldre versjon, så var det bare å kjøre oppdateringen som gikk knirkefritt.

     

    Kjørte like godt en hard reset av telefonen i samme slengen.

     

     

    Hallo!

     

    Jeg har prøve med pc-studio nettopp. Men den kunne ikke finne noe ny software oppdatering til ommnia hd-telefonen min.. :-(

     

    Kanskje det er årskaken er at jeg flashet til russisk på den tidligere, og flashet tilbake til Norsk? Vet du noe om det?

     

    Jeg har I8910XXIE4 nå...

     

    Hei

     

    gjorde det samme som deg, gikk smertefritt for meg

     

     

    Hmm.. Jeg koplet usb til pc, og dobbelklikk Software Updater, og fikk melding der hvor det står: "Phone software updater does not support the connected model. Thank you for checking".

     

    HJELP!!!

     

     

    Ingen som kan gi meg et svar ang. dette oppdatering?? :cry:

  12. Da var det oppdatert fra custom rom til ny original firmware. Måtte først legge tilbake original rom av eldre versjon, så var det bare å kjøre oppdateringen som gikk knirkefritt.

     

    Kjørte like godt en hard reset av telefonen i samme slengen.

     

     

    Hallo!

     

    Jeg har prøve med pc-studio nettopp. Men den kunne ikke finne noe ny software oppdatering til ommnia hd-telefonen min.. :-(

     

    Kanskje det er årskaken er at jeg flashet til russisk på den tidligere, og flashet tilbake til Norsk? Vet du noe om det?

     

    Jeg har I8910XXIE4 nå...

     

    Hei

     

    gjorde det samme som deg, gikk smertefritt for meg

     

     

    Hmm.. Jeg koplet usb til pc, og dobbelklikk Software Updater, og fikk melding der hvor det står: "Phone software updater does not support the connected model. Thank you for checking".

     

    HJELP!!!

  13. Da var det oppdatert fra custom rom til ny original firmware. Måtte først legge tilbake original rom av eldre versjon, så var det bare å kjøre oppdateringen som gikk knirkefritt.

     

    Kjørte like godt en hard reset av telefonen i samme slengen.

     

     

    Hallo!

     

    Jeg har prøve med pc-studio nettopp. Men den kunne ikke finne noe ny software oppdatering til ommnia hd-telefonen min.. :-(

     

    Kanskje det er årskaken er at jeg flashet til russisk på den tidligere, og flashet tilbake til Norsk? Vet du noe om det?

     

    Jeg har I8910XXIE4 nå...

  14. http://www.mediafire.com/?ceguzdolnyy

     

     

    I følge introduksjonsvideoen til Samsung Omnia HD er det en vær widget på hovedskjermen. Noen som vet hvilken widget dette er? 

     

    Under widget nedlastinger for "weather" finnes det ingen applikasjoner. Det har gått flere måneder og listen over widgets er patetisk.

     

     

    AccuWeather altså...

     

     

    Jeg kan ikke finne widget for Samsung Omnia HD på AccuWeather sine hjemmesider. Fant imidlertid en widget for Nokia 5800 sitt Symbian S60 5th AccuWeather Brings Weather 2 5th ed devices lurer på om det er den samme applikasjonen

     

     

     

    Nokia 5800`s AccuWeather applikasjonen funker veldig bra på omnia hd mi! Har hatt det lenge nå.. Bruk den nesten hverdag, og den er kjempet bra applikasjonen. Synes selv at den gir mer nøyaktig værmelding iforhold til f.eks YR.no. :tease:

  15. Da blir det denne tror jeg:-)

    Måtte ikke vente lenge på norsk input:-)

     

    Merk (3d task switcher and photocontacts removed for better battery time)

     

    Har vist fått skylda får det meste vi har av batteriproblemer med de siste versionene.

     

    Og obs,,,kan ikke flashes helt som før..så les om den først.

     

    http://rs715.rapidshare.com/files/28472781...nor-dan-fin.rar

     

    Glemte en ting, er forøverig den siste HyperX har laget..moddet litt av Quist,,, så har alle æren i behold:-)

     

    :cry: er dette nyere norsk/sverige firmeware???

     

    Kun med Norsk input og T9. Engelsk meny.. ikke ferdig med legge den inn ennå. Kommer tilbake når jeg har testet den:-)Men er jo basert på den helt nyeste kinesike med "Kinetic_Browser". Den skal forøvrig være rask.

     

    Ok, håper Samsung slipper ut firmeware med kinetic etterhvert.. Kinetic er basert som standard på nesten alle andre telefon utenom Symbian :hmm:

     

    Du må gjerne komme tilbake mer om hvordan det går med din etter du legge den inn. Er spent og høre hvordan det funker med kinetic. :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...