Gå til innhold

Torefos

Medlemmer
  • Innlegg

    127
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Torefos

  1. 1. Boxee leverer nok ikke mer en 5V gjennom USB som kan drive små eksterne disker. MyBook må du drive med ekstern supply.

     

    2. Det er fint mulig. Men husk på at om du skal streame eller laste over innhold, så kan dette gå svært langsomt dersom pc'n er tilkoblet trådløst. Streaming av HD materiale går ikke så bra.

     

    3. Settings => Network => Servers => Klikk på Enable Windows File Sharing. Du kan også sette et delingspassord hvis du ønsker det.

     

    Pc'n vil deretter finne disken på boxee som et eksternt share. For å finne den, kan du se under Network places på pc'n. Ellers skrive inn IP-adresse til boxxe inn i My Computer. f.eks \\192.168.0.X

     

    4. Kommer ikke på noen andre løsning i farta.

  2. Skjermen på SIII er av typen Gorilla glass 2 som er noe tynnere enn den som var på SII. Så det er mulig det kan ha noe med saken å gjøre. Uansett er den svært ripemotstandig, jeg har ikke en eneste ripe på min enda.

     

    Tror nok kameraten din behandler telefonen sin svært dårlig. Og når du sier at dere mister telefonene deres i bakken nå og da, så bør dere kanskje vurdere å skaffe noen kraftige silikondeklser eller i det minste noe screen-protection. (zagg m.m).

  3. Plasserings av høyttalere har noe å si ja.

     

    Avstanden mellom fronthøyttalerne bør ikke være større enn avstanden mellom lytteposisjon og høyttaler. Tenk likesidet trekant og symmetri.

     

    Har du store gulvstående høyttalere, bør de dras et stykke ut fra bakveggen. Spesielt dersom de har en egen bassport på baksiden. Så bruker du spikes eller gummiføtter for å redusere vibrasjoner.

     

    Ellers er det jo å passe på sideveggene, de virker reflekterende spesielt for lyden i den ene høyttaleren.

     

    Noen nøyaktige mål for avstand er vanskelig å si, ettersom alt kommer an på romform, interiør og byggematerialer du har. Tror nok det beste er å flytte litt rundt og høre litt etter hva som høres best ut.

     

    Men forsøk å ligge unna å plassere noe i et hjørne med mindre plassen ikke tillater annet. :)

  4. Har selv Boxee box, men har for det meste en ekstern disk tilkoblet direkte i Boxee.

    Men om jeg skal streame nylig nedlastede elementer fra pc'n, så har jeg aktivert nettverksdeling på de områdene på maskinen jeg vil dele.

     

    Du vil finne maskinanvnet ditt på Boxee etterfulgt av (SMB/Samba), som er Boxees inkluderende protokoll for å snakke med Windows' shares.

     

    Klikk deg inn der, og du vil bli spurt om brukernavn og passord, som er credentialene til brukerkontoen på maskinen din. (som også har tilgang til sharet ditt).

     

    For å legge til sharet som en filkilde:

     

    Settings -> File Sources -> Add Sources -> MASKINNAVN (Samba)

     

    Evnt. kan du bruke PS3 Media Server på Maskina, og få tilgang til filene dine via DNLA.

  5. Har selv Buzz norgesmester, men syntes spørsmålene der er for lite "norske". Hvem kan vel svare på et sært spørsmål om baseball eller cricket osv fra 1970-80. Mange spørsmal som er for vanskelige og blir bare gjetting.

     

    Den nye Music Quiz derimot syntes jeg var mye bedre. Dersom man ikke har noe i mot spørsmål om musikk. En runde viser feks. en musikkvideo hvor man skal være oppmerksom, å kunne svare på observasjoner, ganske moro, og føles mer gjennomført denne gangen.

  6. Du sier maskinen ikke starter. Mener du at pc'n er totalt død når du trykker på påknappen, eller er det bare at du ikke får skjermbilde?

     

    Fjern skjermkortet helt, og koble til skjermen i vga porten til hovedkortet. Får du skjermbilde da?

     

    Gjær også som CrazyJoey sier. Ta ut og inn cmos batteriet. Kanskje er det blitt noe tull med biosinstillingene.

  7. Tja. HTC Desire er en god slager for tiden. Terningkast 6 og 'best i test' flere steder. Skal du absolutt ha herdet glass, så står du igjen med iphone 4. Den er jo også en slager, dog veldig kontroversiell med tanke på antenneproblemer.

     

    En kamerat av meg har samsung wave. Den kjører operativsystemet Bada, derfor får du ikke tak på de samme applikasjonene som du finner hos android. f.eks. Spotify. Men telefonen er likevel super, og stiller ganske så likt med Desire funksjonsmessig.

×
×
  • Opprett ny...